Shoppat

Efter jobbet så drog jag till stan för att shoppa. Har haft shoppingfingrar sen igår när jag hade gjort fint här hemma. Det liksom kliar i att spendera pengar. Jag tror att ni har känt känslan ;) Det blev:
- en svart klänning med brunt "rep" att knyta runt midjan, Gina tricot
- tre par trosor, Cubus
- en grå midjetröja, h&m. ! :O vet inte vad jag kan ha den till. Det var både fult men ändå snyggt. Jag vill prova lite nytt
- en blomma till håret, h&m
- lockgel, kicks

Efteråt så åkte jag till biblioteket och lämnade tillbaka boken, Saknad av Karin Alvtegen, fasligt spännande bok. Så lånade jag en ny :)

Nu är jag taggat till fest i helgen. Tyvärr att det är så långt kvar..


Storstädat

Vaknade i morse med jätte ont i halsen, mer än vanligt. Gör ont när jag sväljer nu. Så nu får jag väl hoppa över en veckas träning igen.. Fyfan så värdelöst tråkigt!

Åkte iväg till katterna imorse och gav de mat. Sen cykla jag tillbaka hem och satte igång med städandet. Så mycket prylar som måste bort. Så hade jag dvdfilmer som inte fick plats i någon av de redan ihopsatta dvdlådorna, så fick sätta mig och montera en till för att göra plats åt dessa filmer.
  Jag börja städa halv tolv och klar kl 17. Skapligt lång tid det tar för mig att städa! Men jag gör det noggrant då iaf:) Nu vill jag försöka ha det såhär välstädat ett tag. Iaf fram till den 19e feb. Vore skönt att slippa städa så pass mycket igen.

Bara vara

Skönt med lördag igen. Har längtat hela veckan. Inte för att jag gör något speciellt denna helt. Ska bara vara denna helg också. Är dock kattvakt till Sophias katter, men ändå. Har rensat kylskåpet och gnuggat badkaret för att få bort beläggningarna. Så nu ser det ut som nytt igen. Emma ringde och paxa en sovplats hos mig till den
19e. Så prata vi en massa annat också. :)

Jag ska iväg till affären sen. Ska köpa falukorv och göra korvstroganoff. Kommer inte på nån "lördagsmåltid", liksom lite lyxigare som man brukar kunna ha på en lördag. Pizza eller kebab är uteslutet eftersom de senaste ggr jag provat bara smakat konstigt och inte alls det samma som köping har. Köping är helt enkelt bäst på sina pizzor/kebab!

Berg av disk

Jobbat, föjde med Soffi hem, tränat, cykla hem i kylan. Kyliga vindar. Kom och det var verkligen massor med disk. Så bara att ställa sig och diska. Men nu är det fint igen. Mycket mer har jag liksom inte gjort. En pi vanlig dag.


Varmt vatten med citron

Det är faktiskt jätte gott! Godare än te tycker jag. En citronskiva i varmt vatten. Jag hade nog aldrig kommit på det om jag inte hade sett Disneys film: Anastasia. Där säger hon "jag dricker inte te, bara varmt vatten med citron". Så nu testade jag det, och det är verkligen gott. Drack det till frukost och nu dricker jag det igen. Jag försöker ju bränna sönder mina bakterier i halsen. Skulle jag dricka te så får man fula tänder, hoppas inte jag får det av citron?

Dagen idag har gått bra. Fast på eftermiddagen blev jag irriterad och hade inte mycket till tålamod. Det var bara för att kompostpåsen gick sönder. De har ju nå plastiga kompostpåsar där på jobbet och man måste ha dubbla påsar för att det inte ska spricka. Så det blev jag arg på.

Ikväll ska jag träna. ^^


Kortare helg

Alltså varför går helgen så himla fort? Jag har liksom inte gjort nått alls, men ändå så är den snart slut :s

Ska snart dra mig ner till gymmet och träna lite med soffi. Men kommer inte kunna träna hårt, för gissa vad? Jo min hals. Skära bort den lite grann bara?

Jag blir irriterad på folket som inte kan klicka i "kommer att delta" eller "kommer kanske att delta" på mitt evengemang" Det är inte svårt. Det är jätte många som inte har klickat i nått. Klicka i bara!

Är jag konstig?

Bara på den frågan kan man kanske svara Ja. Men nu tänkte jag vidarutveckla frågan lite till. Är jag konstig, eller ovanlig, för att jag får en obehaglig känsla/inte tycker om att gå i sovkläder hela dagen. Även om jag inte ska ut någonstans och jag inte ska få gäster så tycker jag verkligen inte om att gå i sovkläder hela dagen. Jag gillar inte heller att inte ha någon bh på mig när jag bara går hemma. Den där bhn gör så att jag känner mig lite fräschare. Jag vill inte heller gå i stora t-shirtar, mysbyxer det har jag iofs på mig, men då vill jag ha något mer "vanligt" upptill. Typ en tunika eller vardags t-shirt. Jag gör det liksom för min skull. It´s that weird?

Dessutom så jag har glömt att skriva in det, men nu kommer jag ihåg. Tänk att vänner har påverkad mig i min vardag. Inte för att jag tittar på det jämt nu, utan att Monica sa till Joey i ett avsnitt:
- Jag rätade till ditt duschdraperi för att det inte ska bli möggligt.
   Det gör jag nu! Rätar till det för att det inte ska torka ihop knuggligt, för att hon har satt nått i mitt huvud nu så jag tror att det blir möggligt om det inte för torka oihopknugglat.


Seg

Anna och Sara kom hit i går kväll. Hade egentligen tänkt att bara sitta hemma och titta på vänner. Men de kom hit och vi tittade lite i drinkboken och konstaterade att det vore shysst att bara kunna gå ut och ta drinkar sådär som de gör i sex and the city. Vi åkte till donkan och jag fick köra saras bil ^^ Det är kul att köra bil ;) Blir ju inte så mycket bilkörande för min del eftersom jag inte har någon bil ;) Där köpte jag mcflurry daim och den var jätte god, köpte även en donat som var inte ett dugg god. tog en tugga och lämnade resten. Bara massa smak av gammalt och friterat. Inte gott.

Därefter åkte vi hem till mig och spelade tp. Jag ledde ju så bra i början, men det slutade med att jag kom sist. Som vanligt. Anna vann.

Jag hade det jätte kul igår. Skrattade massor. Det är tur att de är lika flumm som jag ^^ De åkte hem vid halv två och jag la mig och somnade nästan på en gång. Vaknade idag kl 2. Tror jag behövde sova. Dock vakna jag två ggr och behövde gå på toa. Men ändå.

Fredagsmys

Ja nu minsann är det fredag igen. Veckan har gått fort och det är skönt! Idag på jobbet gick vi till sveaparken och matade ankorna. Det tyckte ungerna allt var skoj ;)

Följde med soffi till Lidl efter jobbet, hon skulle köpa billiga grönsaker och frukt.

Ikväll ska jag inte göra ett piss. Bara vara ensam i min soffa och titta på vänner eller någon film jag fick i julklapp. Kanske shutter island igen, för den var så himla bra! Men fick ju andra filmer jag måste se på också ju :) 
   Blir kycklingfile ikväll, troligen med strips. Så långt orkade jag med att inte äta ris, potatis eller pasta. I 3 dagar. Japp, jag åt det igår kväll. visste inte vad jag skulle äta till bacon.. Sen så har jag tagit fram jordgubbar ur frysen som jag tänkte äta till efterätt. :D

Burlesque

Alex, jag har kollat upp det. De säger att jag har dåligt immunförsvar och det är ett envist virus...

Jobb idag, kort dag. 9.14.30. Sen hem, äta lite. Sen iväg till bio och kolla förhandsvisningen på Burlesque. Den var såå jävla bra. Så himla bra, jag kan säga det flera gånger om. GÅ OCH SE DEN!

Sophia sa till mig att det skulle börja en ny kurs på fellingsbro fsk. Syntolkning. En distanskurs på 16 veckor. Då tolkar man framför allt i kulturella sammanhang t.ex. film och teater. Fast jag är ju sugen på att hjälpa de blinda... Bli ledsagare.
   Jag hade sökt på en gång om det inte hade stått "Inträdeskrav: goda kunskaper i svenska" Haha det var ju där det sprack förra ¨gången, så känns lite träligt att söka. Är ju inte riktigt det jag vill göra. Men egentligen, 16 veckor och det kostar ingenting. Bara tid. Och en webbkamera. Sen kommer jag inte kunna jobba 100 % heller. Kommer då bli tufft. hmm, får se hur jag gör.


Älskvärd?

Mamma och jag sitter och pratar på msn:

Josefine
-hur är det med dig mamma? :)

Mamma
-Jo tack det är bra med mig :D Lite trött, man är ju inte riktigt van med att jobba 5 dagars vecka efter alla ledigheter men man blir väl van......

Josefine
-kuuul mamma. kuuuuul! du är dum

Mamma
-Ja visst ja, det fick ju inte du uppleva. Sorry :S

Hon är riktig älskvärd min mamma ;d hahaha <3


Försvinn!

Igår så tränade jag, fick avsluta passet efter 25 min då min hals gjorde för ont. Försvinn dumma förkylning!

Jag gick och la mig kvart över åtta igår kväll och läste lite. Somna vid typ nio, halv tio och sov till 7 imorse. Skapligt skönt. Tänkte att jag kanske kunde sova bort det sjuka? Men verkade inte lyckas. 
  Jobbade 9-14.30 idag, jätte skönt! Samma tid imorgon. Gick in på lidl efter jobbet, de hade jätte mycket frukt och grönt som var billigt!

Kom hem och satte mig vid datorn och ringde folktandvården, de har inte dragit pengar av mig som de skulle ha gjort. En röst svara och sa "välkommen till folktandvården wivallius, går det bra att dröja?" Ja sa jag, sen så satt jag där i 7 min, sen orkade jag inte mer och la på. Tycker inte att man ska behöva vänta så länge när en röst har sagt sådär liksom.
   One tree hill säsong 8 går visst nu på söndagar på kanal 5. Och lyckligtvis lägger de upp avsnitten på kanal5play. Överlycklig! :D Äntligen får jag se mer oth :)

Jag köpte frysta jordgubbar på lidl, så ikväll ska jag dricka Drink a la Sara, fast med Jordgubbe istället för banan ;) kanske ska blanda jorgubb och banan, kanske blir gott?

Bara för att vi är snygga!


hjärta på er <3


Bajs på kroppen

Ta bort allt det sjuka och onda i min kropp så kan jag få börja träna ordentligt för fan! Ont i magen (börjar fundera på om det har nått med laktos att göra, eller bara mensen som spökar), mer halsont än förut, snurig i huvudet. Kan bero på förkylning + lite sömn. Nu har jag köpt actimel och hoppas att det kanske kan hjälpa mig något på traven och ska börja dra C-vitamin. Idag besämde jag mig för att prova att inte äta pasta, ris och potatis på kvällen. Alltså till kvällsmaten. På jobbet blir det svårt att undvika det för det är ju inte så bra förebild att skippa nått sådär tycker jag.

Idag är det ju en ny koregrafi på Zumban som jag ville gå på! Men nej... Inte alls. Så bajs på skiten i kroppen

Igår kväll så låg jag och funderade på att kanske bli ledsagare för personer med blindhet. Tittade nu på internet över utbildningar för det, men hittade inget alls:S Skickade ett mail till studentrum (?) och hoppas på svar. Det borde ju vara nån form av utb. eller kurs iaf? För det vore kul tror jag! När jag inte kom in på tolkutbildningen så vore det iaf kanske nått för mig. :)


Maten jag åt igår. Inte helt efter recept, men helt okej gott iaf. :)


Söndag

I fredags hade jag stängning på jobbet, slutade kl 5. Egentligen kl halv sex, men alla barn hade gått då vid fem. Louises kompis Malin fyller år idag, söndag, men hade 21 års fest i fredags. Så efter jobbet gick jag till soffi och förfestade. Jag hade bestämt mig för att ta 2.22 bussen hem. Men det blev för mycket av det goda så jag tog 23.46 bussen hem. Hahaha. Jag skyller på att jag var trött, för jag kan inte festa på fredagar! Eller så drack jag för mycket helt enkelt:p

Lördagen, var seg och bakis. Tittade på vänner, som jag gör varje nu typ. Blivit som en drog. Sitter ju knappt vid datorn längre, och tittar aldrig på tvprogram. Är bara vänner som gäller nu. Är inne på säsong 5 nu, och snart är även den snart slut.. Men iaf, på kvällen så mötte jag soffi och louise vid ica maxi och köpte tacogrejer. Riktigt stolt är jag över oss. Det första vi gjorde var Inte att direkt gå till chips- godis- och colahyllan. Nej vi köpte annat nyttigare alternativ istället. Minus glassen vi köpte, men vi köpte inte chips eller coca cola! Vi är på god väg mina vänner ;) Vi åt mat, spelade TP, vilket jag kom två i. Men var inte långt ifrån att vinna!
  Mitt under spelandet ringer min vän Sara och frågar om hon och Louise (holmgren) fick komma till mig och sova. Och jag gillar spontanitet, så självklart fick de komma hit:D Vid tolv åkte örebroarna hem till sitt och vi andra satte oss i soffan och snackade. Men det slutade med att kl 2 att sara ville åka hem ändå. Hon hade sina skäl. Så jag fick lägga mig ensam iaf..

Idag söndag, då, har jag bara tittat vänner. Skulle behöva diska från igår. Men jag orkar inte med det just nu. Jag vill bara vara liksom. Ta det lugnt, för, det gillar jag;D
  Och förrseten, så har mitt ögonbryn tics. Det rycker. :S

Bio

Efter jobbet följde jag med sophia hem och åt makaroner och bacon. Bacon är så förbannat gott! Mums. Sen så mötte vi upp Louise på stan och in på bio. Vi tittade på the tourist med mr Depp och ms/miss (?) Jolie. Men Deppen var snyggast ;) I natt sov jag nästan hela natten lång. Vaknade med huvudvärk i natt bara, men tog två ipren sen somna jag om. Kanske ska tala om att natten innan så sov jag 2-4 timmar ungefär. Det blåste ju så förbannat ute! :S Men hopppas på att det kan sluta med det där blåsandet och ge mig sommar, typ nu? Vore nice!


Kinect

Tyckte Sophia sa kneckt, men det heter tydligen kinect ;D haha. nu ska jag möta sopan som traskar hitåt snart. Sen så drar vi hem till Louise och spelar kinect(!!). Ska bli spännande;)
  Jag har inte gjort något nödvändligt idag. Suttit vid datorn, tittat på vänner, ätit kvällsmat, sminkat mig. Jo jag duschade faktiskt innan sminket. Lite ovärt annars att sminka sig först och duscha sen...



Lördag

Jag sov över hos Sophia. Vi spelade monopol i flera timmar, vilket jag tycker är kul. Att spela spel i flera timmar:p men hon vann den jäveln. Sen la vi oss och tittade på Chocolate (?), skulle dreggla lite på mr Depp, men han kom inte under tiden jag var vaken och tittade på filmen. Alltså under de 15 min jag orkade titta på filmen :p
Tittade klart på den imorse och då dreggla vi lite :K

Idag så ska jag bara slappa, iaf på dagen. Ikväll drar vi hem till Fisen och spelar nått, kneckt? eller nått dyligt. Tvspel utan att använda någon dosa. Lät spännande :)

Jag är festsugen. Kanske därför jag börja tänka på inflyttningsfesten när den ska vara och så. Får se hur det blir med den saken. Jag vill ha den. Bara ett litet problem. Jag vill inte att folk ska spilla i min nya fina soffa! Haha annars hade jag ha det hur lätt som helst ;)


Bra grejjer

Idag slapp jag jobba! Så underbart skönt. Verkligen något jag behövde. Fyra dagars ledigt, det är inte helt fel! Mamma och pappa kom hit idag så åkte vi och lämna tillbaka den dåliga skärmen och åkte till ett annat ställe och köpte en ny. Jag gick även in på blocket och hittade ett datorbord som passade perfekt i ett ledigt utrymme i vardagsrummet. Så åkte dit och tittade på det, var väl där inne två min innan jag sa att jag ville ha det. Min snabbaste affär nånsin ;)
  Åkte även och hämtade Soffi på tågstationen och skjutsade hem henne. Blev inte riktigt som jag hade planerat idag men det blev bra ändå :). Bättre blir den snart, då jag drar hem till Soffi och spelar spel :)  

Dator!:D

Jag har fått en helt ny dator:D I´m spoilt. Både bra och dåligt för jag gillar inte att säga att jag är det. Men det var inte jag som ens frågade om det. Erbjudandet bara dök upp och klart jag inte kan tacka nej då..
  Men jag är jätte jätte jätte glad över att få ha en dator igen! Denna gång en stationär. Nu ska jag börja leta efter en möbel till den. Datorbänk alltså. Men måste bli en liten sådan eftersom jag inte har så mycket plats. Ska in på blocket sen och kolla vad de har att erbjuda :) Just nu står den på mitt runda bord i vardagsrummet. Bara ett fel med allt ihop, det är nått knas med skärmen. Texten blir suddig i vissa partier av datorn :S Jätte tråkigt.

Annars idag förutom att vart och köpt dator så har jag kunnit plocka bort alla mina julsaker. Förtuom gardinerna. Jag är trött på julen nu!

Här sitter jag uppe till sent, fast jag inte är 100 % säker på att jag kommer vara ledig imorgon. Men det är ju studiedag och då borde ju alla förskolor vara stängda? Jag hoppas verkligen det. För jag behöver ledigt. Dels för att få vila och bara vara och dels för att jag ska möta upp Soffi på tågstationen imorgon och hjälpa henne med packningen hem.

En bild på mig från nyår, appropå ingenting liksom. Men bara för att jag är jag och jag hade en blomma i håret! Men den syns ju såklart inte...


JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR ÖREBRO KOMMUN SOM...

bild0213 (MMS)

JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR ÖREBRO KOMMUN SOM ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖSA PÅ ATT PLOGA CYKELBANOR! De hade inte ens plogat centrum där det är jätte mycket folk som åker hela tiden. De prioriteras att ploga bilvägarna först. Ja för det är inte mycket lättare att ta sig fram i en bil med fyra stadiga däck. En cykel har ju två smala hjul. Klart det är lättare för en cyklist att cykla i all jävla snö! Hata hata hata! Snälla hjälp denna arga, ledsna, röda josefine som nyss kommit in från en otroligt ovärd cykeltur!


En dag

Idag är det en dag, imorgon är det två dagar och sen kommer den tredje dagen på onsdag, sen på den fjärde och femte dagen är jag ledig, hoppas jag iaf. På torsdag vet jag att jag är ledig, men fredag är inte helt säkert. Eftersom jag jobbar på ett bemanningsföretag så kan de ju bara ringa mig och säga "nu ska du dit och jobba". Men jag hoppas och tror att alla förskolor här i stan har studiedag vilket betyder ledighet för mig och pengar ändå.
  Jag sitter på jobbet nu och slutar kl 16. Så får jag vänta här en stund innan träningen börjar halv sex. Det tar ju 10 min att cykla till gymmet så ingen idé att sitta där och häcka. Ska gå på core för första gången. Behöver bygga upp min svank, så jag ska dit och svettas ;)

1 januari

Igår/inatt blev inte alls som jag hade tänkt mig att det skulle bli. Hade planerat att bli (förlåt fjortissnack) rikigt dragen, men jag blev knappt påverkad. Vi kom försent till torget vid 12slaget, jag och sara var inte ett dugg sugna på BS. Så vi gick hem och lagade mat istället och sen somna jag. Inte alls ovanligt! Men det var ju otroligt tur att jag var med mina två älsklingar plus annat bra folk, annars hade nog kvällen vart skit kass! Utan bra folk= dålig kväll. Tack för att ni gjorde min kväll bra fast den var lite knasig.

Idag är jag inte ett dugg bakis. Det är ju skönt iaf;D

RSS 2.0