Baby Shower

Äntligen är baby shower över! Eller "äntligen". Det har vart jätte roligt att planera allt detta för Sara Asp och hennes lilla bebis. Fast det har vart så svårt att inte säga något!
 
Igår var jag iväg och klippte håret. Efter det åkte jag och Johanna ut till Madde och började fixa med snittar, duka, ballonger och allt möjligt! Blev en MASSA mat. Sååå gott ;D Åt hela kvällen.
   Sara blev väldigt överrsakad, hon trodde ju att det var en vanlig tjejkväll. Så var det 5 hemliga personer där, som kom innan oss för att det skulle bli en riktig överraskning. :)
   Under kvällen åt vi vår plockmat, vi fick gissa hur stor hon var runt magen med hjälp av att mäta på oss själva och ett snöre. Jag förlora ganska stort, jag gjorde henne gigantisk!
   Alla gäster, förutom Sara, hade tagit med ett kort på sig själva från att de var 5-6 månader och hon fick gissa vem som var vem. Tydligen var jag mig inte ett dugg lik när jag var liten :P
   Plus att vi alla skulle gissa när hon ska födas, hur lång och hur mycket hon kommer att väga. Jag gissade på den 6/4 att hon kommer :)
 
Super trevligt var det ! :)
 

Men våren då!!!?

I söndags började jag få väldigt ont i halsen, kände att jag hade ont i kroppen..
  Natten till måndag vaknade jag varje gång jag svalde för att det gjorde så ont. Efter lunch skickade mina kollegor hem mig. Var ganska smart. På eftermiddagen hade jag 38.0 i feber.
   Åkte till doktorn i går och fick pencillin, streptokocker, igen, jätte festligt!
 
Är hemma idag med just för att vila upp mig ordentligt. Men känner att jag är så pass frisk så jag orkar ta mig an disken. Kommer att jobba imorgon. :)
 
Börjar bli kallt här i stan nu igen, så jag undrar bara, vart tog våren vägen och det sköna vädret?

RSS 2.0