Jag får ingen luft! Kan du ge mig mun mot mun metoden!

Lam raggninsreplik - Jag får ingen luft! Kan du ge mig mun mot mun metoden! Fick det nämnligen nyss på Pannkakan.
 
Finns egenligen ganska mycket kul på internetdejtiningsplatser. En gång var det en kille som skrev "förlåt om jag frågar. Men vad har hänt med din hand? Ser på dina andra bilder att du har din hand där, men vad har hänt?" hahaha det var bland det roligaste jag läst. Fast jag kan faktiskt
förstå honom, det ser faktiskt ut som att den är borta.

Hemmadag

Sjukanmälde mig igår morse. Har känt redan sen i lördags att det gör sådär lite ont i kroppen och halsen börja göra ont. Natten till igår, fick jag iofs ingen feber, men vakna titt som tätt och hade ont när jag skulle vända på mig. Tror det betyder att något skit är i kroppen.
   Är hemma idag med, är inte hundra, men sov hela natten iaf. Så imorgon går jag tillbaka. 
 
I helgen som var åkte jag till Örebro. Åt en lunch med Ina och sedan hem till Anna och åt tacos med henne, Louise och Alex. Var riktigt mysigt. Skvallrade en massa.
 
I söndags åkte jag hem för att tvätta och mamma bad mig att gå in på Rolf Lidbergs sida där de säljer samlarfigurer. Älskar hans tomtar och hans troll. Så beställde lite, det var rea, plus att Maja betalar de flesta av figurerna. Blir en födelsedagspresent ;)
 
Haha, fick One Tree Hill säsong 9 av min bror i julklapp. Började titta på den vid halv tio igår morse och tittade heeela dagen, tills sista avsnittet, slut vid sådär kl 20. Men är man hemma och sjuk så ska man ju bara ligga ner och inte göra något. Jupp jupp.
 
Pirr i magen? Vart kommer det ifrån? Jag tror att min kropp tror att det är vår. Vårkänslor!? Nu? I och för sig, vårfåglarna har ju börjat kvittra och solen tittar fram. Såå, kanske inte är så konstigt.
 
Denna trollbild är jag betuttad i. Sa till mor min "sån där önskar jag mig i bröllopspresent". Den är så fin! Av Rolf Lidberg

RSS 2.0