Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton. Den ska jag tillbringa med mina älsklingar, folk och alkohol. Har inte riktigt bestämt mig för vilken överdel jag ska ha på mig kväll. Får testa sen efter duschen. Innan förfest hos Sara så äter jag god middag hemma tillsammans med familjen. Jag funderar på att gå och lägga mig en stund nu och hoppas på att jag kan sova en liten stund. Så jag är på topp hela natten ;)

Gott nytt år på er!

Jobbelijobb

Har rast nu så lånar jobbets dator och bloggar lite. Som jag skrev i smset inlägget så har min dator kraschat. Otroligt jobbigt. Jag tycker synd om mig själv faktiskt. Inte okej att gå sönder när jag inte har gjort nått för att den ska gå sönder!
  Igår efter jobbet så gick jag en till vända på stan för att se om jag hittade några fynd. Hittade två klädesplagg. En grå mysig tröja med mimmi pigg på. Har sett sån förut och tänkt "sån vill jag ha men den är för dyr" Så igår köpte jag den. Sen en svart sak, en tunika. Sen hittade jag en kjol som jag la undan för att köpa den i morgon. Hinner idag pga jag slutar kl 18. Och jag la undan den för att jag ville hitta en snygg topp till den först innan jag köpte den. Så idag efter jobbet så ska jag träffa Fisen och vi ska göra inbrott hos Soffi och rota i hennes garderob efter nån topp jag kan låna ;D (btw, vi får göra inbrott med Soffis nyckel som Louise har på sin nyckelknippa)

Imorgon öppnar jag för första gången och sen så tar jag tåget och åker till Köping. Ska fira nyår med mina älsklingar ! :D blir underbart.


Vilket skit! Min dator har gått sönder och...

Vilket skit! Min dator har gått sönder och det är inte ens mitt fel! Jag har inte gjort något, typ tappat den eller så. Den bara funkar inte. Det kommer tre pip när jag slår igång den och skärmen är svart. Gillar inte! Idag efter jobbet tänkte jag att jag skulle shoppa massor på mellandagsrean. Jag kom hem med två blommor till håret... Så mycket fanns det. Men jag var kanske lite trött och lite osugen att stå i kö och så letade jag mest efter något att ha på mig på nyår. Men hittade inget.


Dumma förkylning

Jag har blivit förkyld igen! Dock har jag vart förkyld sen jag började jobba med barnen. Men innan idag så har det liksom vart "bra". Ingen snuva och bara lite ont i halsen. Ingen större fara. Men nu har jag börjat snora, ont i halsen och känner mig frusen.. igen.. Efter jobbar drog jag in på apoteket och köpte echinagard. Så håller på att behandlar mig själv nu och hoppas att jag blir kryare. Vill inte vara sjuk till helgen ju! Jag ska ju dricka vin på lördag!
   När jag kom hem la jag mig på soffan och bara tittade på vänner. ;D

Julpyntning

I förmiddags åkte jag och mamma till Marieberg. Vi var i god tid så vi fick en parkering. Det blev ingen större shopping idag heller. Jag ville ha något nytt till nyår, får se om jag hittar något på mellandagsrean, annars blir det samma som förra året. 
  Hittade lite julpynt iaf. Hade lite innan med, men det blev två saker till nu. I mellandagarna ska jag köpa på mig massor, så jag har till nästa år. För det är lite för lite saker. Jag vill ha massor! :D 
  Gick också in på Panduro och pratade lite med Louise :)

Sen åkte vi hem till mig och lagade lite mat, sen åkte mamma hem :( Helgen har gått så fort. Jag vill inte att hon skulle åka hem ju.. Det är det värsta med att bo i Örebro. Att jag inte har släkt och mina köpingsälsklingar här i Öret. En helg är ju så kort, man hinner inte med att umgås och träffa alla jag vill. Jag vill ju kunna åka över en eftermiddag till mamma och pappa eller nån annan och bara vara. Nja det tycker jag inte om! Men ändå trivs jag här ju också. Med min lägenhet och stan. Men jag är ju förfan ung! Jag ska väl flytta mycket i mitt liv eller?

Här kommer bilder på allt mitt julpynt. Min julgran och julbelysning har ni ju sett förrut så det lägger jag inte upp något mer på.

Denna gjorde jag på syslöjden i sexan eller sjuan tror jag ;)

Jag och kollegerona fick varsin sådan här påse på chokladpraliner från en förälder :)


Mammamys

Min mamma kom hit igår och hon stannar hela helgen! :D Tills imorgon. Jag gillart!
   Vi var ruskigt trötta igår. Vid halv tio la vi oss och läste innan vi somna vid tio. Haha.
   Idag sov vi länge, för att sedan cykla till stan för shopping. Vad kom vi hem med? Två varsina filmer från Bananamoon. Inte okej för en shoppingtur! Sen cykla vi hem, åt lite mat. La oss på soffan och kollade på vänner. Mamma somna och sov i två timmar. Inte normalt för att vara henne. Sen så kasta hon sig upp när jag sa:
-Oj!
Mamma- vad?
Jag- klockan är halv sex.
Då blev det fart på kärringen. Jag säger det med ett leende på läpparna och så får hon ett hjärta <3. Brukar aldrig kalla henne för det, men det är ju så man säger, eller hur ska jag annars uttrycka det? Hon kastade sig upp och satte på julskinkan. Synd att man inte kan förmedla en doft genom datorn, för nu luktar det verkligen jätte gott av skinkan på spisen.

Ikväll ska vi fortsätta att sitta i soffan och titta på film. Imorgon drar vi till Marieberg och hoppas på massor med shopping.


Tränat

Vaknade i natt med mycket huvudvärk, var tvungen att upp och spy... Dagen idag har jag inte haft hjärnan med mig riktigt, kanske inte är så konstig. (?)
   Jag slutade klockan två, då cyklade jag hem och la mig på soffan och tittade på vänner. Halv sex drog jag iväg till gymmet och gjorde övningar för att rehablitera min svank. Så blev det zumba också;)

Kortstubin + envishet = ?

Jag har väldigt kort stubin när saker inte går som jag vill att de ska. Plus att jag är så hmla envis och det resulterar i att jag fortsätter med saken jag blir arg på men är förbannad och arg hela tiden. Första gången i mitt liv jag har försökt med att räkna till tio. Fast det fungerade inte. Jag höll på med min julgranställning jag köpte på IKEA förut. Jag höll på i ca två timmar med skiten! Jag tror att ikea tycker att det är kul att jävlas med folk, särskillt med de som har noll tålamod! Fyfan jag var så jäkla arg, och Sophia tyckte att jag var rolig, men det tyckte inte jag. Inte okej! Nästa år blir det fan en riktig gran, kommer inte orka med denna skit igen!
Så till er människor som inte har tålamod, skippa denna grej!
   Jag tänkte städa idag. Började i köket och fick det klart. Sen gjorde jag vardagsrummet för att jag skulle kunna få upp denna julgranställning, trodde ju att det skulle ta ca 30 min, så hade jag kunnat fortsätta med de andra två rummen plus toan sen. Men nej, det blev för sent. Usch irritation!



Jag har ett fint ängaspel iaf som jag köpt. Eller minus spel, för det finns inga plingor så den liksom spelar, men kan kalla den för min fina änglasnurra istälelt ;D På bilden är änglorna in action, därför är det lite suddigt


Ensamkväll

Jag gick och la mig vid 15 tiden idag och sov till klockan 18. Jag var visst lite trött. När jag vaknade så gjorde jag iordning kyckling, ris och currysås. Haha det har blivit min "festmat" eller helgmat, när man vill ha det lite mer festligare än vanlig mat liksom. Så har jag bara suttit och gjort.. ingenintg nödvändigt. Har inte ens vart utanför dörren. Öppnade balkongdörren en liten stund, räknas det som att få luft för dagen? 
   Det kommer klia i benen i kväll när jag ska lägga mig ner för att jag inte rört på mig nått idag. Men nu sitter jag och tittar på sex and the city filmen, inte kan man väl tröttna på satc?

Lördag morgon

När Sophia kom igår så beställde vi pizza. Tog hem körning och fick vänta i 50 min. Väldigt lång tid! Men det smakade gott iaf när vi fick den, japp ni läste rätt, Den inte Dem pizzorna. haha vi beställde en familje pizza, Riktigt gott! Det var fyra karameller i varje hörn av kartongen också ;) Men vi funderade på hur detta kan vara en familje pizza, tänk fyra pers ska dela på den där, det blir ju ingenting! Vi åt ju upp den där typ för oss själva :P


Vi somnade i soffan till vänner och det var skönt. Vi var båda super trötta. Innan klockan tolv så hade vi lagt oss i sängen och somna där istället. Min bror ringde kl 3 och ville ha sällskap hem från krogen antar jag, men jag orkade inte prata. Hans fråga "sover du?" Haha han borde veta att på fredagar är jag en pensionär!

Vi sov till typ 10, gick upp och åt frukost, tittade lite på vänner sen gick hon hem. Hon har ju skaffat katt så hon var tvungen att hem och mata den, eller så kanske jag luktade äckligt? kanske var den andledningen till att hon gick hem. Har ingen aning:P

Jag bakade en kladdkaka igår, fast jag skulle göra som sara hade gjort så det blev sådär kladdig, och gjorde en kolakladdkaka. Meen, det blev inte kladdig och den smakade inte speciellt mycket kladdkaka. Fan jag får sluta försöka vara lika bra som Sara på att baka kladdkaka. Jag kan helt enkelt inte! Bara synd för henne då att hon måste baka varje gång jag träffar henne, eftersom jag inte lyckas själv ;) hahaha


Soffimys

Nu är Soffi på väg till mig. Vi ska ha pizza-cola-chips-kladdkake-vännermys. Alltså vänner som i serien, friends, hoppas ni fattar ;P

Idag började jag klockan sju, hade satt klockan på kvart över fem. sen snooza jag i 30 min. Är inte alls van vid det, så är skapligt trött nu! Ville egentligen ha myset imorgon, men då skulle hon festa så då gick det ju inte ;P
   Efter jobbet, slutade halv två, åkte jag till njoy och träffade en personlig tränare. Han satte ihop ting som jag ska/behöver göra för att hjälpa min svank och magmuskler att bli bra igen. Och så talade han om för mig hur jag ska göra för att fettförbränna :) Hoppas bara att jag tar mig i kragen och gör det också! :)


Nobelfest

Jag har inte orkat bloggat på länge! Jag har knappt orkat med att sitta vid datorn. Överambitiöst.

Idag så var det nobelfest på förskolan. Jag gick upp tidigare för att fixa mig lite extra idag. Kungen kom dit och delade ut nobelpris i form av diplom och chokladpeng-medalj till alla barn som vart en snäll kompis (självklart fick alla). Sen fick vi tre rätters middag. Det blev en halv lingongrova (bröd) med ost, skinka och tomat på. Till huvudrätt var det jasminris och någon köttgryta och dessert vaniljglass med maräng, banon, strössel och chokladsås. Riktigt mysigt! 

Efter jobbet åkte jag till soffi för vi skulle dansa idag, men hon såg verkligen skitrött ut så jag blev trött och la mig i hennes säng och låg där allt för länge och när det var en halvtimme kvar så kom vi på att vi inte orkade. Suck. haha.
Men imorgon blir det lite träning iaf, för jag ska träffa njoys personliga tränare, man får ett gratis möte med honom. Så han kan kanske hjälpa mig med att tala om vilka övningar jag kan göra min svank bättre. Just nu är den inte alls bra! Det strålar ner i skinkorna och det känns inge bra.

När jag kom hem så satte jag mig och betalade räkningar. Inge roligt att göra sig av med pengar, men det är lite måsten för att jag ska kunna få ha el och allt det där :P

Jag börjar klockan 7 imorgon så jag ska egentligen inte sitta här nu och blogga, men kände att det var ett tag sen jag skrev nått. Fick veta idag också att jag kommer få vara på den förskolan jag är på nu fram till 5/1 :) skönt skönt!


Hur mår du Judith? Hej på er

Nya comhemreklamen har jag kört med hela helgen. Den är ju så jäkla rolig. "mums", "jag är döden", "Hur mår du Judith? Hej på er", när hon sjunger "Du måste se mig Rut!".

Jag hade en riktigt tung väska denna helg med mig till Köping. Tänkte ju ta bussen hem från tågstationen men då hade jag fått väntat 50 min innan bussen kom, så jag promenerade hem. Min geniala idé om att ta väskan i pulka och dra den kom väl till pass idag. Tur att familjen Gustafsson hade en pulka att låna till mig. Dock tyckte jag att det hade vart bättre om jag fick sitta i pulkan och väskan drog mig. Det såg ju så roligt ut att bara få sitta där och åka..


I fredags åkte jag med 14.56 tåget till Köping. Emma hämtade mig på stationen och vi drog hem till henne och mös. Eller först så åkte vi till affären och köpte morötter, gurka, dipp och cola. Sen så åkte vi till henne och åt mat, kladdkakemuffins som jag ställde mig och gjorde halv tio dagen innan. Tittade på film med henne och bara pratade.

På lördagen, igår skulle jag ju iofs också kunna säga, så åkte jag och mamma till stan och köpte lite saker. Jag köpte mig ett par nya vantar. Sen så gick vi till gamla stan där det var julmarknad. Riktigt jätte mysigt verkligen!
  Därefter så drog vi till affären och jag köpte slinghårfärg. Åsa var väldigt snäll som hjälpte mig med det. Åkte till henne och så färgade hon bara utväxten, för den var förskräckligt ful!
   Efter det så drog jag hem igen och åt kinamat, det var riktigt gott! Hade fyra olika små rätter och ris. MUMS, jag vill ha det igen! Jag skyndade mig lite för jag skulle ju hem till Sara och umgås med henne och Louise. Vi spelade Mario något. Vågar mig inte ens på att skriva vad jag tror det heter för det heter nog inte så. Men det var bilspel med Super Mario. Det är alltså tvspel jag pratar om, nintendo wii. De hade en ratt och den hade jag hela kvällen! Fyfan vad roligt det var!! ;D
   Vid tre i natt så ringde min bror och ville ha skjuts hem, fast jag hade ju faktiskt erbjudit mig. Han hade vart på krogen.

Idag, söndag, vakna jag kvart över tio, åt frukost och sen drog jag hem till Maja och umgicks lite med henne medan hon bakade bullar. Åkte hem vid halv två och åt mat. Sen så har jag faktiskt bara legat i soffan hela eftermiddagen.
   Just nu sitter jag och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Börjar klockan 9 imorgon så det är ju skönt! :)


minus 19.6

Imorse när jag tittade på termometern stod det 19.6. Inte skönt. Och så hade vi utflykt idag. Några av barnen uppskattade det inte! Det var ju kallt. Tur att vi inte var ute länge. Annars har dagen flytit på förutom när barnen var kalla och grät.
   Ikväll ska jag ta en buss i Örebro med mig själv. Känns lite läskigt faktiskt! haha, Jag ska till stan och gå på bio med mina kollega Ina. Ska se svinalängorna. och eftersom bion börjar 21 så blir det ganska sent och tycker det är läskigt att cykla hem själv då. Så jag tar bussen då med :)

RSS 2.0