Dumt

Soffipropp valde gratis pizza med alex än ett träningspass med mig. och jag som hade motivationen uppe. (vägrar att gå dit själv:P ) Haha, men hon tränar med mig hela helgen istället om det skulle vara så. Så på lördag kl 9 då ska vi cykla! Mohaha. Får se om jag orkar ^^

Cykling

Idag är det jobb 09.30-15.30. Sen vid halv 6 ska jag och Sophia prova på cykling nere på nJoy. Det är bäst att passa på en massa nu och se vad som passar mig nu när jag har gratis pass och känner att jag har lusten att prova på! Tänkte ha shorts på mig då, så måste nog raka benen...


Energi

Idag jobbade jag som igår 10-16. Sen cykla jag hem bytte kläder och sen till stan och mötte Soffi. Vi skulle till nJoy och jag skulle träna där för första gången. har fått sånt där "Prova 10 dagar gratis på nJoy", så jag prova idag. Vi gick på ett dans aerobics pass, men jag hängde med typ noll. Men fan jag ger inte upp, jag ska tillbaka och klara av det där! Men eftersom jag inte hängde med alls, betyder ju det att jag inte alls var trött. Så Soffi var snäll och hängde med på Afrodans och där blev jag varm och trött iaf :D Skit kul var det :)

Efter tränigen så åkte jag till en man på min gård, eller iaf nästan samma gård, och kollade på ett bord jag såg på blocket imorse. Bestämde mig för att ta det och på lördag hämtar jag/vi (jag och sophia) hem det till mig. :)

Tisdag med jobb

I söndags kväll åkte jag över till Palex, mina rastlöshet tog över och behövde göra nått. Så åkte till henne och spelade plockepin. Hon vann storslaget. sen spelade vi nått frågespel på tsp. För att öva ;) Sen åkte jag hem och tittade på Irene Huss.

Måndags efter jobbet kom Sara och Linda över på besök en stund. De hade vart barnvakt åt saras systerson här i Öret. Så de kom över och kollade på lägenheten. Men de stannande inte längre än en och en halvtimme orsak linda var tvungen att åka hem till sin häst.
  Dessutom fick jag inte min lön igår som jag trodde jag skulle få. Blev inte alls glad, får de pengarna nästa månad. Som tur är har jag pengar kvar sen sommarjobbet och väldigt snälla föräldrar som ställer upp och lånar ut pengar till mig. Yes mamma, lånar, inte få!

Idag är det tisdag och jobbar 10-16. Skönt värre ;)

Dessutom har jag kommit fram till att jag skulle vilja ha två katter. För jag känner ett behov av närhet. Men det är ju så mycket utgifter och jag vill inte att de ska förstöra mina saker. Fast alex sa att det beror ju på hur man uppfostrar dem, och det är ju sant :) hon har två katter hon. jag måste fundera massor mer innan jag bestämmer mig. Först och främst åste jag se efter jag får min lön och betalat hyra och räkningar om jag har råd med katter


Tvättar

Just nu tvättar jag för första gången ensam i mitt liv. Ingen mamma som står bakom mig och säger hur jag ska göra:p fast, jag hade henne lite i telefonen iaf ;P hahaha. Hoppas jag slipper se några förkrympta kläder bara:P

Gårkvällen var supermysig! Vi åt massor, spelade canasta, det tar lång tid att spela så vi spelade inte klart för vi ville hinna titta på två filmer också innan klockan blev för mycket. De åkte hem vid typ halv 1taget, och stackars kusin skulle börja jobba kl 9 på morgonen. Men jag är mycket glad över att båda kunde och ville komma över iaf :)


ÄTA!

Fyfan nu kommer tjejerna få äta mycket;) Först blir det tacos, så har jag gjort hallonparfait till efterrätt. Dessutom har jag köpt godis, två chipspåsar och dipp. Sen coca cola och en flaska päroncider. Så vi kommer säkert bli proppmätta sen ;D Är det film och myskväll så är det;D

Äntligen skor!

Efter jobbet igår så gick jag in på Clas Ohlossons för att köpa öronproppar men fanns inga i den storleken jag vill ha plus att om jag skulle ha köpt dem som jag inte ville ha så skulle de ha kostat 29 kr, rätt ovärt när jag kan få gratis en hel påse från pappa med rätt storlek. Får be honom ta hem några till mig.
   Sen så tänkte jag att jag skulle in till åhlens och leta rätt på en fotfil. Hittade ingen, men gjorde ett inpulsbesök på LöparLabbet som jag hade tänk gå in på när jag fått min lön. Men gick in där, fick springa på löpbandet och han spelade in hur mina fötter såg ut i "ladningarna" så han lätt kunde se var mitt problem är. Så jag gick därifrån med ett par joggingskor, Äntligen! Så idag ska jag ut motionera och hoppas på att jag inte får ont överallt ^^ 
   När jag hem från stan så satte jag igång att städa. Satte in alla mina viktiga papper som legat utspridda över bordet in i pärmen. Så nu är det lite organiserat iaf.
   Åt god kycklig, ris och currysps med mig själv. Avnjöt coca cola också och en skål popcorn till Idol. Det måste ha vart colan, för jag kände att jag ville ut och springa eller vad som helst. Men istället cyklade jag över till Soffi och vi spelade Kalaha och 500.

Idag kommer min kusin Eveline och vännen Emma hit:D Det blir en myskväll med tacos och massa gott :K Ska bli riktigt skoj =)

Matbord idag då?

Efter jobbet så kollade jag på blocket efter ett mörkt matbord till vardagsrummet. Hittade ett men det är för stort för mitt vardagsrum. Men ett bra pris. Vill inte ha ett bord som tar upp halva mitt vardagsrum, det ska ju liksom bli en liten myshörna ju. Sen såg jag ett perfekt bord, fast de sålde de med stolar och ett vitrinskåp för 8500. Ville ju bara ha bordet. Så ringde och fråga om jag kunde få köpa det separat och då sa han att han ville ha 3500 kr för det, orsak nylackerat och inga skavanker. Självklart blev det ingen matbord idag. Men det hade passat riktigt bra där i min hörna. Attans!

Skickade till Emma och fråga om hon ville komma till mig på lördag och sova kvar och det ville hon:D Skickade även till min kusin och fråga om hon vill göra oss sällskap med massa mys, men har inte fått något svar än.

En dag kvar, sen helg. Ska bli så underbart skönt! Är riktigt trött och har turen att jag får sluta kl 15 imorgon ;D

Hittade kylskåpsmagneter

Idag efter jobbet gick jag in på Clas Ohlsson och hittade kylskåpsmagneter som jag letat efter. Nu kan jag sätta upp mina små lappar på kylskåpet med magneter istället för tejp. ;)
  Lånade även en bok på biblioteket. Sen så åkte jag hem och lämna väskan, skriva en liten nota och iväg till affären. Träffade även Soffi i snurrdörren, hon hade köpt chips och godis till en tjejkväll hon skulle på ikväll. Blev lite sugen på chipsen hon bar på, haha hon glömde ju chips kvar här sen igår. Kanske ska äta upp dem? neerå ;D
   Hade ju tjejkväll här igår. Vi skulle bli fem, men blev bara tre. Men det var trevligt ändå :D dock förlora jag i spelen. Men åt chokladkaka, popcorn och kladdkaka som louise bakat ^^ Soffis cykel hade fått punka och jag ville inte att hon skulle gå hem själv så jag följde med och sov kvar där. Myys :K Somna nog ganska fort. Var riktigt trött. Louise kunde inte sova där hon med, hade vart extra mysigt! :D 
   Jag började jobba kl 9, och soffi gick typ vid 8, så jag åt frukost själv hemma hos henne. Men det gick ju det med ;P

Jobbvecka igen

Idag jobbade jag på ett nytt dagis och ska göra det hela veckan förutom imorgon. Då ska jag vara på ett ställe långt bort. Sophia gjorde mig sällskap och kollade var det ligger nånstans så jag bara kan cykla dit på en gång imorgon och slippa förvirra bort mig. För det var inte lätt att hitta dit må jag säga.
  Slutade jobbet kl 17 och var inte hemma förän typ halv 7, eftersom jag cykla dit bort också. Så nu är jag riktigt trött. Har mat på spisen så snart är det käkdags ^^


Skön helg

Helgen har vart skön. Men ändå kändes det som att det var nått hela tiden. Iaf i går lördag.
   Idag röstade jag. Fast det är ju lite hemlighetstämplat på vad jag röstade^^ Tog tåget hem halv fem, och gick med min tunga väska hem. Väl hemma fixade jag med mina nya gardiner så nu har jag gardiner i båda mina fönster i vardagsrummet:D Och så kollade jag vidare på första säsongen av desperate housewife och fått låna av sophia. Spännande bra faktiskt. 
   Imorgon blir det jobb som vanligt, fast får sovmorgon till 9.30 ;D

Bakverk

Som sagt, pappa fyller ju år idag. Och jag gjorde ju en tårta till honom, med inspiration A´la Sara och kladdkakemuffins från Leilas bakbok =)


Pappa fyller år

Veckan har vart tuff, har vart skittrött. Men nu är det äntligen helg och jag är hemma i köping denna helg också. Igår var jag på ett ställe jag inte vill till igen. Vissa barn sa saker till mig som jag både blev arg och ledsen åt, fast jag försökte att inte visa det. Jag ignorerade dem bara. Det västa var ju att fröknarna sa inte ett skit! Jag kommer helt ny, känner inte en enda och fröknarna låter de hålla på. De sa inget till mig om hur jag skulle hantera saken. Tillsist, när det bara var en halvtimme kvar började jag prata teckenspråk med honom. "Va, va, jag förstår inte? säg det igen" Fatta han vad jag sa ? nej, och då blev det självklart inte lika roligt att prata retas med nån som inte pratar ett språk de förstår. Så nej, jag vill inte dit igen.

Idag fyller min pappa år. I torsdags gjorde jag kladdkakemuffins i american cupcakes-formar. Big size med andra ord;) Försökte lägga in en bild i torsdags men det datorn ville inte känna av minneskortet jag stoppade in så det blev ingen bild:S
Just nu står en sockerkata/tårtbotten i ugnen och jag ska göra tårtan sen till pappa kommer hem :), kl 18 slutar han jobbet.
Måste upp på stan och in på phone house och köpa en ny mobilladdare, men har blivit glapp :S Ska till Marie och klippa mig, hoppas jag, om hon svarar nån gång:P

Plättar i massor!

Idag jobbade jag typ långt bort. Fast så långt är det väl egentligen inte men det kändes som det när jag hade motvind plus att jag fick kramp i mitt högra innerlår. Inte skönt alls! Men jag kom fram tillsist, anfådd, varm och hög puls så det syndes i ansiktet på mig. Det gör det alltid när jag blir motionsvarm:P Stressade en aning och jag kom fram typ fyra minuter innan jag började.
   Efter jobbet så cykla jag igenom stan, så stannde för att gå in på korthuset och titta efter en hålslagare och kylskåpsmagneter. Har kommit fram till att jag behöver ha en lapp uppe med viktiga tider osv. Men nu siter lappen fast med tejp :/
   Aja, hålslagaren var för dyr, 99 kr, tyckte jag var dyrt. Så jag in på Clas Ohlsson, där hittade jag en för 50 kr billigare;) Me like.
   Var jätte hungrig när jag kom hem, åt ju lunch vid elva sen inget mer under hela dagen :S Men gjorde mig ett lass med plättar och det var jätte gott!  Nu kännre jag mig typ pigg, men för typ en kvar sen var jag jätte trött. Knepigt. Skönt imorgon jobbar jag på ett dagis på min gård, det är härligt:)


Cykelutflykt

Jobb idag på ett dagis nästan vid Soffi. Sen så ringde pelmatic och sa att jag skulle vara på ett dagis imorgon, hade ingen aning om var det var nånstans. När jag kom hem kollade jag var det var nånstans och det såg liksom hur långt bort som helst ut på kartan på eniro. Började nästan gråta, hur fan skulle jag kunna cykla dit. Sen så frågade jag Palex om hon ville göra mig sällskap dit och kolla var det var nånstans. Och ja det var långt, fast inte Så långt som jag trodde. Typ en halvtimme långt bort kanske. Motion! jajamen;P


Trala la

Ärligt, hade verkligen ingen rubrik idag. För min dag idag har liksom vart som de andra. Jobbat och sen affären. Fast gick till FinFast kontor idag dirket efter jobbet eftersom en tjej hade sagt för två veckor sen att hon skulle beställa hem en ny låskolv eller vad det heter till tvättstugan, eftersom jag inte kan boka nån tid. Kom det nån som hon sa förra veckan? Nej. Sen gick jag dit och två killar jobbade och de började leta på kontoret och hitta min :S Så min fanns ju och min nyckel passade dit. Knas, men nu har jag iaf så jag kan boka tvätttid. Det är ju alltid bra.
  Skönt imorgon börjar kl 11 -16. Lyxigt värre ;) Om det är så typ ofta så kommer  jag nog gilla detta jobb skarpt i fortsättningen ^^

Dator

Nu har jag äntligen dator efter två veckor i lägenheten =) Så nu kommer jag att troligsvis blogga mycket mer ;)


Söndag

Igår skulle jag och Sara ha haft filmkväll men sen så bestämde hon sig för att festa istället. Så jag följde med på förfesten. När de gick till krogen så åkte jag hem.
Förbaskade förkylning. Jag vägrar bli sjuk, sängliggandes. Hör du det!? Jag vägrar.
Idag åker jag hem till Öret igen för imorgon är det jobb igen. Men nu kommer jag ta med mig datorn och så har jag fått hem mitt mobila bredband, äntligen :D

Hemma på besök

Kom hem igår från Örebro, eller hem och hem, mitt hem är ju egentligen nu i Öre, men kommer nog inte sluta säga att detta är mitt hem, så jag har nog två hem närmare bestämt. haha.

Idag lördag vakna jag tidigt, av mig själv. Genomförkyld, mindre kul. Titta på en hel del oth avsnitt som mamma spelat in till mig eftersom jag inte kunnat titta nått eftersom jag jobbat. Så åkte vi till stan, fixade batterier till min armbandsklocka och åkte till jysk. Köpte gardiner till vardagsrummet.
Sen bara hem och äta och efter det mot sara för att åka till munktorp och titta på Jompas match. De förlora med 2-0. trisst, men det var spännande!
Hoppas på att Sara inte ska ut ikväll så jag kan få leka med henne och spela TP :)

Det blir inte så mycket bloggande nu när...

Det blir inte så mycket bloggande nu när jag varken har dator eller internet. Dessutom glömmer jag bort att jag kan smsblogga :p igår kväll bakade jag både morotsbröd och sockerkaka med citronsmak. Den bjöd jag på idag och mamma, pappa och maja kom hit och hälsade på. Samt att pappa montera lite lådor till min garderob. Dessutom tog de med sig min stereo och dvd. Så nu kan jag kolla på film äntligen :) haha bra att jag fick min stereo, grannarna måste ha trott att jag är galen. Har haft min mp3 i öronen och sjungt, säkert högt också :p så ikväll, ska jag väl bara titta på film. ;)


RSS 2.0