Idag har jag inte gjort mycket. Har plocka...

Idag har jag inte gjort mycket. Har plockat upp nästan alla mina kläder. Men har lite saker kvar. Behöver lite möbler hemifrån för att kunna packa upp det. Min bokhylla t.ex. Sen så cykla jag till tågstationen för att vänta på soffi. Vi skulle på upptäcksfärd till birgittaskolan där jag skulle jobba imorgon, eller gå på introduktion, men ändrade planer. En annan förskola behövde personal så ska gå dit istället. Japp Gå dit, haha. Förskolan ligger på min gård ;) efter soffi och jag vart till birgittaskolan och kollat in kattungen så cykla vi till ica maxi. Jag har skrivit upp att hålslagare på min inköpslista. Köpte jag det? Nej. Köpte annat smått och gott. Ska bli skönt att börja jobba. Hade nog inte klarat en dag till att bara vara hemma. :p


Nu sitter mamma och jag i min lägenhet och...

bild0183 (MMS)

Nu sitter mamma och jag i min lägenhet och äter. Hahahaha vi har inte fått upp mitt bord än så vi har fönsterbrädan som bord. Mamma är trött :p


Flytteliflytt

Efter pappas jobb packa vi bilen med ytterliga grejor, for till Normans möbler och hämta sängen. Sen bär det av till Öre och lämna av det. På söndag då jävlar bor jag där!! :D
  Kom hem och skulle sätta mig och titta på dagens oth avsnitt som jag spelat in på dvdn. och vad fan gör jag!? Av bara farten går jag och tar bort avsnittet:S vet inte vad jag höll på med. Verkligen programerad att ta bort det, sen efteråt fattar jag vad jag har gjort. Jag gapar och skriker fan. Hahaha helt hysterisk, kanske små beroende tjej? Japp. Som tur är är det inte giftigt för kroppen, som cigaretter och diverse saker. 
   Men min snälla bror laddar hem det avsnittet åt mig. Det tackar jag för. Hur skulle jag annars kunna följa resten av oth på tvn sen? Herregud egentligen, dagens I-landsproblem.


Påbörjat flytten

Idag påbörjade jag och pappa flytten till Öret. Packade in hur mycket som helst i bilen! Haha nästan hela min flyttahemifrån-höra är borta. Åkte till Örebro, hämtade nycklarna och började packa in i lägenheten. Pappa fick ta alla tunga saker och jag tog de lite mer lätta, haha bra fördelning;) Åkte sedan till biltema där pappa shoppade lite saker, plus att jag fick en piggelin ;P inte dåligt det inte.
    Åkte sen hem, åt korvstroganoff som mamma gjort i ordning. Efter kvällsmaten åkte pappa och jag iväg igen, men denna gång till min kusin på andra sidan stan och hämtade mina stolar som jag pratade om. Fick lov att åka två ggr, det är ju åtta stolar så fick liksom inte plats i bilen haha. Och inte nog med det, så fick jag två lampor från IKEA som jag har tittat på förut, kostar ju 600 kr st plus en vardagsrumsmatta för ynka noll kr! JAG ÄLSKAR GRATIS :D Och de ville ju bli av med det så jag bara tackar och tar emot^^ mattan kommer att passa jätte bra till min soffa dessutom. 

Så imorgon ska jag till min farmor och äta hennes jätte smarriga spagetti och köttfärsås. Sen bär jag och Emma till Öre och lämnar av mina stolar. Känns lite bättre att dela upp lite på de dagarna innan lördagen, som är den planerade flytt dagen, så slipper man åka Så jätte många ggr fram och tillbaka. Jag ser verkligen fram emot till på lördag, för då får jag äntligen träffa Örebros allra snyggaste brudar igen! ^^ Det är inte illa må jag säga, inte alla som får träffa dem en lördag liksom ;) Känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Det bara rasslar i mina fingrar och vill skriva hur mycket som helst. Men Det är ju grejen också att jag måste komma på vad jag ska skriva. Helt ärligt tror jag att jag bara är trött och skriver liksom inget vettigt.

Men ja just ja! Hann ju inte titta på OTH idag så jag spelade in det. Och raraSara hann inte heller titta på det idag. Så hon kom över hit vid halv 10taget och tittade tillsammans med mig. Dessutom hade vi kvar ostbågar (Nej Soffi, inte ostkrokar, ostbågar heter det!) en liten parantes där, som vi åt upp. Dessvärre var dagens avsnitt dåligt:S Kändes bara som ett utfyllnadsprogram för att de ska få ihop ett antal avsnitt. Hade ju inte ett dugg med handlingen att göra. Det handla om Lucas dröm, liksom hur väsentligt är det ? Inte alls. Sådär då, nu så. Längesen jag skrev såhär mycket.

Två sådana fick jag av Freddis, min kusin :)


Soffi och Louise

Sitter och är lite nedstämd för att jag vet att dom har börjat skolan igen. Jag vill också läsa mer tsp! Men, men, jag får väl tänka som så att jag har fått jobb så min ekonomi kommer att vara bättre än deras (förlåt att jag är besserwisser,  men måste rycka upp mig...) :P
   Sitter och väntar på att MUS ska ringa upp mig efter de hittat felet med mitt klubbkort. :S

Idag ska jag fortsätta att packa. För imorgon drar pappa och jag iväg ett lass med grejer till min lägenhet :)

Jobbat

Jobbade idag också på hemtjänsten. Var riktigt trött när jag kom hem. Hoppa in i duschen sen la jag mig med handdukarna kvar i håret och på kroppen i min säng. riktigt mysigt;P
  Funderar på om jag är välförtjänt en pizza.

Nyckeln

Idag ringde mannen som hade lägenheten före mig och tala om att vi kan mötas i Kungsör och ta emot nyckeln (de bor i sthlm). Det finns tre nycklar och jag skulle få en utav dem + källarnyckeln och de andra två skulle de lägga i brevlådan till vaktmästarn. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Antagligen måste de ha gjort så att tjejen som bodde där tog nycklarna och sa till sin pappa att han skulle låsa efter sig när han var klar medan hon gick iväg med nycklarna, kasta dem i brevlådan och gick tillbaka. Då visade det sig att hon hade gett sin pappa nån gammal nyckel så det inte gick att låsa dörren. Så Min nyckel ligger nu i vaktmästarens brevlåda. Så nej ingen nyckel blev det idag.
  Inte nog med det, så blev ju självklart inte dörren till lägenheten låst, så mamma ringde till G4s (väktarbolag) och bad dem att åka dit och låsa. Och de gjorde det, nu hoppas jag bara på att inte vi kommer att behöva betala något för att de åkte dit och låste :S

Jag har packat lite mer idag. Börja packa ner mina kläder. Det kommer bli många svarta sopsäckar innan alla mina kläder är nerpackade.
  Dessutom har jag sytt ihop bilsätet som var trasigt. Alltså, bara överdraget på bilsätet var trasigt. Fick i uppgift av pappa i början av sommaren att sy ihop det. Men har ju hittat på massa annat skoj istället, eller så är det ren lathet, som gjort att jag skjutit upp det. Men så idag, när jag rensa min garderob hitta jag ett par trasiga jeans, så jag använde mig av det tyget ;)

Jobba

Blev väckt kl 11 av att telefonen ringde. Det var nån och jag fattade inte vem det var. Jag hörde "från tunadal" och jag fattade liksom vad det handlade om. Började ana att det var nått från min husläkare. Jag är inskriven på Ullvituna så jag trodde väl att det var nått därifrån. Sen hörde jag att hon pratade om St:olovsgruppen och förstod att det var hemtjänsten. Så jag ska in och jobba idag 13.00-21.00. Och på söndag också. Jag tar alla pengar jag kan få, för pengar, de smakar gott ;)

Örebro idag

Snart kommer Sara och hämtar upp mig, vi ska till Örebro och vara barnvakt åt hennes systerson. Har aldrig träffat honom så ska bli kul :) Får se vad vi hittar på för skoj, om vi går till nån lekpark. =)

Har suttit och skrivit in lite fler tecken i min egna teckenordbok. Tycker ju själv att jag kommit en bra bit på vägen, men sen inser jag att jag har bara skrivit av ca 5 papper i mitt block, så har ju hela det blocket kvar, plus ett helt till! Haha det kommer nog ta ett bra jäkla tag. Har ju kommit fram till att jag vill göra klart detta innan jag flyttar men kommer inte hinna det och samtidigt hinna med att packa ner allt. Jag vet inte var jag ska ha ha alla mina saker:S har börjat radda upp i mitt rum också, eftersom min flytt-hörna är väldigt full.


Har nyss vart på klingans och fikat med li...

bild0181 (MMS)

Har nyss vart på klingans och fikat med linda, sara, anna och louise. Sen kom sara på att vi skulle åka till västerås och kolla in den nya sexshoppen. Så nu sitter vi i bilen på väg dit. Gillar spontana grejer sådär haha ;-)


Filmkväll på schemat

Jag har plockat ner lite granna från mina hyllor ner i kassar och kartonger. Men vill inte plocka ner för mycket heller, om jag skulle behöva använda det. Jag har ont i huvudet av förkylningen. Var upp till lasarettet tillsammans med mamma och hälsade på morfar.
    Emma är på ingång och ska välja film från pappas egna lilla filmbutik. Eller butik har han inte, men hanhar ganska många filmer att välja mellan. Dock inte lika många som en videobutik, men ah det är iaf många filmer ;) Jag utesluter Rambo och James Bond, det är mina sånna där "vägra-filmer" tänker bara inte titta på dem. Var så mot Avatar också när den gick på bio, men känner faktiskt inget behov heller av att se dem. 
  


På kreta 2006


Små seg

Var ju ute på krogen igår tillsammans med några stycken, bl.a. Louise som är hemma från england nu i ca 5 dagar. Längesen man träffa henne ju! Var i princip nykter, kände mig nykter fast hade druckit en del, kanske inte tillräckligt. men, orkade nog inte ;P Dansade nästan hela kvällen. Det var typ inge folk alls på krogen, men det gjorde mig inget, Mer plats åt mig på dansgolvet! ;D jag gillar utrymme när jag shakar ;) Efter krogen drog jag och sara hem till Saras kompis och hans brorsa och rökte vattenpipa, jag avstod dock. Tjatade mig tillsist att få gå hem och sova, var skit trött. Sov på Sara och Johans soffa. Tog soffans oskuld ;) Det var bra mysigt haha. 
  Nu är jag seg, kanske ska börja småplocka ihop mitt liv i lådor och hyllor ner i kartonger? Det är ju faktiskt snart dags för flytt, förhoppningsvis om två veckor :)


partytime!

Nu sitter jag hemma hos Jonna, hon som fyllt 18. Fått smörgåstårta och snart blir det utgång -Brorsan&Syrran. hahahah tror fan att jonna är fyllekåt. sitter och pussar på sin kille hela tiden. Var lite tveksam om jag skulle med ut på krogen, pga förkylning. men vafan, längesen jag var ute och nu är jag på topp. :)

Onödigt!

Det känns så fett med onödigt att vara sjuk. Jag ska ju festa imorgon och fira Jonna! Då kan man ju inte vara sjuk. Mår jag såhär imorgon så kommer jag inte kunna hänga på :S vilket jäkla skit.

Förkyld

Igår var jag, Sara och Anna på stan och letade present till Jonna som fyller år imorgon och vi ska fira henne på fredag. 18 bast liksom, så självklart blir det utgång;) och jävligt tur att Sara tittade på sista avsnittet av oth säsong 5 i förrgår så hon fick undran om de verkligen kan visa sista avsnittet på en måndag, och självkart kunde de det, men då kollade hon upp att säsong 6 första avsnittet började igår!!! Hur jäkla glad blev inte jag!!! Satt hemma hos Sara och tittade på det. LOVE IT. Jag rös när det började. Så mycket har jag längtat efter att få se fortsättningen av oth. Grrr
   Halv sex igår kväll fick jag massage-/plågbehandlig av Anna. Skit ont gjorde det och idag har jag blåmärken efter behandligen. Men det värsta är att jag har blivit förkyld också. Man ska egentligen inte få massage när man är lite förlyld (som jag redan var) och nu sitter jag här och känner mig lite små febrig.
   Efter massagen åkte jag och gjorde nya ljusa slingor och klippte luggen hos Marie.

1 timme och 40 min kvar till one tree hill! För övrigt är jag faktiskt lite sugen på donkan mat


Jyskshopping

Åkte ju som sagt till Jysk idag. Ändrade planer och Sara följde inte med. Hörde av mig till Emma istället som hakade på in på Jysk tillsammans med sin vän Nadja. Såg lite saker jag ville ha, men bestämde mig för att köpa tre kuddar utan fodral. Hade tre fina kuddfodral som Maja (farmor) köpte till oss när hon var i Thailand. Dock köpte fel storlek, men mamma och jag åkte ner till Jysk igen och då köpte jag tre kuddar i rätt storlek och mamma tog de tre kuddarna som inte passa mina fodral. Dessutom köpte vi lite lakan och en spegel i storlek stor. 86X146 cm. Min flytta hemifrån-hörna börjar bli full.


Rea på Jysk

Regn, regn och åter regn. Skit samma jag tänker ha mina gladiatortoffler ändå!

Snart ska jag skjutsa min moster till tågstationen, hon bär av till Göteborg. Efter det plockar jag upp Sara och åker mot Jysk där de tydligen har rea på en massa saker! Fick hem ett reklamblad idag. Blir säkert en hel del flytta-hemifrån-shopping ^^ Ska iväg och kolla lite på presenter också eftersom Jonna fyller 18 och vi ska fira henne på fredag =)  


Färdigjobbat

Nu är min jobbperiod slut hos hemtjänsten. Jobbat i 6 veckor så lite slantar har jag nog fått ihop ;) Ikväll ska jag inte göra ett dugg. Lägga mig tidigt kanske. Är trött efter helgens jobb. Jobbade till 4 idag, men tiden gick så sakta. Men den gör nog det när man bara vill hem.

Rast

Just nu är jag hemma på rast, men ska snart tillbaka och jobba de sista timmarna för idag. Jobbar delad tur, 7.30-21.00. Har talat om för vissa brukare att jag har min sista dag imorgon och vissa tycker att det är tråkigt, det visar ju att man är omtyckt :) Jag börjar ju komma in i arbetets vanor nu ju. Har lärt mig att sätta på stödstrumpor som jag hade såå problem med i början. Envisa rackare det där.
  Imorgon är det jobb till 16 och min sista dag som sagt. Ska bli lite skönt med ledighet, men ändå hade jag gärna velat tjäna lite mer pengar, men men, har ju fått ihop en del nu :)

Hallå, SVARA!

Mucho irritrerande när man ringer och de inte svarar! Försöker få tag i Make Up Store och tala om att mitt medlemskort inte är aktiverat. Måste ha blivit någon miss när vi (jag och Sara) fick våra kort i butiken. Så säger telefonsvararen " Hej och välkommen till Make Up Store. Våra öppettider är måndag-torsdag 9.00-16.00. Fredagar 9.00-15.00. Mellan 12 och 13 har vi lunchstängt. Vecka 29 samt vecka 30 har vi stängt. Välkommen åter." Är det fredag? Ja, är klockan mer än 9.00? Ja. Är det lunchstängt? Nej. Är det vecka 29 eller vecka 30? NEJ inte det heller!! Så vafan är felet? Hmm. Japp nu blev jag irriterad.

Idag börjar jag jobba 15.45 :) Skönt med lååång sovmorgon. Jobbar även helgen En delad tur och en 7.30-16.00, sen är min arbetsperiod slut. Känns både skönt men ändå hade jag nog kunna jobba en vecka till och få ihop lite mer slantar. Men vad gör man? Ingenting. Bara väntar på att det ska bli den 1 september så jag kan få flytta och börja mitt nya jobb :)


Update
Nu har jag suttit i telefonkö till MUS i 20 min utan svar! Blir man irriterad eller? Dålig service må jag säga. Skickade mail till dem och hoppas att de svarar denna gång. (har skickat mail förrut, utan svar)

Ledig dag

Vaknade halv 12! Längesen jag sov så länge. Kan ha vart att jag var uppe tre ggr i natt? :S Haha somnade runt 22 igår, både jag och Sara. Utslagna eller bara jävligt pensinär aktiga? ;D Åt frukost och kladdkaka på det. Bra frukost. Tittade på film och spelade TP. Jag var såå nära att vinna, men gjorde det inte... Kl 4 åkte hon iväg på jobb och jag tittade på OTH, igen. Vill verkligen se säsong 6,7 ? Minns inte vad det är jag ska se faktiskt. Det sista avsnittet jag har sett är när Lucas ringer till någon och säger att de ska gifta sig. Så, vilken säsong är det jag ska se?

Myskväll

Jobbat idag, vanliga 7.30-16.00. Om några timmar kommer Sara hit och det blir övernattningsmys här hos mig. Vi ska äta tacopaj och kladdkaka till efterrätt. Som grädde på kakan: grädde. Haha fattar ni? Istället för gräddet på moset så på kakan. HAHA. Dåligt skämt... Jag är ledig imorgon och de tapetserar hos Sara och Johan, så istället att hon skulle komma hit imorgon kl 7, blir det för henne att sova över. Det tackar jag för så jag inte behöver vakna så tidigt imorgon :)


Kladdkakan bakad av Sara till min 18års dag


Vanlig dag

Vanlig dag idag, jobba 7.30-16.00. Lämnade in lönepapprerna så jag kommer få mycket pengar i augusti :K Asnice =) Somnade en stund i soffan nu på kvällen, var visst lite trött, tog igen mig efter helgen ;) 
 

Sliten

Igår jobbade jag 07.30-10.30. De behövde extra resurs så jag hoppade in en liten stund. Sen var det bara att åka hem och lägga sig för att sova, skulle vara utvilad eftersom det var fest på kvällen. Så sov fram till 3, sen upp, dusch, mat, fix för att sedan iväg till Sara och Johan för att fira Johans födelsedag. Senare drog vi till Qwarn där det var band som spela, har jag nån aning vilka det var? - Nej. Inge shysst iaf. Det var mest bara massa folk och blev irriterad på de två som tog min hatt, har ingen aning vilka det var:S
   Vi fick sedan skjuts hem och vi hoppade av på stan för att köpa fyllekebab. Fyfan vad gott det var! Var riktigt hungrig. Jag, Sara och Anna gick hem till Anna och käka kebab sedan la vi oss i hennes och sambos säng. Jag sov i mitten och jag tyckte det var så mysigt, men sen i morse kände jag hur varmt det var att ligga där. Så jag tog min filt och la mig i soffan istället. Svalare där. 
   Nu är jag lite trött faktiskt, men är grymt sugen på tårtbiten som står i kylskåpet. Ska nog spara den till lite senare ;)


Gårdagens outfit


RSS 2.0