2013-10-28

Började halv nio imorse, men ändå har dagen vart såå lång. Tror lite att det har att göra med att vi har ställt om klockan.
  Idag då, jobbade till halv sju som vanligt på måndag. Hem och kastade i mig mat för klockan sju skulle vi ha klagomålsmöte nere i källaren med övriga hyresgäster. Vi blev åtta stycken, jätte tråkigt kan jag tycka. Tror ju att det är fler som har klagomål/synpunkter. Vi samlades som sagt för att diskutera varför vi inte tycker att hyran ska höjas. Jag fick i uppdrag att kolla upp några saker på min dator. Hehe, det är mest äldre som bor här och de har ingen dator, så jag tog på mig detta.
 
Haft ont från nacken idag vilket strålar upp i huvudet. Ringde naprapaten, ska dit nästa onsdag men kände att jag behöver komma tidigare. Fick tid imorgon klockan 15, sikken tur! 
 
För övrigt är jag trött på internetdejtningen. Bara sådär appropå ingenting.
Ja men nä tack och adjö för idag, natti natt :)
 

Jag har ju vart utomlands!

Min bror fyllde 25 år den 8 okt. Därför åkte vi utomlands. Mamma och pappa bjöd oss på resan, det blev även min 25års present just för att det skulle bli samma summa som för Fredrik. Puerto Rico - Gran canaria åkte vi till.
 All inclusive, olika middagsrätter varje dag, ibland passade de mig, inbland inte. Fick ta dricka, öl, vin och juice hur mycket vi ville. Det var 2 km ner till havet, Ca 700 trappsteg ner. Vi var där nere en dag.
 
Vi åkte ut på havet och skulle bli garanterad att se delfiner. En 2,5 timmarsbåttur till mitt i havet. Jag började må illa efter ca 45 min. Efter ca 1 timme så säger mannen "om 5 mintuter kommer ni att se delfiner" och han trycker på en knapp så det tjuter. Troligvis för att locka på delfinerna. Mycket riktigt kom de som på beställning. Jätte svårt att hinna ta kort, blev en hel massa bilder på vatten. När man tycker på kameraknappen hinner de ner i vattnet igen, lite tråkigt. Men ändå kul att få se :)

  Jag är lite konstig, jag är inte så mycket för att ta kort på landskap och allt sånt där. Jag tycker att det är roligare med kort där folk är med på, där jag är med på, typ ;) haha. Därför blev det inte så många.
 
Min farmor Maja och jag på båten
 
Från balkongen


Klockomslagning

Två kompisar klagade i fredags på att jag är dålig på att lägga upp på bloggen, haha, jag håller helt med.
 
Denna helg som vart har jag varit i Örebro för att fira AnnaBanana. Vi gick på resturang och vi fem Örebrokompisarna var med, inte alltid det funkar att vi fem är på samma plats och tid samtidigt. Så jag tycker vi förtjänar ett hjärta på det <3. Plus annat folk också.
   Fick sova hos Sophia och Andreas i ett eget rum, somna väldigt fort!
 
På lördagen tog jag mig shoppingrunda i centrum när jag ändå var i storstan. Provade ut promenadskor med nöjdkundgarantin. Jag berättade att jag går inåt med fötterna och behöver därför stöd, men han såg på rullbandet att jag går relativt rakt med fötterna. Ville jag ha skor med poneringstöd kunde han inte ge mig garantin pga att han bedömde att jag gick rakt. Så jag tog ett par neutrala skor.
 
Idag gick jag, Sara och den höggravida kusinen Eveline milen i Johannisdalskogen. Efter typ 300 meter började jag känna i knät. Efter ca 6-7 km fick jag sådan värk i vaden och i ena tån så jag var nära att börja gråta. Antingen var det väl dumt av mig att gå så långt med ett helt par nya skor, eller så är det väldigt fel skor för mig. Synd att inte karln i affären kunde lyssna på mig. Har 30 dagar på att känna in skorna om jag behöver byta.
 
Tycker inte om att det blir mörkt så tidigt nu, så tidigt som klocka 17. Och tidigare blir det...
 

RSS 2.0