Sovmorgon

Vi var ju på after work igår och jag kände mig små lurig på två öl! Jag skyller på att jag hade vaknat halv fem. Nått måste jag ju skylla på! Kom hem vid nio. Nästan alla var trötta.
   Somna runt tio och är nu vaken. Börjar klockan tio. Vakna innan klockan ringde första gången. Jag snoozar alltid en halvtimme. Kanske ska hinna med att diska som jag inte har gjort än sen i... söndags? ;P

Hejja solen

Öppnade idag, min andra öppning ever. Satte klockan 4.30, lite smått deprimerande. Men gick upp vid 5, och cykla iväg ca 50 min senare så jag öpnna kvart över 6. Slutade vid halv ett och då gick jag och Soffi på stan. Ville ha smakråd om en klänning. Sen fråga jag henne vilken färg jag skulle ta och då säger hon att hon ser ju inte sånt. Och jag visste det ju egentligen, men hade liksom glömt det. Men det blev en utav färgerna iaf:p 
   Vid två åkte vi hem och la oss på gräsmattan för att få sol. Måste tillägga att jag fick ta sololja av Ina idag ute på gården och fan vad det hjälpte till! Har fått massa färg pga den! =)
   Nu har jag på mig den nya klänningen, för snart ska jag iväg på after work med jobbet. Blir att äta lite mat där också. Varför inte lyxa till det när man ändå är igång och slösa pengar? ;)

Sara har åkt

Bloggade nyss dock om grytvanten. Men vill ha olika inlägg ;)
   Sara sitter nu på tåget hem. Följde med henne till stationen. Sov ändå till tolv!

Igår så grillade vi kött, åt det med sallad och minibaguetter. Drack alkohol och fixade oss. Sedan tog vi bussen iväg till universitetet. Jag hade fått för mig att det skulle vara massor med folk, men så var det ju inte. Vi var mindre än 10 st, och jag tyckte inte att det var spec kul. När de var påväg till krogen bestämde vi oss för att gå de 2,6 km till centrum och in på krogen. Det tog fruktansvärt lång tid, vi gick ganska sakta också. Dessutom behövde någon(!?) kissa hela tiden :P När vi kom till centrum visade jag Sara mitt jobb, vi gick ju ändå förbi. När vi kom till krämaren skickade jag till Soffi och sa att vi var utanför. Hon fråga om vi ville komma upp så vi drog upp dit en sväng och pratade lite.
   Därefter gick vi mot Frimis. Det var dock så lång kö när vi kom dit, så vi sket i det. Vi tog våra ben och började gå. Kom på då att vi kunde åka buss, men när jag väl kommer till en utav 1ans busshållsplats, så har de flyttat den! Så ser jag en buss stå vid den långt borta-busshållsplatsen och tyckte klart och tydligt att det stod Lundby, så vi springer till stationen för att hinna med den. När vi kommer fram och bussen rullar in, så står det Mellrige. Lundby bussen skulle inte gå förän om en timme senare. Så vi gick hem istället!

Imorse tittade vi på hitta nemo, åt frukost och stjärnchipsen till efterrätt :)

Tvätten

Jag tycker inte riktigt om vår tvättstuga. Tvätten blir nästan aldrig torr där nere i stugan! De kläder som inte hunnit bli torra får jag hänga upp i lägenheten, och jag har inget tvättställ, så får hänga de lite överallt. Några plagg hängde jag över badkarskanten. Och en topp är fortfarande inte torr sen i fredags! Nä fan jag måste köpa ett riktigt tvättställ...
   Jag hade även häng grytlappar och grytvanten över badkarskanten för att det skulle torka. Sen hoppa jag inte i duschen (drog ju för drapperiet, så tvätten blev inte blöt), men grytvanten halkade ner i vattnet. Sen hängde jag upp den och nu luktar den... BAJS! Ärligt, luktar nå bajsliknande. Tvättade den för hand, men det tycks inte hjälpa. Det konstigaste av allt, är att jag måste gå fram till grytvanten och lukta lite. Liksom, VARFÖR!? Det luktar ju äckligt. Fast jag vet det så går jag fram och sniffar. Samma sak händer ju, jag rynkar på näsan och säger "usch" :S

Plockar och donar

Har haft tvättid idag. Det är så bra här i området, jag gick ner i går när vi kom hem och bokade tvättid. Så nu har jag tvättat upp alla mina ullaredskläder så de luktar gott. Nu håller jag på att plockar och donar. Med andra ord städar.
   Tittade på en kärleksfilm för en timme sen ungefär, och så önskar man (iaf jag) alltid att det ska hända en själv! Sånt där puttinuttigt och fint och kärlek. Haha. Knas, men det önskar väl alla hoppas jag? Så jag inte är den enda i världen som tänker så? :P

Vad jag ska göra ikväll vet jag inte. Har inga planer alls. Vet inte om jag har lust att bara sitta hemma heller. Fredagsenergi. Jag får väl hålla på och plocka och ha mig ikväll :)

Imorgon hoppas jag på att min älskade bästaste Sara kommer hit :)


Dock lite besviken på slutet


Kladdkaketårta hos soffi :) grattis igen!

bild0268 (MMS)

Kladdkaketårta hos soffi :) grattis igen!


Göteborg - Ullared - Hem

Måndag morgon, klockan halv 6 gick jag upp på morgonen för att hinna duscha, sminka mig, äta frukost och göra iordning fika till fikapausen på vår färd till Göteborg. Vid 7 kom mamma och pappa och hämtade upp mig. Jag hade tagit en åksjuktablett med trötthetseffekt, så det tog inte lång tid innan jag somna i baksätet. Vid elvatiden var vi framme i Göteborg och vi lämnade bilen utanför hotellet. Fruktansvärt mycket bilar! Sen upptäckte vi att just denna vecka är det Gothiacupen, och sjävklart var fotbollsplanen precis bredvid vårt hotell :p
   Vi lämnade in väskorna i ett bagagerum, sedan begav vi oss gående till Liseberg. Gratis entré med volvokortet och åkbandet hade vi fixat på hotellet. Så bara att ställa sig i första bästa kö till en attraktion, vilket blev Lisebergsbanan. Mamma åkte också! Men hon ångra sig nog sen efteråt, hon tyckte inte alls att det var kul. Men jag och pappa fortsatte att åka. Vi drog oss till Kanonen (berg och dalbana). Så frukansvärt kul, och jag skrek som en tok! Sen Balder, Flum ride, och Kållerado. Fast efter den sistnämnda var vi tvunga att gå tillbaka till hotellet och byta kläder. Vi fastna ju sista massprutet! Satt där mist 30 sekunder och vi alla i båten blev dyngsura. Det var inte kul!
   Men efter bytet gick vi tillbaka, gick spökhuset och jag var så rädd, men skratta efter varje skrik. De blåste ju på mig de jävlarna! Och så åkte vi parisehjulet. Mamma tyckte att både jag och pappa var lite konstiga eftersom vi inte tyckte alls om när de stannade hjulet när vår korg var längst upp. Men det var ju bara för att folk skulle kliva av, men ändå vågade vi åka berg och dalbana i hög fart. Hon förstod inte det där riktigt.

Tisdag, gick vi på Universeum. Frukansvärt mycket folk. Hajarna och rockorna tyckte jag var roligast att titta på :) Fanns andra saker att kolla in också. Denna dag hade mamma velat åka europas största parisehjul, som låg på ett annat ställe än på Liseberg. Med tanke på att både pappa och jag inte alls tyckte om att åka det lite mindre hjulet så struntade vi i det där. Gick en sväng till stadsdelen Haga. Som gamla stan. Mysigt var det allt.
 
Onsdag, mot Ullared. Jag somna ganska fort i bilen, utan att ta ett piller. Var framme ungefär kl 10 och vi började shoppandet. Blev några påsar, men fick så förbaskat ont i fötterna. Var ju inte så smart som lämnade kvar mina gympadojjor hemma. Så promenderade i converse. Så snygga, men inte alltid så sköna i långa promenader. Vid halv fem ville jag inte vara kvar. Hade för ont i fötterna, och då är det inge kul att shoppa. Hade en del avdelningar att kolla in. Åkte till källaren vi alltid hyr över natten när vi är där. Spelade kort, åt mat. Sen sov vi.

Torsdag, åkte tillbaka till Gekås för att handla det vi inte hann med igår. På två timmar hade vi shoppat klart och vi begav oss hemåt. Jag körde De första tre timmarna, så fick mamma köra resten. Vi fyra var jag hemma :) Och idag fyller min älskade vän Sophia år, Stort grattis till dig! Jag ska snart knata över till henne och säga Grattis =)


Jordgubbar

 

När jag kom hem och kollade på balkongen fanns det tre röda! :) Egentligen fyra, men den fjärde var för röd! Alltså övermogen. Så den ville jag inte ha. Men de andra tre åkte direkt in i munnen :)



Örebro igen

Snart ska jag gå på tåget mot örbro. Haft en skön och avkopplande semestervecka i Köping. Inte gjort speciellt mycket men ändå har det vart något varje dag :) Veckan har gått så otroligt fort!
När jag kommer hem ska jag ut på balkongen och kolla om det har dykt upp några röda bland mina jordgubbsplantor! :) Fan! kom just på att jag glömt att lägga över nätet över plantorna. Nä, nu hoppas jag att de fortfarande bara är kart som hänger där och dinglar.

Idag blir det mat tillsammans med S.Nordlund och senare blir det inflyttningsfest hos L.Schylander :)

Ooh I feel so sexy tonight ;)

bild0264 (MMS)

Ooh I feel so sexy tonight ;)


HP i 3D

Ska snart dra iväg till biosalongen här i Ping. Sara har bokat åtta biljetter till Harry Potter, och den enda filmen som visades idag, del 2, visas i 3D. Har hört att man kan få ont för glasögonen är tunga. Hoppas på att den är bra :)
I övrigt har jag gjort.. Ingenting! :) Läst min bok som är spännande, Papparkakshuset. Det är hammarbyserien. Deckare.
Soffi sa att hon var sugen på kladdkaka, så jag lät henne ta ägg, vaniljsocker och ströbröd från mig fast jag inte är hemma. Kommer kanske hem till att hela min kyl och skafferi är tomt?

Såhär kul har man i köping. Ligger i en gu...

bild0263 (MMS)

Såhär kul har man i köping. Ligger i en gummibåt. ;) Mamma och pappa rensar vinden och hitta denna båt. Så pappa blåste upp den för att se om den var hel, och japp det är den ;). Så nu ligger jag här i väntan på att maten ska bli klar :)


Du kommer med solsken till mig

Satte klockan på 9.00. Gick upp, åt en tallrik med youghurt och flingor. Fixade till, eller rättare sagt tog bort, hårväxten där jag inte vill ha den. Packade ner lite saker i ryggsäcken och gick till OK. Där inväntade jag Sara och Louise för vi skulle dra till Malmön för sol och bad. När vi kommer ca halvvägs till Malmön kommer Sara på "vilken dag var det de skulle asfaltera på förmiddagen?" "Idag!" svarar jag. Jahaja, då vände vi om bilen och drog ut till Gropen istället. Där var det också massa stök. De har satt ner bommen för att man inte ska få köra upp bilen på parkeringen.
Gropen för er som inte vet, är ett stort hål med vatten, när de skulle göra iordning E18 så sprängde de detta hål och så kom det upp massa vatten. Varför de sprängde det, vet jag inte."
Anna berätta att det tydligen är folk som har kört ner bilar där och kanske har massa fester där, just därför har de bommat igen stället. Men fan, det hindrade inte oss. Vi parkerade bilen på ett annat ställe och promenera dit istället. Fick lov att gå genom en liten skog, rund hålet, för att komma till de bästa stenarna. Inte för att några stenar där ute egentligen är bra och sköna att ligga på, men de bättre av de dåliga.

Vid kvart i 2 kom mamma och hämtade mig. Louise och Sara ville sola längre. Jag skulle hem och till mormor och morfar för att fira deras 60åriga bröllopsdag. Fast, vi tyckte egentligen att det är lite ovärt. Det är ju De som ska fira, inte vi. Men så kan det vara. Jag fick ju smörgåstårta iaf ;)

Underbara semester!

Igår hade jag satt klockan på 9.00 för att gå upp, äta frukost och dra iväg till malmön med Sara och Molly och vara där hela dagen. Var det tänkt iaf. Både jag och Sara tittade ut och tyckte inte att vädret var speciellt roligt. Så vi möttes på stan, där Asp lämnade in ett papper till arbetsförmedlningen. Jag köpte en baguette för att äta till lunch, men jag tog med mig den hem. Köpte även fika till mig och Aspen. Vi satte oss på hennes balkong och fikade.

Vid ett drog vi över till Louise för lite solning. Molly var med och jag tyckte det var lite kul att observera när Snobben (louises hund) var på och slicka och jungade på molly, hon ska väl snart börja löpa. Hahaha. De hade jagis mer än en timme ute på gården. Båda var helt slut. Men Snobben, som många killar, gav inte upp förrän han fick ligga. Nu fick han ju inte det som tur var, men hade Molly var lite lättare på tassen hade han fått sin vilja igenom.

Klockan halv fyra ungefär åkte vi plus Anna ut till Malmön för att doppa oss. Riktigt skönt, när man väl var i. Innan var det bara kallt och kallt! Sedan på kvällen blev det tacos med familjen och så spelade vi Skippo.

Idag har jag vart iväg till affären och köpt ciabatta till ikväll, då mamma, jag och Maja ska spela bilbingo. Japp! jag vet! Pensionärpoäng till mig, men jag tycker faktiskt att det är kul!
Och klockan ett ska jag till Anna och få massage :)

Tjejkvällen

Igår på dagen hade Sara och jag velat ligga och sola. Men solen tog så lång tid på sig att titta fram bakom molnen. Så vi bestämde oss istället för att ta en promenix i skogen.
Åkte hem och vilade, duscha och åt mat. För sedan var det fix och dricka hos Sara som gällde. Senare på kvällen var det att dra iväg till tjejkvällen med Mig själv, Sara, Anna, Madde, Johanna, Sara, Sandra och Jenny. Riktigt trevligt. Bara att jag drack lite för mycket och min hand fick ryck :S Skämms som fan fortfarande!

Tanken var att vi skulle dra till krogen, men killgänget bjöd över oss till deras fest istället. Jag stannde inte speciellt länge. 0.41 ringde Sara till mamma och sa att hon fick hämta mig. Mådde inte så vidare värst bra. Hehe.
Så idag har jag bara försökt få mig själv att må bättre. Tittat på film och ätit pizza.

Tandisen

Hehe, ska bara lägga in BeconfiDent.se, i hopp om att jag vinner tävlingen ;)

Lilla my

Först tänkte jag bara lägga upp en bild på två människor (vet inte vilka de är) när vi åt pizza i fredags kväll hemma hos soffi. Satt på hennes rumsgolv.



Sen så idag har jag jobbat. Första dagen på sammaslagningen. Vi är fyra förskolor som slår ihop för att vi ska kunna få semester. Det var lugn dag idag. Verkligen skönt.
För första gången på, typ alltid tror jag, glömde jag min plånbok hemma. Tänkte handla lite efter jobbet, mat alltså. Jag handlar ju som min mamma, typ varje dag. Men inte idag, fick de det jag hade hemma. Makaroner och köttfärs, utan sås.
Tittade på Hip Hip Hora. Längesen jag såg den. Sen ville jag visa min Lilla My frisyr jag satte upp här hemma. Ogillar toffsar när de stör mig i min mysiga lutning mot soffan. Det blir så obekvämt. Så detta är en perfekt toffs för att få undan håret, samtidigt som man kan luta sig bekvämt bakåt :)


(den ser mycket högre ut i verkligheten..)


Fantamys

Fredag och fantamys med mig. Har nyss diskat och bakat kladdkakemuffins till mig, soffi och fisen ikväll. Så nu sitter jag och dricker fanta. Många brukar ta och dricka öl på fredagar. För mig, denna fredag, blev det fanta.

Välkommen Sophia och Evelina till Baronbacken! Nära mig och det är ju hur bra som helst!

Ikväll blir det mys med Nordlund och Schylander med pizza och muffins. Sen då? dont know. Hoppas ju på nuppning med dem, men det vet man ju aldrig. Brukar aldrig bli nått.. ;)

En vecka kvar till semester! Ledig v. 28 och 29. Jobbar v.30 sen ledig igen v.31 :) Så tre veckor semester har jag=)


RSS 2.0