Tidsfördriv

När jag inte har något att göra, vill att tiden ska gå, vad gör jag då? Jo, rotar i sminklådan och provar på mig lite sminkningar.

Det syns inte så väl men det är lite grönt med där också.


I just love it!


Var ska ni? -Hem!!

Gårkvällen började med att jag åkte till Örebro och gick vidare till fäktningsklubben tillsammans med Louise. Där hade vi vår sista dag på projektveckan. Dövas fiskeklubb kom dit och vi berättade ytterst lite om nutiden i fäktning. Satt och tittade på när de gjorde tappra försök att fäktas, det så ganska kul ut.

Efter fäktningen gick jag och Louise hem till Soffi där hon bjöd på alkohol, de kände för att festa. Jag drack lite granna och de desto mer. Louise kille Robert kom även dit och senare deras två kompisar också. Vi gick ut i natten och runt i stan, hittade lekparkar där vi stannade till ett tag. Fortsatte att promenera när jag kände att jag ville gå hem och sova då klockan var runt tre.
  Sällskapet åkte taxi hem, medan jag och Soffi traskade hemmåt. En taxibil saktade in bredvid oss och en kille från passagerarsidan sticker ut huvudet och frågar var vi ska. Sophia och jag svarade samtidigt: Hem! Killen lät besviken av någon andlening sa ok och åkte vidare.

Imorse åkte jag hem med 08.08 tåget, (vi är lediga idag) vilket var bra för då kunde jag forstätta min sömn på hemorten.


Louise och jag


Projektvecka

Nu har vi projektvecka i skolan, riktigt lugn vecka med andra ord. Jag ska till Örebro i kväll, kl 19, börjar skolan. Jag och min grupp ska till fäktningsklubben och kolla runt lite, för imorgon kommer dövas fiskeklubb dit och ska prova att fäktas.
Ska snart upp på stan och till systemet, för på fredag blir det festa med L.Dahlin :)


Nu har jag blivit lika nörd som alla andra, med andra ord, skaffat en blogg.

Idag bestämde jag mig, japp, jag ville ha en blogg jag också. Vara en i mängden. Sådär nu är den fixat.

RSS 2.0