Vart tog veckan vägen?

Min vecka bara försvann! Var den tog vägen, vet jag inte. Men jag klagar inte, det är ju helg! =) Jag MÅSTE verkligen städa och sätta upp lite julbelysning i fönsterna. Vet inte om jag tycker det är för tidigt att sätta upp julgardinerna?
   Jag har blivit förkyld, över en natt. As knas och träligt.
   Jag hade tagit fram kyckligfile i torsdags som jag skulle äta igår kväll, men jag orkade inte ställa mig och laga mat. Så för första gången i mitt liv provade jag på Onliepizza.se. Tog från Rulles pizzeria (dock hade jag sagt till soffi och evelina att jag aldrig tänkte köpa därifrån, för jag hade sett en man, passagerare, röka i bilen. Men jag testade ändå), det var faktiskt helt okej kebab. Inget slår ju köpings kebab, men för att vara Örebro så var det helt okej. Kan tänka mig att köpa därifrån igen.

Usch, jag är så nervös inför utvecklingssamtalen jag ska ha med mina anvarsbarns föräldrar. Fast, det kommer gå bra, men det är ju alltid nervöst inför första-gången-grejer man ska göra.

Jag håller inte med folket som tycker att snön ska komma. Jag är väldigt nöjd med så det är nu! Det kan få komma snö runt jul och försvinna någongång efter nyår. Det vore det absolut bästa!

En annan sak, som är väldig konsigt, är hur fan kan man missa att det har vart löning!!?
När jag betalade pizzan, via internetbanken tänker jag "hur fan kan jag ha så mycket pengar!!!?" Sen tittar jag på datumet och inser att det faktiskt är löning. Så snurrig är jag. Missar att jag får pengar... :P

Usch vad mycket tvätt det blev. Massa säng...

bild0341 (MMS)

Usch vad mycket tvätt det blev. Massa sängkläder efter mina nattliga besök för några veckor sen ;)


Detta var det enda jag var sugen på. God s...

bild0340 (MMS)

Detta var det enda jag var sugen på. God sallad, räkor och baguette med ost :)


Torsdag 10/11

Torsdag igen, vilket betyder stängning för mig. Jobbar till 18.30. Därefter ska jag dansa Zumba med Louise. Sen måste jag packa för imorgon åker jag till Köping för att mysa med mamma. Vi ska åka till Dollarstore har vi bestämt. Dessutom ska jag få massage+knäckbehandling imorgon när jag kommer hem. Känner att mina rygg och nacke är i behov av det. Igen...

Övrigt, vad har hänt i veckan?
Jobbat.
Gjort efterjobbs-jobb. Suttit med portfolio.
Haft föräldrarmöt.
Dansat Afro
Lyssnat på ljudbok. Det är så himla skönt att lyssna på! Jag lyssnar på Män som hatar kvinnor, läsaren är Reine Brynolfsson. Han har sån behaglig röst så jag somnar. Eller blir så pass avkopplad så mina tankar åker iväg på annat. Men det är allt spännande! :)

Sitter hos soffi tillsammans med henne och...

bild0339 (MMS)

Sitter hos soffi tillsammans med henne och louise. Vi tittar på glee och ska nu äta vit chokladmousse :) btw jag är kär i brolle!


Galen vecka

Jag har inte hunnit med mycket denna vecka! Jag har inte ens hunnit blogga. Eller hunnit kanske jag hade kunnat gjort, men jag prioriterat bort den lite nu. Vart så mycket denna vecka, föreläsning och efter-jobbet-jobb som behövt att göras!

Tänkte berätta om i lördags när flickorna från Köping kom hit. Vi åt korvstroganoff och drack en bål jag hittade recept på internet. Jag tyckte att den var god! :)
-En flaska torrt vin
-1½ liter fruktsoda
- En lime i skivor
- En citron i skivor
- 500 g frysta jordgubbar

Efter maten satte vi igång att fixa i ordning oss. Det tog så lång tid, många tjejer som skulle trängas framför spegeln och hår som skulle fixas. När vi väl var klara satte vi oss i soffan och spelade "hej knekt" och de som kom sist fick dricka.

Det var maskeradfest på Strömpis, gud vilken härlig fantasi folk har! En t.ex. var en legogubbe. Han hade gjort ett sådant huvud av något material, några var Super mario och Luigi. En var rödluvan som gick runt med en korg med äpplen. As kul att titta på folken. Mindre kul på dansgolvet där man fick armbågas med folk istället för att dansa.
   Det var inte så kul med andra ord, vi valde att dra oss hemåt vid typ halv två. När vi ska hämta ut våra jackor hittar vi bara 2 av 3 gardeobsbrickor i Sandras och självklart var det min bricka som var borta. Vi fick vänta till sist, typ halv tre fick jag ut jacka och väska. Med det så missade vi bussen, ringde taxi och det var 23 nummer före, då gick vi hem istället.

Jag behöver diska från i lördags, hade kunnat göra i söndags, men då var jag lite väl trött för att orka med det, sen har jag liksom bara inte hunnit! :/
Får ta en städdag imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet vid 5. :P

RSS 2.0