Soliga söndag

Vaknade klockan 7 imorse, fanns ingen tillstymmelse till att kroppen ville sova mer.
  Imorgon måste jag boka tid hos en naprapat, nacken börjar kännas av igen.
 
Idag har jag städat, hittade tröjan jag letade efter igår, jag har handlat, och så ringde Ina och vi pratade en timme om allt möjligt. Vi bestämde att jag ska åka dit den 3 maj. :) Jag slutar tidigt så jag tar ett tidigt tåg så jag kan hinna in och hälsa på på jobbet samtidigt. Beroende på när Ina slutar, så antingen stannar jag kvar och väntar på henne eller så tar jag hennes nyckel och går hem till henne och väntar ;) Ska bli megaskoj! :D

En Neahtitt

Vaknade halv 8 för mina underbara fåglar väckte mig idag med...
   Vad har jag haft för mig idag? Tog en promenad med kusin Eveline i förmiddags. En lugn sådan eftersom jag har/är förkyld så får inte ta ut mig helt så jag blir sjuk igen.
   Ätit mat har jag gjort. Och så fick jag träffa Neah! Jag och S.Asp gick på en promenad, så jag fick bara titta på henne, se men inte röra som man brukar säga. Just för att jag inte är helt frisk så fick jag inte peta på henne.  Men ska dit på onsdag och då måste jag vara frisk för då vill jag hålla och pussa på henne! :)
 
Jag känner mig lite uttråkad. Vad ska jag göra då? :(

Välkommen Neah till världen och in i mitt liv! <3

Klockan 5 i torsdags morse såg jag smset som var skickat klockan 2 på natten:
"Nu har våran prinsessa kommit". Jag kunde inte sluta gråta. Hon är så fin den lilla människan.
  På väg till jobbet hade jag svårt att hålla tårarna borta.
 
Det känns som evigheter sen hon kom ut. Fast det har faktiskt bara gått 2,5 dagar. De har inte ens kommit hem från BB. Men tekniskt sätt, så har jag väntat i typ 35 veckor! SÅÅÅ, jag har väntat i  35 veckor och 2,5 dagar.
   Tiden går så långsamt och jag längtar tills Asp skickar och säger att jag får komma och hälsa på hemma hos dem! Jag sa till henne att hon får säga till när jag får komma och hälsa på, i risk för att jag kommer skicka och fråga och tjata varje dag ;) haha.
 
Här är den bilden jag fick natten till i torsdags. :)
 

RSS 2.0