Jag ute en fredagskväll!?

Igår direkt efter jobbet fick jag massage av en tjej som brukar vikariera hos oss. Hon är utbildad massör så nu ger hon massage till personalen på kristina på fredageftermiddagar för 200 kr :) 
   Sen hem och duscha och sminka mig. Sen iväg till Louise och jag blev glatt överraskad när jag såg att Anna också var där :) Jag drack en öl sen drog vi till Ivy. Tog en drink och gick till Pitchers sen. Fisen ville in på strumpis så det var bara att lyda. ;)
  Vi shakeade (gillar bladningen med svenska och engelska där^^) rumpa och kollade på folk. Jag var hemma till typ ett :)


Louise på Pitchers


Bra torsdag

Denna torsdag har vart bra! Jag har vart på bra humör. Jag börja halv tio, vart glad (för det mesta) mot barnen, busat lite granna, slutade tidigare. Louise satt på wayne´s coffee så jag gjorde henne sällskap med en caffe latte fram till zumban började kl 19. Det var jätte mysigt att bara sitta och snacka skit. Vi bestämde att vi ska ta och drinka på Ivy imorgonkväll :)
   Nu har jag mat på spisen och jag har en underbar sovmorgon till klockan tio imorgon! ;D

Pappa fyller år idag. Och jag fick äran at...

bild0324 (MMS)

Pappa fyller år idag. Och jag fick äran att göra tårtan :) såhär blev den. Väldigt färgglad måste jag säga! :)


Slömos

Slutade kl fyra, men stannade kvar och gjorde planering. Det tar verkligen tid allt :S jag klippte, klistra, laminera och klippte igen. Så nu har nästan alla barn nya kort på sig till samlingen. Man kan ju tycka "det borde ju inte ha tagit så lång tid" och nej. Det tycker nog inte jag heller. Så var det så att skrivarn krånglade ju..

Gick till jobbet imorse, i regnet. Tänkte "it´s raining men", hände det? Nää, inga män regna ner på mig. Inte helt okej att det finns en låt som går så, så händer det liksom inte. För allt man hör måste man väl tro på? Om någon säger till mig:
- Titta vilken färg har solen?
- Gul, svarar jag
Skulle personen säga:
- Nä den är ju svart!
Då måste jag ju tro på det. För allt andra säger tror jag på!

Haha ;p Nu är jag slö. Slömos helt enkelt. Sådär slö, gosigt. Som ett mos. Äppelmos. På havregrynsgröt. Med mjölk. Det är inte helt äckligt!

Nu är resan till Teneriffa bokad och betald! :) och ja jag fick semester, så jag rymmer inte från jobbet ;)


Energiklutt

Igår var jag hem till Louise på inflyttningsfest nummer 2! Trevligt folk och jag fick använda tsp, extra kul ;) Gick ut för andra gången här i Öre sen jag flytta hit. Igår blev det Satin vi gick till.

Hade huvudvärk när jag vakna imorse. Gick över till katterna (jag var kattvakt till Soffis katter denna helg) och gav de mat. Lånade Anastasia av henne som jag satte mig och tittade på. Åt frukost och försökte bara bli som folk igen. En ipren och nån halvtimme senare var jag lite bättre.
  Vid tre åkte jag iväg till affären för att köpa bakgrejer. Kunde inte bestämma mig om jag ville baka bullar eller bröd. Så det blev båda!





Satte min knytnäve bredvid denna bulle bara för att ni ska se hur jäkla stor den bullen är!
(Det bruna läskiga runt bullarna, är säkert som ni förstår, pärlsockret som hamna bredvid och smält i ugnen)

Bröd, måste vara övertydlig för er som inte fattar det ;)


Människa

Jag har fortfarande energi kvar fast jag hållt på med bullar sen kl fyra.. Nu då? Vad ska jag hitta på nu då?

Mamma ringde igår och sa att hon och pappa vill åka till Teneriffa i januari och fråga om jag ville följa med. Så imorgon ska jag fråga min chef om jag får ta ledigt en vecka i januari för att åka och bli brun! :)


Mindre bra dag

Vakna imorse och fatta inte vad som hände, var virrig, fatta inte var jag var, lyckas förstå att det är mobilen som ringer och jag trycker på snooze. Sen samma sak igen andra gången. Upptäcker att jag glömde ta fram bröd igår kväll, så fick ingen macka till frukost. Fick använda min nya regnkappa idag och stövlarna. Stoppade byxbenen i strumporna, men det regna ju satan så det rann ju ner i stövlarna.
   Var ute och lekte i regnet på förmiddagen, det blev en väldigt lång stund. Så blev trött av det. Var uppstressad av olika andledningar och kastade i mig maten så fick magknip.
   Väl på min rast så la jag mig i vilorummet, somna typ nån minut bara sen börja de prata utanför dörren så jag inte kunde sova.
   Fick en bulle som Carro bakat, det var gott iaf!
   Barnen var jobbiga vid mellis och sen i korridoren när vi skulle klä på oss och gå ut på eftermiddagen så var de jobbiga! De lyssnar inte, springer runt, leker och trycker på saker de inte får. Fick lov att bara ta tre djupa andetag.
   Hade tagit med mig kläder för att vi skulle iväg och dansa afro sen efter jobbet. Tyckte det var skönt att veta att jag skulle dit sen och få ur med lite energi, sen så blev det inte så. Eftersom jag inte vill gå dit själv så sket jag i det..
   Hem, lägga mig i soffan och satte på Disneys -Prinsessan och grodan, egentligen ville jag se en film där jag bara ville gråta! Känner att det behövs. Är så trött, känns som att på flera helger har jag alltid haft något att göra. Inte hinna bara få vara med mig själv. Bara vara slö. Det är snart helg igen, och då är det fest på lördag kväll. Men det på kvällen, så då har jag hela dagen för mig själv och göra ingenting! Sova till hur länge jag vill och bara va!

Förlåt för ett mindre kul inlägg och för att jag klagar. Dock så kanske det känns lite lättare att få ut allt mina klagomål på dagen.

Vill tillägga att jag tycker om våra barn på förskolan! Trivs jätte bra på mitt jobb, men alla har vi ju våra upp och nerdagar. Eller hur?

Så onödigt!!

Gårdagen gick bra. Satt max 15 min på åtta timmar. Mina ben hade kramp när jag klev ur bilen utanför mig. Och inte nog med det så hade sara sin mobil i handen och det visste inte jag. Så jag krama om henne och kom åt hennes telefon med armbågen så den åker rätt ner i asfalten. Så jäääävla onödigt!!! Liksom varför? Hela hennes display sprack ju och det lossna glasflisor från den. Kul? Nej inte ett dugg.
   Jag skicka och sa att jag vill vara med och betala en del på den eftersom jag var delaktig och hade sönder den, även om det inte var med flit så tycker jag att man ställer upp och ger en slant om man orsakat att nåns saker går sönder. Touchen fungerar ju, men det är ju inge kul alls att det är massa sprickor i den!! :/ Så feting med onödigt...

Idag ska/måste jag plocka med saker här hemma. T.ex. jag har ju inte packat upp alla mina GeKåspåsar än!! Varje helg har det varit något som gjort att jag inte hunnit. I veckorna orkar jag inte. Då vill jag inte hålla på med städ osv.
   Framåt kvällen åker jag till Ina och tar en promenad :)


Bröllop

Jag ska gifta mig!!! Hurra! Mitt bröllop idag!! :D
Eller? Näää, fan. Där ljög jag.. igen.. ;)
   Jag, Sara och hennes syster ska iväg på ett bröllop någonstans utanför Örebro och servera. Kan jag servera? Haha nej! Men, det vi ska göra är att skära upp snittar till förrätt,  plocka fram buffén, fylla på vatten, se till att alkoholen är kall, duka av bordet efter maten, värma korv och köttbullar (!!? stackars gäster, hoppas att det är till barnen).
   Från 13-22 ska vi vara där. Länge länge och lite betalt.

Igår var jag med Ina. Vi tog en promenix och sedan gick vi hem till henne och tittade på en hemsk film! Minns inte vad den heter, men den var hemsk! Handla om iran, irak (?) och "den kvinna som är otrogen ska stenas till döds". Och så fick man se hela scenen. Uscha! 
   En sak som jag bara måste lägga till är:
När jag och Ina var på väg hem från skogen så gick vi förbi en kille och en tjej (troligen fulla) och killen säger till tjejen:
-I want to go to your place liksom. 
Hahaha, t.o.m jag är bättre på engelska än så! ;)

 

RSS 2.0