Mindre bra dag

Vakna imorse och fatta inte vad som hände, var virrig, fatta inte var jag var, lyckas förstå att det är mobilen som ringer och jag trycker på snooze. Sen samma sak igen andra gången. Upptäcker att jag glömde ta fram bröd igår kväll, så fick ingen macka till frukost. Fick använda min nya regnkappa idag och stövlarna. Stoppade byxbenen i strumporna, men det regna ju satan så det rann ju ner i stövlarna.
   Var ute och lekte i regnet på förmiddagen, det blev en väldigt lång stund. Så blev trött av det. Var uppstressad av olika andledningar och kastade i mig maten så fick magknip.
   Väl på min rast så la jag mig i vilorummet, somna typ nån minut bara sen börja de prata utanför dörren så jag inte kunde sova.
   Fick en bulle som Carro bakat, det var gott iaf!
   Barnen var jobbiga vid mellis och sen i korridoren när vi skulle klä på oss och gå ut på eftermiddagen så var de jobbiga! De lyssnar inte, springer runt, leker och trycker på saker de inte får. Fick lov att bara ta tre djupa andetag.
   Hade tagit med mig kläder för att vi skulle iväg och dansa afro sen efter jobbet. Tyckte det var skönt att veta att jag skulle dit sen och få ur med lite energi, sen så blev det inte så. Eftersom jag inte vill gå dit själv så sket jag i det..
   Hem, lägga mig i soffan och satte på Disneys -Prinsessan och grodan, egentligen ville jag se en film där jag bara ville gråta! Känner att det behövs. Är så trött, känns som att på flera helger har jag alltid haft något att göra. Inte hinna bara få vara med mig själv. Bara vara slö. Det är snart helg igen, och då är det fest på lördag kväll. Men det på kvällen, så då har jag hela dagen för mig själv och göra ingenting! Sova till hur länge jag vill och bara va!

Förlåt för ett mindre kul inlägg och för att jag klagar. Dock så kanske det känns lite lättare att få ut allt mina klagomål på dagen.

Vill tillägga att jag tycker om våra barn på förskolan! Trivs jätte bra på mitt jobb, men alla har vi ju våra upp och nerdagar. Eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0