2013-07-24

Min dag har vart fullspäckad. Fullt på schemat. Fast inte. Skämta bara.
 
Vaknade, åt ett Anna Skipper bröd jag bakad igår, tog mig en 7 km lång promenad med stavarna. Gick Ullvirundan och hem till mina föräldrar. Satt där typ en halv timme. Gick sedan hem, duschade och åt mat. La mig sedan på sängen och sov typ två timmar. Det är väl helt underbart att kunna göra det hur som helst om man ändå inte har något annat planerat? :)
 
Och nu har jag precis diskat. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Film?
 
Här är brödet jag bakade igår. En massa olika saker i. Jag tog initiativet och vågade mig på att hälla i russen. Jag gillar´t! Limpan är rätt tung, vilket jag tycker är bra och då visar det att det är bra grejer i. Är det ett lätt bröd tycker jag att det mest är obra saker i.
Brödet är lätt att göra. Dock en massa olika sorters mjöl av olika slag, sen var det bara att bland ihop allt och in i ugnen i 100 minuter.
  Jag gillar faktiskt detta bröd! :)
 
 

2013-07-20

Min motivation till att ut och motionera idag var verkligen på topp, not... Sa först att jag skulle gå ut klockan 13.00. Men jag kollade avsnitt av 69 saker du vill veta om sex på tv3play, så jag sköt upp det till klockan 15 istället. Det var jätte tufft och jag stannade två ggr för att stretcha under banans gång. Något som triggade mig, fast det inte gick fort i spåret, var att jag skulle vara hemma efter 45 minuter. Jag var hemma igen efter 48 min. Plus att jag skulle få dricka en god proteindrink efter joggen ;)
 
Jag använder RunKeeper, där har jag gjort en intervall med 1,30 mintuter steady (luffsa) och 2,00 mintuter slow (gå) och så kör jag trean i skogen. Fifan vad långsamt det gick idag. Fast jag tycker att små uppförsbackarna är ganska roliga. Då trippar jag jättekort och ganska fort upp för. Det är ganska festligt kul ;)
 
Ikväll cyklar jag till mamma och pappa och äter tacos :)

Vi ordnade en babyshower

Igår vaknade jag tidigt och var sugen på en brakfrukost. Eller brak och brak, det blev en stadig frukost iaf :) Kände att jag ville visa en bild på min goda frukost, och eftersom jag inte hann göra det igår så berättar jag om den idag istället.
  Jag gjorde en Anna Skipper drink:
   ½ färsk mango
   1 apelsin
   I hennes recept stod det 1 banan, jag nöjde mig med en halv
   1 dl vatten
 
Dessutom köpte jag en ciabatta. Lite halv gott, inte så gott som jag brukar tycka att det är. Men helt okej ;)

Johanna ska snart ha barn och igår vid halv tolv kom Anna och Sara hit och så fixade vi i ordning inför hennes BS. Vi bjöd på matpaj och någon efterrätt som bestod av ugns varma och mjuka jordgubbar, kiwi och bananer med vit choklad över allt. Enligt mig så var det verkligen Inte gott! Men det tycker Johanna, hennes favorit. Så då fick hon den ;)
 
 

Hej och välkommen semester!

Louise ställde en fråga: tänkte att alla kunde få ta del av vad jag ska hitta på i sommar. Här kommer min plan:
  • INGENTING! ;D

Min plan är att vara spontan. Vill någon åka på en liten roadtrip eller dylikt är jag på!

 

Idag ska jag på massage om en timme ungefär. Därefter ska jag på en fikadate med Martina från jobbet. Jag ville fika på stenugns bageriet, men kom på att de har ju stängt på måndagar... :(

 

 Där efter cyklar jag ner till mamma och pappa som kommit hem från... utomlands? Vart, har jag ingen aning om. De åker ju stup i ett. Har svårt att lägga på minnet vart de åker någonstans ;)

 

Jag skulle vilja åka till Skara sommarland. Ge det ett nytt försök med förra årets fail. Vi kom ju dit på sommarens varmaste dag, fick köa överallt och hela tiden. Jag kan tänka mig att åka dit en dag det är lite mindre bra väder. Säg till om någon är på! :)

 

Jag har satt upp ett mål, härmar S.Asps taktik. Att få köpa sig något man vill ha när man klarat/orkat att jogga en viss sträcka. Jag har bestämt att jag ska få köpa mig ett par låga Converse när jag klarat av att orka jogga 3 mintuter på 3an i skogen. Bara det att jag vill ha skorna till Neahs dop, och det är om två veckor. Så då har jag bestämt att om jag inte klarar målet innan dopet, så får jag köpa skorna. Sen när jag väl klarat det så får jag köpa mig ett par till ;D eller ett par nya träningsbyxor.


Ge mig semester

Jag längtar så in i norden efter min semester. Bara en och en halv vecka kvar!
 
Idag har jag fått vara på skogsbrynets förskola efter lunch. Därefter åkte jag hem och ännu en gång laddade hem Runkeeper till mobilen. Jag har blivit så förbannad att jag inte fattat hur man göra intervaller. Nu kom jag på det. Så jag drog ut i skogen och joggade lite smått. Jag känner dock av foten fortfarande, men det struntar jag i. Jag vill motionera!
 
Jag ska visst diska, och plocka upp. Klockan är snart kvart över åtta, hur sugen är jag på att göra det nu!? Inte ett dugg...

RSS 2.0