2013-06-30

Jag har slösat en massa pengar denna helg. Sophia kom och hälsade på. I fredags kväll. Vi åkte och köpte vattenmelon, jordgubbar och lite annat gott samt frukost tills igår. Gick sedan till Intermezzo och åt kebab. Jag somnade som vanligt på soffan till en film. På lördagen hade expressen och SMHI sagt att det skulle vara sol till ca 12/13 någon gång. Molnen kom tidigare än så. Men jag ville cykla ut till malmön, vilket vi gjorde. Soffi tog sig sitt första dopp, jag gjorde det inte. Åkte till Västerås och strosa runt på Erikslund också. Mest i väntan på att bion skulle börja. Scary Movie 5 var riktigt bra! Riktigt min humor! Sedan åkte vi hem och åkte till videobutiken. Jag ville se om de hade fått in filmen Mama, men den kommer inte förrän i augusti. Vi hyrde Hysteria istället. Filmen om hur den första vibratorn för kvinnor kom till. Lite små kul. Därefter åkte Soffan hem. Idag ska jag städa och lämna tillbaka filmen. Framåt kvällen ska jag och Sara ut i skogen för att se om min fot håller för en joggingtur. :)

Nedräkning

Två veckor och en dag. Jag längtar till min semester. Jag längtar tills att jag får sova utan att min hakuna matata väckarklockasignal ringer. Var hem till mamma och pappa igår. Mamma har hittat en plats på Puerto Rico som kommer att passa bra. Nu ska jag bara få godkännande för att få åka iväg från chefen. ;D FREDAG imorgon, denna vecka har vart så lång! Kan vara för att jag jobbat sent varje dag. Sent för mig är runt 16-17. Idag slutade jag tidigt. Tog ut en timmes komptid och fick vid 13.15. Jag har diskat och tvättat idag. Köpte en klänning på H&M. En gul sådan. Blev avundsjuk på Saras fina gula klänning och ville också ha en gul. Så det blev en gul annan klänning än den hon har :)

??

Varför blir det inte mellan rum i texten som jag vill ha det? Alltså en Enterslagning !? :S

Solresa planering

Jag har längtat tills jag och Emma skulle börja planera solsemestern tillsammans. Först hade jag vela åkt i april, men hon var tvungen att skjuta på det till en höstsemester. Nu visade det sig att hon inte kan åka. Blev såklart besviken. Nu har vi bestämt att jag, mamma, pappa, Fredrik och Maja ska åka istället. :) farfar ville inte följa med. Nu är jag inne i planering på att få hotellfrukost och strand. Och mamma du får inte planera riktigt själv, detta är först och främst min resa, eftersom det var jag som egentligen skulle åka och ni får inte planera hotell. För jag vill ha ett bra hotell! ;D Nya baciller har attackerat mig, kittlar i näsan hela tiden, rinnsnuva och nyser hela tiden. Lite jätte jobbigt att vara på jobbet då tycker jag. S. Nordlund kommer hit i helgen och umgås med mig. :D

Information om senaste dagarna

Veckan har gått rätt fort ändå. Har inte alls hunnit med att slå på datorn och skriva på bloggen. Eller, haha iofs har jag nog hunnit om jag velat. Men jag har plöjt ca 13-14 timmar Skilda världar varje dag när jag kom hem från jobbet. Fick boxen måndags, så allt har jag haft att göra såhär efter dagarna. På fem dagar blev jag klar med alla avsnitten. Vi hade inte kvällsmötet i måndags som vi alltid har på måndag mellan 16.30-18.30, istället hade de lagt de två mötestimmarna i fredags kväll. 18-20. Sen fick man stanna kvar efter det frivilligt och bli bjuden på mat om man ville, gratis mat, självklart tänkte jag! Kommunen var även väääldigt generösa! Alla fick en varsin solstol och en ponchofilt. Tummen upp kan jag tycka :D Jag somna ganska fort jag kom hem på soffan och vakna vid 6.30 på lördagsmorgonen och fortsatte min sömn i sängen. Lördag: Sara och Johanna med sin kula till mage kom hit och vi spelade Canasta i fem timmar. Vi skildes åt vid sextiden för att äta på varsitt håll. Sedan möttes vi igen hos Clasps (Claesson och Asp) för att titta på film. Söndag: Sov halvtaskigt, med värk i ländryggen. jag klagar ännu en gång på att jag behöver ut och motionera för att stärka upp allt jag har i min kropp. Dumma dumma fot... Mamma och jag åkte till Åsby trädgård. Jag hittade ingenting jag ville ha. Åkte sedan till Ica maxi, och jag köpte saker till en kycklinggryta. Har ingen aning om det blir nå bra, jag har inget recept och har aldrig provat detta förut. Det blir spännande och se vad det kan bli av detta! Jag återkommer och berättar om jag spottade ut det eller om jag svalde det med god aptit ;)

Säkrat plats till i hösten

Dagen idag har gått snabbt tycker jag nog allt. Har vart förvånats pigg och jag har mått riktigt bra. Min kollega sa till mig "chefen ville prata med dig" och jag blir såklart nervös och tror att jag gjort något dumt. När jag gick och prata med henne sa hon " Grattis, du har fått jobb". "Ja jag ska ju ner till trollsländan nästa vecka" sa jag. "Du har fått jobb i höst. Du ska få vara på Parkrinken och använda ditt teckenspråk." Då är det ett barn med särskilda behov som kommer behöva tecken som stöd och de ville ha mig där just på grund av min extra kompetens ;D väldigt roligt och så får jag vara kvar i Lärkans enhet som jag ville. Jätte skönt att veta var jag ska direkt efter semestern, då slipper jag fundera nå särskilt på det över semestern ^^ Jag har ett diskberg som jag borde ta itu med, får se om jag orkar. Finns ju en dag imorgon också att göra det på ;D haha. Idag har jag måndag, eftersom förskolan var stängd igår så känns det som att det är måndag idag. Vilken lycka det är när man inser att det faktiskt är tisdag!

10 juni 2013

Idag var förskolan stängd och vi har haft utvärderingsdag. Vi blev klara med det vi skulle ha klart och så hann vi städa också. Jag fick låna skilda världar av Martina idag, hann med kanske fem avsnitt ;) Somnade en stund på soffan också. "Jag ska bara blunda lite" som det heter ;) Jag till ut och motionera, jogga, så tycker att foten ska bli bra igen så jag får röra på mig :)

Söndagsångest

Har nu haft fyra dagar i rad och vilat upp mig på!
  Har gjort en massa saker:
  • Bakat bullar
  • Cyklat till gammelgården med mamma på nationaldagen
  • Solhäng med Sara, Neah och Mollsan
  • Åkt tåg
  • Spontanumgänge med Sandra Dahlin då hon också skulle ta tåget till Örebro i fredags
  • Umgåtts med Ina den fina
  • Ätit pizza
  • Ätit min första godispåse sen i november. Fick en rejäl sockerchock och insåg hur mycket gift det är i sånt godis när man får sådan chock och mår illa efter typ 7-8 godisbitar
  • Sovit
  • Vaknat av att Ina snarkar
  • Vaknat av att måsarna sjunger
  • Köpt mig en hatt !
  • Ätit tacos hos mamma och pappa
  • Spelat kort
  • Sov till halv tolv idag
  • Köpt nya dammsugarpåsar
  • Gjort korvstroganoff
  • Upptäckt att jag har en maaassa kart i min ena jordgubbsplanta och en jordgubbe är relativt stor och röd på halva sidan ;D
  • Åkt till Kungsör för Healing och energipåfyllnad och lite prat om mig :)
Hon berättade att det är bra för mig att skriva, så får se om jag lyssnar på hennes goda råd och börjar skriva. Antingen här eller i mitt block jag har :)
 

Aj aj på foten

Igår var inte någon bra dag.
 
Jag var ut i skogen och joggade. På promenaden dit kände jag redan i höftböjan att det krampade sig då och då. Så fick stanna upp och vänta tills det försvann. Lyckades väl få bort det någorlunda bra, så körde jag ett varv i skogen, i slutet av rundan trampa jag snett på en underbar rot som stack upp där jag satte foten. Yeay!
 
Skulle åka till Ina och fira hennes födelsedag den kvällen, men jag skicka till henne och sa att jag behöver stanna hemma. Hon förstod. Sällan jag mår dåligt liksom, förutom förkylning liksom. Jag är nog så slutkörd nu så nära semestern. Jag bara satt i soffan igår, grät och grät för allt och ingenting. Egentligen mest för ingenting.
  Ville bara vara för mig själv och få ut allt som ligger och gror.
 
Det kan vara för att jag inte tagit ut en semesterdag sen jag börja i augusti (förutom den jag tog och åkte till Ullared, men det räknas inte, för det var ingen vilodag. ^^ ), så på fredag har jag tagit en dag, så då får jag fyra dagar i rad. Jag kommer verkligen behöva detta.
 
Ja, jag tycker synd om mig själv just nu. Det tycker jag är okej, sådär någon gång ibland :) 
 
Mamma kom förbi med bandage så jag kunde linda foten. Får nog vänta ett tag innan det känns bra igen. Jag kan ju gå på´n, så det är nog snart över detta :)

RSS 2.0