Jag blev nöjd med sminkningen. Därför vill...

bild0371 (MMS)

Jag blev nöjd med sminkningen. Därför ville jag dela med mig ;) tråkigt bara att jag blev så ljus i ansiktet, är inte så ljus annars. Blixtens fel :) gott nytt år på er människor. Tanken är att en del förändringa ska ske 2012 för mig. Och jag ska se till att de blir sanna! :)


Massa kalas

Idag på jobbet var det massa kalas och skoj på gång. 
 
Men min dag började iaf med att jag öppnade. Vi hade fyra barn till frukost. Väldigt skönt för omväxling. Därefter hade jag utvecklingsamtal och föräldrarna var så nöjda. Pappan sa att han skryter om vår förskola för sina arbetskamrater för att vi är så bra. Jätte roligt! :)

-Vi hade lite julfest, med lussebullar, pepparkakor och saft till barnen.
-Hade gemensamma lekar i form av sätta knorren på grisen och hunden & benet
-Firade månadens födelsedagsbarn. Glass bjöds det på
-Pepparkaken Peppe kom på besök och gav oss paket som barnen fick öppna (peppe är en handdocka)
-Jullunch

Massa aktiviteter idag med andra ord!

Våra föräldrar är så goá! Vi fick presenter från några av dem. :)
Av ett barn och en förälder fick jag en badanka. Barnet hade sagt att "Jossan ska ha den lila!" Syftet med ankan var att vi skulle ta oss ett bad och ta det lugnt nu i jul :)



Apotekets egna senap


och dyra chokladbitar!


Ingenting alls

Jag börjar fundera på om jag verkligen ska ha en blogg? Jag tänker inte lägga ner den, för jag tycker den är rolig att ha, men jag bloggar ju så fruktansvärt sällan! Jag gör ju inte så mycket. Jobbar - åker hem - sitter i soffan - sover. Tror inte att ni som läsare uppskattar mina enformiga inlägg (om jag skulle berätta samma sak varje dag).

Denna helg har jag gjort - ingenting! Inte ett skvatt.
-Tittat på film
-Handlat
-Sovit
-Broderat
-Övat på min nyårs sminkning
Ja det var typ det.

Nu är det Beckdags!


Helgen är över

Söndag och helgen är snart över.
   I fredags var det fest hos Soffi och Evelina. Det var väldigt trevlig och jag stannade upp till halv fyra! Det är väldigt ovanligt för att vara mig. Fast jag började bli trött vid ett:P
   Lördagen tillbringade jag med min övernattningsgäst Alexandra. Soffi var med oss också och vi drog till Marieberg för lite julklappsinköpning. 
   På kvällen umgicks jag med Soffi, Andreas, Evelina och Lena. Vi var och tittade på innebandy för teckenspråkliga i Mellringehallen. Efter det drog vi till Stallycktan och tog en öl. Satt och pratade med två killar från Fagersta. Vi hade en riktigt trevlig kväll :)

Idag, ingenting! Ska iväg till affären. Vad jag ska handla vet jag inte. Har inte bestämt mig för vad jag är sugen på. Korvstroganoff eller våfflor. Kanske jag kan göra våfflor och ha korvstroganoff istället för sylt? Så får jag båda?

Nobelfest

Gick upp vid 6. Börja halv åtta. Skulle fixa iordning mig till dagens aktivitet - Nobelfest. Först hade vi sambarbetsövning barnen emellan, därefter hade vi sångsamling. Min ljuva stämma hördes högt när vi övade på våra julsånger. Därefter åt vi tre rätters middag tillsammans med barnen. Började med en halv smörgås med mjukost och gurka. Därefter tog vi maten som serverades idag och det var kyckling, ris och currysås, till sist åt vi glass. Gud vilket projekt! :p
  Slutade tidigt och åkte hem och la mig i sängen för att sova. Vakna när klockan ringe kl 17. Upp, sätta på ugnen, duscha, in med fiskgratängen, sminka mig, dricka öl, äta snart. Sen över till Soffi och Evelina för deras inflyttningsfest :)


Outfiten på jobbet =)


Helgen är här

Eller ja kanske inte riktigt här än eftersom det är fredagmorgon och jag sitter framför datorn och har inte åkt iväg till jobbet än. Så först måste jag ju jobba, sen är det helg!

Idag bär det av till Köping. Jag kom hem sent igår kväll och orkade verkligen inte packa. Så bestämde mig för att gå upp vid halv 7 och packa. Vaknade dock klockan sex och pigg. Så gick upp och duscha och i lugn och ro hinna titta på julkalendern. Den verkar faktiskt bra! 
   Väl i Köping kommer min bror och hämtar upp mig så ska vi dra till stan och handla en julklapp. Sen ska jag till Anna och få min efterlängtade massage. Den är välbehövlig!

Denna helg har jag lite saker inplanerat:
-Tror jag ska gå på julmarknaden med mamma
-Göra köttbullar till julafton
-Träffa Sara och Louise :)

Mycket denna vecka

Denna vecka är det något hela tiden. Inte tråkiga saker, men inte saker som gör att jag bara kan åka hem och lägga mig. Okej där ljög jag. Imåndags hade jag faktiskt inget.

Måndags - åkte och köpte fula men riktiga vinterskor. 999 kr

Tisdags - Öppnade på jobbet. Skynda mig hem efter jobbet för att duscha och sminka mig. Tillbaka till jobbet till fyra och Arbets Plats Träffen börja. Hade väldigt många punkter att ta upp. Många intressanta saker. Efter det skynda jag mig till Stallycktan för att fira Evelina som fyllde år. Åt mat och drack öl.

Onsdag - Min kollega kom och fråga mig om jag ville gå över till en annan förskola och hjälpa till att teckenspråksöversätta. Då föräldrarna är döva och barnet hörande, det var ett hälsapå- besök. Efter jobbet i barngrupp var det mina första utvecklingsamtal någonsin! Var nervös, men det gick bra. Det känns helt okej iaf.
  Efter det drog jag till Louise och övade tsp, åt mat och tittade på SATC. btw hade jag en toppen dag igår! Var glad hela dagen :)

Torsdag (idag) - Översätta på annan förskola, jobba till halv 8. Men idag är det naturskolan som börjar halv 6. Så ska vara med på den, fast jag har barn kvar. Vi ska vara ute och göra ting. ;)

Fredag - åker till köping

RSS 2.0