"Varför är du så fin i håret?"

Idag på samlingen säger en 4 årig pojke till mig " varför är du så fin i håret?" Haha, klart man blir glad. Det enda jag hade var en dålig hårdag och valde att sätta upp det i en hästsvans och dra luggen bakåt och sätta fast den med hårnålar. Barn kan komma med så härliga grejer ibland! :)
 
På förmiddagen gick jag och två barn till kyrkan och lyssnade på en adventssaga. En kvinna berättade med dockor och sång hur Jesus kom till och varför vi firar jul. Jag tycker om sånna stunder, när man går iväg ensam med några barn, blir liksom lite egentid med bara de, kvalitetstid kallar jag det för! :)
 
Idag efter jobbet har jag diskat lite och satt upp två adventsljusstakar som jag köpte i Ullared.
 
Snart blir det träning med Sara. Jag har fortfarande riktig träningsvärk i lår och rumpa. När jag cykla till jobbet imorse sa jag "aj aj aj aj aj" för varje tramptag jag gjorde ;D

2013-11-24

Jag är visst verkligen trött efter besöket hos Ullared, som var förra helgen. Jag har skjutit upp sovandet till denna helg. Gick och la mig i fredags typ 22.30, vaknade halv åtta på lördagen och somna sedan om efter att ha läst min bok ett tag till 12.
 
Igår kväll umgicks jag med Sara, Johanna, Linda och småkottarna. Vi åt hämtmat och pratade en massa. Saras Neah gick och la sig vid halv nio tiden och Johannas Nellie var övertrött. Så prio ett var att Nellie skulle få bli nöjd, hon blev nöjd när Johanna satte på henne fleeceoverallen och vi var på väg hem. Haha, vi hade tänkt spela spel, det får vi ta en annan gång. Alla ska ju vara nöjda på tjejkvällen ;)
  Jag gick samtidigt som Johanna och Nellie, klockan var då tio. Jag var rätt trött och somna relativt fort när jag kom hem.
 
Idag låg jag och drog mig super länge i sängen. Vid tio ringde Eveline och sa att hon och Leonora var utanför mig om jag ville komma ner och träffa henne. Klädde på mig och borstade tänderna så fort jag kunde.  Utanför stod kusin och en liten bebis =) Hon var ledsen och ville sova, så vi gick, då somna hon.
 
Just nu håller jag på att städa =)

2013-11-12

En tisdag :
Jobb, till cykelhandlaren och köpte ny baklykta samt nya handtag till styret. Åkte hem, höll på en typ 20 minuter för att försöka få på handtagen. Gick knappt. Efter att huden i mina händer har lossnat pga att jag försökte dra på dessa handtag, så fick jag nästan på de helt.
  Äta en kiwi, sätta på plåster på skinnborttagningsställerna, byta om och iväg och träna Box & Kick med S.Asp. Riktigt skoj pass idag! :)
  Nu blir det mat och snart mitt Tvprogram :)

2013-11-10

För fyra veckor sedan laddade jag hem Appen ShapeUp, som ränkar kalorier. Än så länge tycker jag att det är roligt. Har miskat lite grann, jag tycker att det syns på magen och ryggfettet jag kunde greppa i början av sommaren är inte kvar. Nu blir det bara hud jag kan dra i, men inte mycket. Vägde mig idag och gått ner ca 2-2,5 kg på fyra veckor. Låter inte så mycket, men man kanske inte ska gå ner så fort heller? Vad vet jag. Jag känner mig nöjd och tänker jobba vidare påt :)
 
Igår, så hade jag en riktig slappar dag.
Vaknade halv 6, låg och drog i mig sängen och läste lite bok, somnade om till 9.15. Läste lite bok, la mig sedan på soffan till typ 14. Då jag gick till sängen och läste bok. Somna en stund, Vid halv fem gick jag upp och började diska och började sedan laga mat. Fredrik kom över efter jobbet och ville att jag skulle knäcka hans rygg. Han fick äta mat han med, vilket han uppskattade.
   Efter att jag ätit klart och Fredrik gått la jag mig och läste min bok. Vid elva släckte jag lampan och sov till halv åtta imorse :P
 
Fick lite dåligt samvete eftersom jag gjorde verkligen Noll igår. Sen så tänkte jag att jag har vart förkyld, kan vara bra att bara göra ingenting då? haha, Bara för att jag ska slippa ha dåligt samvete.
 
Väntar på att mamma ska hämta upp mig så ska vi åka och handla :)
 

RSS 2.0