Satc 2

Måndag och jag är arbetslös för andra veckan. Än så länge klagar jag inte. Vet ju att jag har ett jobb att gå till inom en snar framtid. Har inte gjort speciellt mycket denna dag, var bara väldigt skönt att få sova i sin säng igen efter 6 dagar på Öland. Jag cyklade till Nibble, (affär nära mig) och skulle handla saker till köttfärssås, dessvärre hade de ingen köttfärs, som kan behövas ha om man ska göra köttfärssås, inte sant? Så, jag tog min trogna cykel och åkte till Big inn ( lite längre bort än nibble) och handla där istället -.-. Jojomen, sen blev det köttfärsås för hela kvarteret tror jag. Mamma tyckte dock att den var för stark så hon dissa den :(
Vid kvällstid drog jag och Sara på bio och såg den efterlängtade Sex and the city filmen nummer 2, den var bra, men inte lika bra som ettan och definitivt inte lika bra som serien. Men bra, lite förvirrad bara eftersom vår vän Linda sagt att det skulle ske två saker iaf som inte hände. Den får iaf en 3a av 5 =)


Igår kväll drack vi alkohol tillsammans ...

Igår kväll drack vi alkohol tillsammans med pontus kompis alexandra. Det blev att åka in till kalmar och ut på krogen. Dessvärre var det typ inge folk där vi var och jag och pontan stod på dansgolvet helt själva. Just nu sitter vi ute på en ö i kalmar och har grillat korv och hamburgare. Ungefär 15 pers här. Helt okej. Fast jag har hemlängtan riktigt mycket. I morgon kl 9.09 går mitt tåg så det är inte långt kvar. :)


Denna dag har vi vart in till kalmar och s...

Denna dag har vi vart in till kalmar och shoppat. Hittade lite granna faktiskt. Efter shopping åkte vi och tog en fika för att sedan äta middag hos hans mormor i färjestaden. Vid femtiden kom hanna och vi åkte in till kalmar igen, det var någon sex and the city sak på baronen, ett sorts galleria typ. De ville "välkomna" satc så de delade ut 50 goodiebags och det var ju kaos att försöka få dom där. Jag stod där men gav upp. Tjejer skrek och tryckte på. Slet i påsarna som tusan. Jag valde att gå därifrån. Hade ändå aldrig fått någon. Så köpte jag mina första produkter på makeup store, de hade 20% rea pga denna satc sak. Det blev en premier och en glitter-pulver ögonskugga. Jag hade för mig att det var riktigt kanon dyrt där, men jag tycker faktiskt inte att det är så farliga priser:p charlotte perelli uppträdde också där och jag tog några kort på henne. Så himla coolt, är grymt stolt att få kort på henne. (förstå att det är ironi när jag säger det :p). För övrigt så längtar jag hem.


Idag har vi åkt mycket bil. Först åkte ...

Idag har vi åkt mycket bil. Först åkte vi ner till ölands sydligaste udde. Åt en glass gjorde vi med. Sen så ville vi åka go-kart så vi åkte till borgholm och åt hamburgare. En man satt och åt utomhus och ramla baklänges så vi försökte hjälpa han upp. Men han försökte inte ens hjälpa till lite grann att ta sig upp. Tjock var han också, eller tung kanske man ska säga(?). Japp tillslut fick vi upp honom. Sen åkte vi och tittade till gokart banan och självklart var det stängt, öppnade i juni. Så vi drog in till kalmar för att åka där men de hade inte heller öppet. Så det blev inge gokart alls.. Just nu håller vi på att fiska lite. Eller pontus fiskar, jag vilar. Fast jag har fiskat, fått upp två små abborrar;) fast jag vägrar ta bort dom det får pontan göra åt mig :p kl 8 åker vi till hans bror simon och sambon som bjuder på mat. Grillat, kanon ;) hade gött.


Nu har vi nyss ätit glass tillsammans med ...

bild0139 (MMS)

Nu har vi nyss ätit glass tillsammans med pontus kompis hanna. Riktigt gott. Jag tog en hasses special för 40 kr. Riktigt gott. Min är till vänster, daim, blåbär och jordgubb :)


Nu är jag äntligen på öland.

Nu är jag äntligen på öland. Det tog ca 6 och en halv timme att komma hit med tåg. Vi har hunnit med att äta mat och en promenad. Gick ner och kollade på havet, kalmar sund. Riktigt fint. Nu blir det film, forrest gump. :)


Nu är det nära

Snart så åker jag till Kolbäck station där mitt tåg går mot Kalmar. Eller har två byten, först i Norrköping sen ett i Alvesta. I Kalmar kommer Pontus och hämtar mig så åker vi till Öland! :D
Min far och bror kommer skjutsa mig till Kolbäck, Kanon =) Jag kommer att smsblogga då och då så jag uppdaterar vad som händer ;)

Premiärgrillning

Idag var det första gången jag prova mig på att grilla, inte första gången vi äter grillar i år, men första gången för mig. Och det blev riktigt gott faktiskt. Resten av dagen har jag tillbringat med packning, för på måndag drar jag till Öland! =)


Idag var sista dagen i skolan. Känns båd...

Idag var sista dagen i skolan. Känns både skönt och tråkigt. Jag grät en skvätt också. Vi gjorde ett spex och det uppskattades väldigt mycket av övriga elever och det var riktigt skoj. Det bjöds på smörgåstårta :) just nu umgås jag med mina snygga brudar linda och sara.


1 dag kvar

Idag var sista dagen vi hade vanliga lektioner! Känns rätt skumt att det är över liksom. Slut på skolan. Känns både bra och dåligt. Vill ha semester och sen jobba och tjäna pengar och slippa åka till Örebro var eviga dag. Men ändå vill jag lära mig mer tecken och umgås med flickorna. Attans bananer.

Igår umgicks jag med Soffi, Louise och Alexandra. Anna kom aldrig. Kolla film och käka kladdkaka. Mycket smarrigt. Träffa Louises söta valp Fanga, som tugga sönder mina hörlurar och gangde lite på mp3n så den blev glapp. Men den funkar iaf. Dessvärre fick jag köpa nya hörlurar idag, inte så kul eftersom mina var nästan nya, Eller fick de i julklapp. Jag tycker det är ganska nytt:P Men nu har jag ett par ÄNNU nyare ;P haha. Dessutom är min mobil knäpp. När folk skickar sms, låt säga att jag får smset kl 15.31 men i meddelandet står det att jag har fått det 14.31. Mycket knas. Måste in och fråga vad felet är..

5 dagar kvar

Inräknad denna dag, måndag, så är det endast fem dagar kvar till skolan slutar!! Det känns bra, men ändå tråkigt. Jag vill lära mig mer tecken och dessutom kommer jag inte träffa min klass typ alls. Förhoppningsvis kan jag få träffa mina fyra underbara tjejer (?). Och nästa måndag åker jag till Öland! :D längtar


Barnvakt

Hela dagen idag har jag vart barnvakt i Kungsör åt ett par ungar på 8 och 6 år. Från 10 till halv 6. Egentligen skulle jag bara vart till 16, men de blev försenade och extra sena pga vägarbete i Örebro. Det första vi gjorde var att spela lite fotboll, körde lite "mål får stå" typ. Men sen så packade vi iordning lite picknick, saft, bullar och frukt och cyklade iväg till deras skola (jag lånade deras mors cykel) där vi spelade fotboll. Samma där "mål får stå". Jag gjorde faktiskt ett trick och kände mig as grym bara för att jag är bättre än en 6åring, haha rätt taskigt.
   Sen så fika vi och lekte frågesport vid gungorna, jagis (skittråkig) och lite annat. Sen drog vi hem och titta lite tv och åt lunch. Efter lunch så hoppade jag och den minsta, grabben, på studsmattan. Jag kommer nog ha träningsvärk imorgon efter så mycket jag har hoppat idag. Tjejen kom även och joina oss senare. Lekte typ jagis på studsmattan, typ nått jag och tjejen var moster och ville äta upp grabben och hans kompis, så kunde de spruta laser på oss när de inte ville bli mer uppätna, typ.
   Nu är jag PI trött, jätte trött med andra ord.

Boda Borg!

Nu är klockan snart kvar över 8 på morgonen. Om en halv timme hämtar jag Sara och Linda och sen Sandra blir upphämtad i Arboga. Vi drar iväg till Karlskoga och leker gärnet på Boda Borg! Det kommer bli toppen skoj :)

Bullbak och bal

Denna dag tillbringades hos Sara. Vi bakade bullar, både vanilj- och kanelbullar. De blev superstora! Det var ju inte riktigt tanken, men det blev gott ändå ^^ Dessvärre så bjöd Sara in mig till bullbak bara för att jag skulle visa hur man gjorde sånna snurror som inte hon kunde :P  




Det var även bal för alla studenter, så vi gick dit och kollade in alla :)
Här har vi Maria som är Saras kusins flickän ;)

Min barndomskompis Åsa och hennes kavaljer =)


Sara bor i stan! :)

Kanon! Sara och Johan har flyttat in till Köping. Det är kanon, då kan jag vara det VARJE DAG! whoohoo. Det låter ju toppen, inte sant? Nää, inte riktigt så kanske. Men det är iaf toppen att hon bor här får då finns det mer möjligheter att kunna ses oftare än vad vi har gjort tidigare när hon bott ute på vischan. :)


Blickar framåt

Tolkutbildningen kom jag inte in på. Men jag deppar inte för det (som jag gjorde för ett par dagar sen:P) jag har en del saker att se framemot.
15/5 Boda borg
16/5 Barnvakt , betyder pengar
21/5 Skolslut
24/5 Bär det av till Öland och umgås med Pontus en vecka
1/6 Klippning plus att jag ska bli blond
5/6 Sara och jag ska hjälpa till på bröllop och stå i baren
7/6 Dags för sommarjobb och PENGAR!
Det är en hel del inplanerat och det är bara riktigt kul :D
Nu är även min vän Sara hemma igen, tycker jag är bra. Dessutom bor hon snart i Köping och kan umgås med henne mycket mer. Allt är fan bara prima! =)


Kom hem...

Jag vill att M ska komma hem igen. Jag är ju orolig.. <3


Åt helvete!

Just nu sitter jag och är riktigt förbannat ledsen. Krampar i magen och gråter floder. Fick antagningsbrevet till tolkutbildningen och jag kom inte in. Teckenspråket är verkligen vad jag vill hålla på med, men det gick åt helvete med den saken. Jag vet att jag är duktig på teckenspråk, så antagligen var det svenskaprovet eller referattestet det sket sig på. Men det känns ändå förjävligt.

6 nummer

Efter att ha vart näst intill ledig hela förra veckan, var det jobbigt att gå upp tidigt idag, (jag var ledig igår måndag, så jag slapp gå upp jätte tidigt). Men teckenspråkslektionen var rolig. Vi knöt slipsar och vek servetter. Eftermiddagen bjöd på svenska, helt okej, med den vikarie vi har nu.
   Även idag har jag kommit en bra bit på mitt bilnummer-letande. Bara idag såg jag: 179, 180, 181, 182, 183 och som tur är så har vår bil nummer 184. Det går framåt :)


Aldrig mer Hantis!

Jag har nyss kommit hem från Hantis (krog i köping) klockan är 02.50 och jag är lite små irriterad! De har bytt ägare och det är snordyrt att gå in där nu. Kostar 100 kr att gå in, jacka+väska 25 kr. Dessutom om det skulle vara så att man tappat sitt garaderobskort så kostar det 50 kr! Så håll rätt på era kort små vänner. Dessutom var det inte mycket folk, men kanske inte så konstigt, när det är så dyrt. Jag säger som Linda sa, "tror de att man har ett jävla jobb i stockholm eller!?" Knappast.. Men kvällen har vart bra förutom de onda i plånboken.

RSS 2.0