Fyra års kalas

Jobbade idag, blev inte inringd, och då ska jag åka ner till en förskola för att bli skickad vidare, om någon ringer dit och behöver ha hjälp. Men det var ingen som ringde så jag fick stanna kvar där hela dagen.
 
Klockan fem åkte jag och mamma hem till mitt kusinbarn som fyller fyra idag. Fick en massa ätbarn. Först grillkrov, sen fikabröd i form av Majas chokladgifflar, morotskaka och chokladrutor samt tårta. Gofika om något! ;)
 
När jag kom hem, ca kvar över åtta, så kände jag fan att jag måste ta tag i disken. Ett berg och det är inge roligt att vakna till och se detta berg, så bara att ta och börja diska. Lite kvar nu bara! ;D
 
 

Nytt nytt

I torsdags fick jag hem det jag hade beställt från CDON. Var nedsatt pris till 52 %, var super glad!
 
Och igår var jag och mamma till västerås och shoppade. Unnade mig ett par nya skor. Ett par sådana varje år ska man väl kunna få kosta på sig? :)
 
Köpte mig även en ny svart klänning från Gina Tricot. Är nöjd med vad jag har slösat pengar på denna vecka! ;D

Nytt jobb

Började mitt nya jobb förra veckan, har bara vart på ett ställe än. För i mitt jobb så hoppar jag runt mellan olika förskolor och vikarierar eller är extra resurs och stöd i gruppen, om det är så att det är väldigt friskt ute bland personalen på förskolorna. Men imorgon ska jag på ett nytt ställe, nervöst såklart. Man blir snabbt bekväm på ett ställe, fast jag inte alls känner alla barnen och minns vad all personal heter. Det ska bli spännande att komma till fler förskolor och lära känna fler! :)
 
Idag slutade jag klockan halv fem, åkte till stan och köpte lite små saker. Sen så var klockan bara kvar över 5, och jag fick känslan "och nu då? vad ska jag göra nu?", inte någon njutning att känna att jag är pigg och ville göra något.
   Fast det var visst någon upphöjning på dagen just där, för nu börjar jag bli mer och mer trött :p Inte socker- eller koffeinkick vill jag bara tillägga! :P
 
Jag hoppas det mesta av min förkylning är borta imorgon, för då ska jag börja ta upp springningen igen. Har inte vart ute på snart två veckor pga förkylning :/

Sista semesterdagen

Idag är det sista semesterdagen, på måndag börjar jag mitt nya jobb! :D
  Fast det var faktiskt inte därför jag tänkte blogga, tänkte berätta om äventyret till Örebro.
 
Åkte dit på onsdag eftermiddagen. Åkte hem till Ina för att lämna väskan och ta en cider. Åkte in till stan och käka en måltid på Olles samt en öl. Därefter mötte vi upp Sandra och gick till Strömpis för att kolla på Özz Nujen och hans stand up. Väldigt mycket sexskämt, men en del skämt rynkade jag näsan åt. Det var verkligen inte skoj. Han gjorde liksom narr av folk i publiken, vilket jag inte tycker är så roligt, (alltid). Skämt om att det bästa typ paybacken mot en tjej är:
  att gå ut på resturang, se till att hon fått i sig sömnmedel och laxeringsmedel och håller på att somna samtidigt som hon skulle behöva gå iväg på toa. Vart är det roliga? Tydligen skulle hon se ganska rolig ut. Jag tror att inte att man skulle få vara kvar i det förhållandet efter det.
    Efteråt så körde vi på dansgolvet, någon drink. När folket började rulla in drog vi hem. Hade ju vart där ett tag ;P
 
Torsdag - Gick vi till konsum och köpte färsk bröd till frukost. Drog en shoppingrunda och jag köpte en ny ögonskugga (fast det egentligen är en rouge, fast det kommer aldrig att hända att jag anväder den till det).
 
Vid 16 åkte jag hem. Väl hemma åt jag mat och somna sen på soffan. Vid 20 ungefär kom Sara och behövde prata av sig. Vi satt och snacka rätt länge, om olika saker. :)
 
Idag då? Vettefan...

RSS 2.0