Förskolans dag

Förskolans dag idag, och vi firade detta med att vi åt marängswiss klockan 9 imorse på jobbet, hade ringdans, ansiktsmålning och blåse såpbubblor.

Jag älskar sommarvärmen som har dragit över här! Vi är ute hela tiden och jag tycker det är så jävla underbart! Vi äter ute också! Lite krånligare, lite mysigare, lite godare!

Denna helg blir det att hoppa lite fram och tillbaka. Imorgon är det fest här i Örebro hemma hos Ina som fyllt år.
  På lördag drar jag hem till Köping och festar där på köpingsfesten. Sen hem hit på söndag igen.

Nästa fredag ska jag börja flytta! Då har jag fått nyckeln, så jag ska ta och börja packa mer idag, snart! ;)


Jag är en kanin


Onödig dag

Alltså, själva dagen är inte onödig! Så skönt att få vara ledig.
  Bara att jag är onödig, jag har inte gjort nått idag! Jag håller iofs på att tvätta, så det är iaf något! Jag hade ju kunnat städa, men det har jag faktiskt gjort! Trodde jag skulle få lite besök i förrgår, så då städade jag! Sen blev det inte så. Men då kunde jag ju säga "men jag har ju städat iaf!" Så det var ju litet plus iaf. Sen har jag inte lusten alls att packa. Jag har inte lust med någonting.

Jag vill bara att tiden ska gå fortare, jag vill flytta!

Btw, köpte jag en hårinpackningsburk hos frissan i tisdags, för 340 kr!!! Kanske är värt, mitt hår har vart en katastrof nu ett tag. Trasselhuvud.

Sitter hos frissan och ska bli ljusare :)

2012-05-15_16_07 (MMS)

Sitter hos frissan och ska bli ljusare :)


Var på arbetsintervju

Igår kväll klockan 19 cyklade jag iväg till en date. Vi möttes vid Lidl och gick hem till honom. Klockan 21 satt jag på cykeln hem igen.
   Under denna tid fick han väldigt många samtal (som han svarade på!, gick iväg in i sovrummet och pratade rätt länge!!), det var tydligen fest överallt och de tyckte att han skulle dit.
-"är inte du sugen på att festa?"
-Nej, inte särskillt, svarar jag. Är du?
Jag fick ett nickade till svar.
Så jag sa att jag bara skulle dricka upp ölen jag hade fått och så skulle han få dra iväg. Uppenbarligen insisterade han inte på att stanna kvar och hänga med mig istället.

Efter många frågor om:
"vad söker du?"

"Du kan ju inte säga att du är kräsen om du inte vet vad för sorts kille du söker!" (vilket jag hade sagt, att jag var kräsen, Men jag kunde tydligen inte vara kräsen om jag inte visste vad för sorts kille jag söker)
Jag svara iaf att jag försöker väl vara öppen för de flesta killar.

Han pratade om sitt ex, att han gjorde slut för att att hon var svartsjuk.

"vad söker du då?" och jag kunde inte ge något precis svar eftersom jag knappt vet vad jag söker. Jag vill väl hitta någon som alla andra? Man vet väl när man vet?

Efter många av dessa underliga frågor sa jag
"Det känns som att jag är på en anställningsintervju"
Sånna där obekväma frågor som man inte alltid har svar på.

Så, efter två timmar plinga det på dörren och hans skjuts var där. Jag hann inte dricka upp ölen...


Räknar veckorna

Inte långt kvar tills första juni! Då jag får min nyckel och kan börja flytta över saker till min lägenhet i Köping. Jag lääängtar så innerligt mycket! :D

När är det okej att börja packa egentligen? Det känns för tidigt att börja nu, men dock så är mina helger planerade redan, så vet inte när jag ska göra det liksom? Nästa helg kommer Palex till storstan. Helgen efter det fyller mamma år och ska fira henne, sen är det Ina som fyller och blir att fira henne.
  Helgen efter det är det grisfesten i köping och det ska jag självklart gå på! Sen är det tamefan första juni!!! :D Dock har jag ju hela junimånad på mig att flytta, men jag vill ju flytta saker redan då!!! :D

I fredags var det after work tillsammans med kollegorna, vi åt god mat hos en kollega sen utgång på Harry´s. Jag har glömt bort hur kul det är att bara dansa, shakea loss!

Igår och idag har jag inte gjort mycket alls. Igår var det tvätt och sex and the city som stod på mitt schema.
Idag städ och sex and the city ;)


RSS 2.0