Längtar

Denna vecka kommer nog bara säga Shuoop shuoop, och så kommer helgen. Idag har vi vart till ikea med jobbet för att starta upp massa nytt kul.
   Imorgon jobbar jag till halv sex. Så ska jag börja plocka lite ner i en väska. Torsdag åker jag till Västerås med Sara för att hämta min mobil och köper regnställ. Och så ska vi prova oss på att göra rotmos ;)
 
Och sååå kommer fredagen! Som jag har längtat. Då jag och mina örebroare åker till Mellerud och till Alexandra. På lördagen drar vi till Göteborg och Liseberg och efter det, mitt i natten till Örebrp och hänger där med mitt gäng. Kommer bli så underbart och så härligt att vi äntligen kan vara vi fem som det sällan blir att vi hinner med ! :) PUUUUUUUUUUUUUSS på det ;D

Maja fyller år

Maja fyller år imorgon, då hon valde att fira henne igår och vi ställde såklart upp som gäster. Vi släktingar. Hon bjöd på potatisgratäng, kallskuret, frukfat, chips, godis och vin/annan alkohol.
   Väldigt gott och trevligt!
 
Idag gick jag upp vid halv nio för att möta upp kusin en timme senare för en motionsrunda i skogen. Vi/hon bestämde att vi skulle ta 5an. Det kändes inte alls långt! Kan ju ha vart det trevliga sällskapet.
  Tror att vi var klara på 50 min. Då jag gick hem och åt frukost och kollade på Mio min Mio, slutade med att jag somnade och sov några timmar. Efter vilan känner jag med så slö i kroppen, hoppas på att det är lite träningsvärk blandat med att jag inte kunnat vila ut mig de senaste helgerna. Och inte någon sjuka som är på G.
   Mamma behövde låna min dator för att kunna betala räkningar, (deras är trasig). Men först åkte vi till affären, därefter letade vi efter rönnbär, sen hem. Rönnbären är just nu i ugnen för att torkas. Tanken är att det kommer bli jätte snyggt med bären i en burk och ha på bordet. De kommer nog ruttna annars.
 
Så annars just nu undrar jag vad jag ska äta? Kanske blir något köpemat, fast jag egentligen inte är sugen. Bara för att jag inte vet annars vad jag ska äta:p
 
Sminkningen jag körde på igår

Hejja hösten

Här sitter jag, hemma hos mig, har donat hela dagen i mitt hem. Lagade mig en god och lite mer avancerad middag än vad jag brukar göra.
  Har planterat om mina orkidéer, plockat om i min garderob. En hylla för jobb-tröjor/t-shirtar och en hylla för privata kläder. Är mer lätt att hitta något då på mornarna.
   Diskat, plockat upp lite i lilla sovrummet. Vart över till bror som flyttat två min bort från mig och sett hur han bor.
 
Ska nog sätta mig i soffan och tycka synd om mig själv. Känns som en sådan kväll ikväll, för mig. Känner mig nog bara väldigt sällskapsjuk.
 

RSS 2.0