Ledig

Ledig idag och tanken var ju att jag skulle få sola idag. Idag kände jag inte riktigt för att göra ett tappert försök ändå, och försöka få bränna när solen ligger bakom molnen och mellan skurarna. Fast vatten gör ju att man blir mer solbränd, så kanske skulle ha försökt iaf (?) ;)

Sara och jag åkte på upptäckfärd för att leta reda på en bostad till en viss person, (har med hennes jobb att göra). Sen bar det hemåt och jag åkte för att lämna in min lönelapp till en kvinna så jag får min efterlängtade lön, dock i juli, men ändå ;) Sen iväg på ett ärende.

Till Soffi! ;)

Min vän Sophia är bra söt, jag tror hon vet jag menade med MUS-produkter, men jag ska vara extra tydlig nu och göra en översättning enbart till dig Soffi. MUS = Make Up Store :D haha, men egentligen gillade jag idén du hade där om produkter till möss =)

Min första jobb dag helt ensam gick bra. Kan ju inte säga toppen eftersom jag inte alls vet hur de vill ha det. Vissa problem hade jag väl, men gjorde så gott jag kunde av situationen ;)


Tisdag

Nu fick jag tag på dem på comviqs kundtjänst. Alltså, varför kan det inte bara stå riktigt med information på hemsidan? fick sitta i telefonkö, dock bara i 10 min, lite skillnad från gårdagen. Men ändå. Aja, nu är min telefonsvarare fixat och jag hatar att höra min egen röst. Tur dock att jag inte behöver ringa till mig själv ;) Varför ska man ha telefonsvarare? jag tycker det är bra om jobbet skulle ringa och jag inte kan svara. Det känns lite proffsigt sådär ;) haha. 
  Jag ogillar min vän Sara, hon är i Örebro och handlar massa på rea! Jag vill också ha MUS-produkter för billiga pengar! Får väl vänta till de har medlemskvällar, då får man ju 20% rea på nästan hela sortimentent ;)

Idag ska jag jobba och det är ju slut på introdukitonen, så jag jobbar mitt första pass helt själv idag. 15.45-21 =)

28/6

Skapligt irriterande när man behöver hjälp så tar det lång tid innan man får det. Jag vill göra ett eget telefonsvar till min mobil, men det är bara massa knas med det jag försökt med. Så ringde till comviq kundtjänst och de säger "det är samtal före var god dröj" "just nu är det en väntetid på ca 20-30 minuter, tack för att du väntar". Aldrig i livet att jag orkar vänta så länge. Bajs på dem.

Idag har jag slöat. Vi skulle åka ut till Malmön vid elva taget, men det var molnigt så vi dissade den idén. Fast vid 1, så åkte vi ut iaf, då hade det spruckigt upp så vi tog vårt pick&pack mot malmön och solade. =)

Malmön

ZzZzZzZzZz... Sms... ZzZzZzZzZz... fan det ringer och det är Sara i telefonen som säger att vi ska åka ner till Malmön för sol och bad. Självklart är jag på, får ju inte dissa när solen väl är framme. Går upp och gör ägg och macka. Häller upp ett glas juice. Tar mina saker och ska in till vardagsrummet och äta. Men ser att min mobil ligger kvar ensam på bordet i köker, så ska ta med den med. Ställer ner glaset och gör nån snygg vältning och hela min mobil är täckt med juice. Bra morgon? Nej..

Så efter en timme blir jag upphämtad av Sara, Johan och Tomi så drar vi mot solningen nere på Malmön. Jag vågade mig ner i vattnet dessutom. Det var inte skönt vill jag säga! Var där i ungefär fyra timmar. Men vettetusan om jag lyckats att få nån bränna.

Senare ikväll så åker jag hem till paret vi scheeleskolan och grillar. Det blir bacon och hamburgare för min del ;) smarr värre.


Lördag dagen efter

Igår var det ju som sagt midsommarafton. Vi åkte ut till Medåker hem till Maddes föräldrar. Där grillades det och alokholintag. Och gissa om jag blev glad när de plockade fram skålen med jordgubbar! Det var så mycket jordgubbar och jag åt massor ;)  Vi dansade en hel del och sjöng snapsvisor. Jag höll mig redigt nykter hela kvällen, så idag mår jag toppen. Känns ganska skönt när man vet att många ligger bakis idag. Haha japp, jag gillar att andra mår dåligt när jag mår toppen ;D Vi sov även kvar där, vi var åtta stycken i vardagsrummet och sov där. Jag, Sara och Johan dela på en stor madrass, mysigt.
Tack för en trevlig kväll iaf =)


Min vän för kvällen ;)


Midsommarafton

Jaha, idag är det midsommar. Vi ska ut till Medåker till Maddes föräldrar för grillning och alkohol. Hoppas att vädret håller i sig. Eller håller sig uppe iaf. Drar dit mot kvällningen och det blir säkert trevligt som vanligt i deras sällskap :)

Koffeinkick

Sista introdagen idag på jobbet. Så på tisdag börjar jag att jobba helt själv. Ska bli spännade =)

På kvällskvisten grillade vi hemma, sedan tog jag min trogna cykel mot videohuest och hyrde 3e av 4e skivan av glee säsong 1 och trampade mot Sara och Johan. Tittade på glee och jag vill se sista nu på en gång. Sara bjöd mig på glass och johan bjöd mig på kaffe. Jag är ovan kaffedrickade, så nu har jag en koffeinkick och det snurrar i mitt huvud. Jag blir nog aldrig nån stor kaffedrickare, och det är ju iofs bra.

Solsken

Vakna av ett sablans sms av comviq vid halv nio om att jag hade bytt prisplan till bas. Dooh, så var tvungen att ladda nytt till kompis. Jag är ledig idag så jag pasade på att umgås med Sara och ligga i solen näst intill hela dagen. Vi möttes på stan, köpte kang jang eller nått, för att jag har blivit förkyld. Sen in på systemet och köpte lite, tänkte passa på innan allt tar slut innan midsommar. Vi köpte en varsin baguette på Café latte och sedan hem och sola. Jag blev brun =) Bikinilinjen på rumpan syns ;) 

Vi drog iväg på ett ärende sedan till donken och käka glass. Mötte upp Johan utanför Willys och köpte saker (mat) till fredagen då vi åker ut på landet och grillar;)


Intro

Tisdag idag och jag har intro idag med. Börjar jobba kl 15.45-21.00. :) Än så länge tycker jag att det känns roligt, jag tycker om att lära mig nya saker också :) Hoppas inte att det blir regn bara, eftersom vi cyklar runt. inte så skoj att bli blöt :p Nu blir det mat sen drar iväg till jobbet =)


Första dagen

Måndag v25 och jag började på mitt nya jobb, eller semestervikariat på hemtjänsten. Idag och två dagar till denna vecka är det bara introduktion sen så jobbar jag helt ensam. Men det är nästa vecka det. Ta en dag i taget ;) Men det känns kul, och jag är nog inte så svårlärd heller. Så det går nog bra ^^
  Är ovan att gå upp kl 6 så nu är jag trött!

Små bakis

Igår blev det alltså fest hos Peter och Madde, tillsammans med Saraälsk. Det blev mycket prat och skratt. Linda joina oss senare på kvällen :D längesen jag såg henne. Spelade lite våghals, vi tjejer, men det dog efter ca två rundor av frågor. haha. vi kom säkert på nått bättre att göra. Vi drog till Hanits där det faktiskt var mycket folk, trodde det skulle vara folktomt med tanke på helg innan löning. Mycket dans blev det i sportbaren och det var supervarmt, tror inte att de har hört talas om att öpnna ett fönster(?)
   Efter krogen gick jag, sara och johan och köpte kebab som vi åt upp hemma hos dem. Sara blev sur för att hon hade fått starksås på sin tallrik och lämnade mig och johan för att lägga sig ner och sova. Fast jag fick min kebab så mig gör det inte så mycket ;)

Idag mår jag väl inte toppen, men bättre än vad jag gjorde innan duschen. Tänk vad en dusch kan göra för underverk för bakfyllor. Måste hämta min cykel också hos sara, bara den är kvar där... Hoppas fan det!


Lördag + festa

Igår var jag hos sara och tittade på andra skivan av Glee. Nu är det bara två skivor kvar sen är säsong 1 slut.

Idag blir det alkohol och utgång.. fast ingång in till Hantis ;P


Nu sitter jag och sara hemma hos hemma och...

bild0163 (MMS)

Nu sitter jag och sara hemma hos hemma och tittar på glee. Första säsongen, de 4 första avsnitten idag och disc 2 i morgon ;)


Torsdag

Vaknade tidigt, eller 9.20, hade ställt kl på 10. Idag ska jag på lyftteknik i några timmar och närmare kvällstid blir jag försoffad hemma hos Asp där vi ska kolla på Glee. Fast först ska vi hyra den första skivan innan vi kan börja kolla ;)

Parken Zoo

Gårdagen tillbringade jag tillsammans med kusin Eveline, Emma och Sofie i Eskilstuna och parken Zoo. Längesen jag var där, typ när jag var 5 år eller nått. Vi promenerade runt och kikade på djuren. Klappade getter och åkte rutschbana. Nöjesparken var inte öppen, fast det gjorde kanske inte så mycket, det är ju attraktioner för barn :p Dock ville jag åka masken, eftersom den har 3 av 5 Pirr i magen, haha, säger deras hemsida iaf ;).
  På eftermiddagen åkte vi och käkade och sedan hemåt mot Emma och titta in hennes nya lägenhet. Mot kvällningen bjöds det på langos och film =)

Idag, eller på förmiddagen så låg jag ute i solen, måste ta vara på solstrålarna. =) Tids nog så ska jag väl klä på mig och cykla och lämna tillbaka filmerna och lämna en lapp till hemtjänsten.


Jag och Eveline är kängrumor och kängrubarn

Tapiren har fått ett extra ben ;)


Måndag

Denna dag så gick jag upp kl 6, lite kämpigt med tanke på att jag sovit ganska länge de andra dagarna, och somna sent igår. Skulle på informationsmöte om hemtjänsten, semestervikarie. De pratade om personer med demensjukdom, lärde mig att man inte ska säga enbart demens, eftersom ordet demens betyder "utan själ" och det är ju inte de dem har. Utan bara en skada i hjärnan. Det var intressant och lärorikt, kommer troligtvis stöta på personer med demensjukdom under min anställningstid på hemtjänsten. Dessutom blev jag glatt överraskad över att jag fick betalat när jag bara satt där och lyssnade ^^

Söndag

Denna helg har vart lång och tråkig. Dessutom tyckte jag väldigt synd om mig själv, jag inte haft något att göra och ingen ville umgås med mig. I fredags var jag så festsugen, men ingen som kunde festa med mig. Så satt hemma hela kvällen framför datorn.

  Lördags så hade jag så mycket energi och var utråkad som fan. Linda erbjöd sig iofs att vi kunde festa, men hon slutade kvar i elva på kvällen och det kändes lite ovärt att festa då. Då hade vi inte hunnit till krogen innan de stängde innan hon var klar ;) haha, så jag dissade det. Sara var sjuk, min kusin Eveline skulle festa och Emma också, Malda var supertrött och skulle sova, Pettsson, vet jag ärligt inte, han var seg på att svara helt enkelt, och min farmor var inte heller hemma. haha tragiskt värre. Så det blev en långpromenad med min bror istället.

Idag ska jag, Sara och ev Anna gå och kolla på Johans fotbollsmatch. Äntligen nått att göra. Jag har även hunnit med ett tappert försök i att sola, men solen gick i moln, så jag gav upp..

11 juni

Idag tog 91orna studenten. Grattis till er! :) och jag har fortfarande ett behov av att festa, men ingen ville joina mig.
 Så för att jag skulle få utlopp för min energi så lagade jag mat istället. Provade nått nytt, det blev tacotårta som blev riktigt lyckad. Dock då efter recept, men det spelar ju ingen roll, för det blev ju gott ^^ Sen gjorde jag en efterrätt, där också med efterätt. En snabb cheesecake blev det. Också gott =)
  Så vad gör jag nu resten av Kvällen? Vettetusan..

Boooring

Gick upp kl 7 imorse för jag att jag skulle på BAS-info hos arbetsförmedlingen. Inte speciellt kul, men det måste göras. Snart ska jag tillbaka dit för att träffa min handläggare, kl 13.00. Var till biblioteket efter bas-infon och lämna tillbaka en bok, sen tog jag tillfället i akt och lånade tre filmer också. Så det blir troligvis filmeftermiddag med mig själv idag.

Party?

Jag känner för att festa, party, alkoholintagning, shake the body, ja du vet! Var längesen :(

Grattis Bror!

Imorse åkte min bror till Eskilstuna på arbetsintervju och fick jobbet! Vi är så himla glada för hans skull. Vart arbetslös sen han tog studenten år 2007 och äntligen har han fått jobb ^^ Därför gick mamma, jag och bror till Gillet och åt grillbuffé för att fira. Riktigt gott! Dock så är jag nog inte den bästa att bjuda buffé på, med tanke på att jag inte kan äta massor. Men gott var det iaf:D


Shopping

Dagen idag tillbringades i Västerås tillsammans med Sara Asp och det var shopping som stod på schemat. Linda kunde inte följa med pga att hovslagaren skulle komma till henne idag. Det blev inte så jätte mycket saker för in del, men ändå blev det mycket i kassen, kom upp i 752 kr har jag räknat fram till. Var in på Make Up Store och köpte min efterlängtade concealer, som jag tjatat mycket om. Köpte även en tillhörande pensel där, men den var dyrare än jag fattade det som. Men struntade i det. Men sen fick jag se att nästan likadan kostade hälften så mycket på Kicks, så ville jag hellre ha den. Så jag lämna tillbaka den och köpte den billigare varianten, dock på Åhlens då, men samma pris ;)

Concealern i tre olika färger =)


Aj...

Jag provade nyss att blöta en av mina penslar och tog lite glitter-pulverögonskugga från makeup store, fan det brände:S Det blev förvisso en annan färg när man blötte sådär, men jag kunade aldrig tro att det skulle bränna på ögonlocket, kanske är jag som har känsla ögonlock. Får prova på Sara, min privata sminkdocka.. ;)

Bakfull?

Gårdagen var jag som sagt i Kungsör och hjälpte till med servering och stod i baren på ett bröllop. Började kl 5 och åkte därifrån halv 3. Hade riktigt ont i fötterna men det var det värt för de pengar vi tjänade ;)
  Idag skulle jag nästan kunna tro att jag är bakis, sov till halv 3, och var typ medvetslös ändå. Snurra i huvudet av nån knas anledning. Aja, kan nog vara att jag sov för mycket, drack enbart vatten, så tro inget annat ;)

Sen fick jag mig en glad överraskning. Louise skrev att de ska komma hit till Köping och hälsa på när de alla är lediga:D Det gillas skarpt!!


Nu sitter jag och sara i bilen på väg till...

bild0151 (MMS)

Nu sitter jag och sara i bilen på väg till johanna och pers bröllop där vi ska hjälpa till att servera och stå i baren :) från kl 5 till 2 i natt är det räknat att vi ska vara där. Hoppas det blir skoj :) tyvärr så var jag tvungen av titta ner eftersom jag hade solen i ögonen :p


Fredagsmys

Dagen började med att vakna (såklart), vid ett cyklade jag till Sara och umgicks med henne. Hon skulle tvätta, tyckte lite synd om henne. ;P Sen blev hon shoppingsugen så vi drog till Kicks där hon köpte en foundationborste, Äntligen!!! Mycket fräschare, inte lika mycket bakterier som svampar, har jag lärt mig nu. Drog till Landora på stan där hon löpte bland det nyaste: Epicare. Tar bort små oönskade fjun, lätt som en plätt. Jag tror att den är toppen!

Sedan drog vi hem till henne och åt bulle, Japp och drack saft. Övade även på att bära flera tallrikar än två, men om det gick bra vet jag inte. Ska nämligen hjälpa att servera på ett bröllop imorgon, så tänkte vara lite duktig, fast kanske bättre att ta det säkra före det osäkra? ;)


Kanske också ska köpa mig en?


Förmiddagstur

Vakna kl 11, äter frukost och smsar med Sara om att hon behövde åka ut till sina föräldrar för att leta efter en väst hon ska ha på sig på lördag då vi serverar på ett bröllop. Så jag följde med henne dit, hitta den hos hennes mor. Sen åkte vi till ÖoB för att köpa ansiktservetter och Sara köpte bestiklåda.
  Sedan hem till mig, av med klädera för att bli brun. Jag pysslade i landet medan Asp tittade på. Japp, så mycket mer har jag nog inte hunnit med.

Rätt ovärt

Var till arbetsförmedlingen och skrev in mig idag. Alltså, vet inte, men det känns typ ovärt att vara inskriven, men det är väl alltid bra, (?). Jag är nog bara lite omotiverad att behöva gå på möten och skit, iaf nu när jag har ett sommarjobb..

Sara kom och gjorde mig sällskap medan jag satt vid datorn på arbetsförmedlingen, sen så skulle vi gå och käka glass, men då ringer de från hennes jobb och hon måste iväg. Attans. Så jag åkte hem och la mig och sola en stund, blev iofs kortvarig för jag blir så himla rastlös att bara ligga där.

För övrigt så blev jag blond igår, igen. Känns somrigt:)



Jaha nu säger Sara att det blir glass iaf, hon var färdig på jobbet. Så jag drar upp på stan ;)


Blond igen

Kväll ska jag göra blonda slingor igen, så nu är det dags att bli somrig ;)
Jag har nyss kommit hem från farmor Maja där hon bjud på kalopps, mycket smarrigt. Vi spelade även kortspelet Kanasta, och jag vann! Första gången jag vann över henne, jag blev nog lite mallig ;)

RSS 2.0