Vita tänder

Jag ska skicka min bloggs länk till en adress för att vara med och tävla om att vinna en tandblekning! Tagen från Egoina.se. Kan ju alltid prova känner jag! :)

Så nu är jag med och tävlar!

Kul midsommar!

Fredag var det midsommarafton. Den tillbringade jag med de vanliga festmänniskorna ute i medåker. Vi grillade, drack och så hade värdarna fixat en rolig lekstund.
Först var det tips promenad med till en början seriösa frågor som:
- Hur många hjärtslag har vi per minut?
- I Sverige heter det midsommarafton, vad heter det i Norge och Danmark?
- och så två till seriösa frågor.
Helt oväntat på fråga 5 dyker denna fråga upp:
- Vem suger bäst? Sara, Johanna eller Jossan. Och självklart tokskrattar jag och sara.
Fler sånna roliga frågor dök upp:
- Vem slickar bäst?
- Vem tar i  munnen?
-Vem sväljer?

-Vem juckar hårdast?
-Vem runkar mest?
-Vem är mest hålvan?
- Vem är smidigast?
- Vem är egentligen smidigast?

Sen var det några fler roliga frågor. Vi chansade hejvilt och vi undrade hur fan värdarna skulle kunna ha de rätta svaren.
Sen så samlas vi ute på gräsmattan och de säger att vi ska ta reda på vem som suger bäst, slickar bäst osv. Självklart undra vi hur fan vi skulle göra det.

Börja med "vem suger bäst?". Då fick vi tre som var alternativen ett varsitt vattenglas med två sugrör var som var ihopsatta till ett långt. Först att suga i sig allt vatten vann. Alltså skulle man ha svarat den personen på tipspromenaden. Johanna vann.

Andra grenen jag var med i var "vem tar i munnen?" Då skulle vi proppa marshmallows i munnen, flest vann - Jag vann.

Tredje var "vem sväljer?". Två tamponger skulle läggas i munnen och dricka upp vattnet. Jag vann.

Fjärde "vem är egentligen smidigast?" var att dansa limbo. Men jag kunde knappt delta eftersom jag är så jävla stel i svanken och kan knappt böja mig bakåt. Den förlora jag..

Att ens komma på nått så skoj! En kille spräckte sina byxor när de körde "vem juckar hårdast?" Han och hans partner vann dock, men ett par pajjade byxor på köpet.

Tog taxin hem vid typ halv 5. Innan dess hade vi legat 7 pers i en hörnsoffa och försökt sova. Riktigt ormgrop. :)


Lördagkväll var jag med Anna och Sara. Vi åt kebab, jordgubbar och vattenmelon och tittade på Burlesque. Den är så bra!! Andra gången jag ser den. :) Mysig kväll var det allt :)



Fjädrar!?

Hallå! Var är ni alla fjädrar? Jag vill ha fjäderörhängen! Jag vet att jag är sen i modeväg. Sådär ett, två år efter. Men nu vill jag ha! Det är dåligt på fjädrar ni i butikerna. Inge sånna snygga jag vill ha.. Massa annat knas på dem. Var på stan efter jobbet för att hitta nån fjäder till midsommar. Men hitta inget.

Cykla hem, trött, diska och dammsög. Har bytt om nu och ska snart tillbaka till jobbet. Vi ska tacka av tim och han bjuder på grillat! :) mums ^^

Präst och alkohol?

Handlade mat direkt efter jobbet och sedan gick jag till systemet och handlade gott till midsommarafton. Då ser jag en man med prästkrage på sig, misstänker självklart att han är präst då(?), komma ut med en bolagspåse. Jag tycker självklart att en präst ska få dricka alkohol, men vet inte om jag tycker att han ska ha prästkragen på sig när han köper?
  Fast nu när jag sitter och tänker efter kanske han skulle köpa blod? Alltså, rödvin till oblaten. För det symboliserar väl blod? Don´t know :S

Imorgon efter jobbet blir det grillning på jobbet. Vi kollegor ska tacka av en kollega som slutar snart och flyttar till göteborg. Snart blir det bara massa kärringar på huset efter han ger siga av;)

Just nu bakar jag bröd, igen! Tycker att det är kul att prova nya sorter och smaker inom detta lchf. Det förra jag prova med kesella i var helt okej. Med mycket ost och smör på så blev det gott. Jag vill ha denna brödkänsla!
   Fast på torsdag fuskar jag. Då ska jag och mamma äta från Kirin och ris i mängder ska jag äta :K mummelimums!

Lördag

Min lördag skulle ha blivit aktiv. Jag tänkte städa, tvätta fönsterna, ut och motionera med soffi och sy duschdrapperi. Jag började att tvätta fönsterna, eller, det blev inte så många. Jag blev så arg på det stora fönstret i vardagsrummet att jag inte får upp det! Eftersom målarna i höstas var så fruktansvärt smarta att slå igen fönsterna när de inte hunnit torka än.. Så nu får jag inte upp tre av mina fönster. Så, när jag inte fick upp det fönstret, efter att försökt med baksidan av hammaren, försöka bända upp det. Så blev jag så irriterad och arg så jag satt mig i soffan istället.

Soffi och jag hade bestämt att umgås idag. Så skickar jag och frågar vad hon gör och hon säger att hon packar och packar. Jaha, då bestämde hon alltså idag att hon ska ut och fara. Men åkte dit en sväng iaf och träffa henne och katterna. Lilla svarta var kåt (hon löpte), men det gör inget. Hon ville ju mysa och det gillar jag ;) haha.

Åkte hem och gjorde mig en hemmagjord hamburgare. Väldigt gott!
Så jag har vart till affären och köpt vattenmelon, nektarin och apelsiner. Köpte även saker för att jag tänkte prova ett sorts bröd. LCHFbröd. Får se om det är gott :)

Trevlig lördag hörrni!

Massa jordgubbar, och allt är till mig! :)...

bild0252 (MMS)

Massa jordgubbar, och allt är till mig! :) skön fredagskväll, rester från tacos, nu jordgubbar och one tree hill. Mys mys!


Studiedag

Idag har det vart studiedag. Alla barn var lediga och vi jobbade med kvalitétsredovisning. Hade först möte på morgonen sen jobba med det. Vi åt lunch på Jensens och jag fick reda på att maten är vakuumförpackad, sen att de micrar maten för att den ska bli varm. Det var min kollega som berätta. Fast det smakade ju bra, tog lunchbiff för 49 kr. Men det känns ju inte som att jag vill gå dit igen när maten inte blir tillagad på plats..
   På eftermiddagen åkte vi ut till Rynningeåsens förskola för träff med alla förskolor som har samma chef. Det bjöds på tårta, gott, men jag var inte så jätte sugen. Hade hellre velat ha smörgåstårta! ;)

Sov få timmar i natt. Var så otrött man kan bli vid tolv på kvällen/natten. Låg och vred och vände mig. Vaknade med ett ryck precis när jag somnat till.

Skulle nu ta och koka spagetti, men upptäcker att jag inte har någon. Så då får jag ta makaroner, har två olika sorter, fast det är så lite i varje så får blanda. Dock har de olika koktid. Men det löser, får helt enkelt hälla i den kortare koktiden lite senare ;)

Micrade mina köttbullar för att de skulle tina, men de blev ju typ stekta i micron. Det vill jag ju inte! Det fick mig att tänka på min älskade vän Sara Asp, som en morgon var sugen på hamburgare och tänkte äta det till frukost. Stoppar in en djupfryst hamburgare i micron och tror att den ska bli stekt (?). Liksom hur tänkte du? Den är ju rå! Var dock längesen hon gjorde detta. Men glömmer det inte ^^

Tvätt, tvätt

Har massor med tvätt! Fast det är egentligen bara massa sängkläder som gör att det blir mycket. Två maskiner med bara sängkläder. Då blir det ju mycket tvätt. :P Håller på att diska och städa lite. Jag och Fisen får kebabbesök i eftermiddag :) Då vill jag att det inte ska se ut som det gör. 
   Lite läskigt var det igår när det var sånna höga smällar från himlen, och jag satt själv här hemma. Lite tråkigt var det, drog ju ut alla kontakter så kunde inte göra nått. Satt och tittade ut genom fönstret :S

Jordgubbsplantor

Igår kväll drog jag och louise iväg på inflyttningsfest. Det var riktigt trevligt! :) Drog hem vid typ halv 3 ungefär. Och jag sov till tolv. Hörde inte alls louise när hon gick upp imorse och skulle iväg till jobbet.
   Jag har vart iväg till plantagen och köpt jordgubbsplantor, kruka och jord som jag nyss planterat och satt upp på räcket ute på balkongen. Glömte dock att köpa nät så fåglarna inte äter upp dem. Men det finns ju inga jordgubbar än, bara blad och en blomma. ;P

Idag har jag inte något planerat. Följer eventuellt med Louise när hon ska äta kebab med Evelina och Lisa. Och så ev. följer jag med på fest ikväll. Inget bestämt än ;)



Solsken hela dagen

Hade satt klockan på 7 imorse. Ville gärna ta ett tidigt tåg till Köping för att hinna med att sola. Tänkte först att jag skulle lägga mig igen och ta ett senare tåg, men tyckte sen att jag kunde sova i köping. Så packade ner saker, tog bussen till stationen. Köpte frukost på Pressbyrån, väntade 40 min. Halv tio var jag i köping. La mig i trädgården i solen då Sara skickade sms och vi bestämde oss för att dra ut till Malmön för att sola och doppa fötterna.

Sara hade tagit med kortlekar för att kunna spela canasta och TP. Vi spelade kort och hon vann den jäveln. Men det är kul ändå. Att hon börjar förstå reglerna mer och mer nu så snart behöver jag inte hjälpa henne alls och då är det verkligen KRIG!
Jag har verkligen fått färg nu. Iaf på bröstet och ryggen.  :). Ikväll blir det grillning med familjen och senare drar jag hem till Sara och Mollsan för myspys och hoppas att Anna C hånkar på också ;)

Underbara väder<3


Utflykt

Underbara fredag och detta väder! Vi var 9 barn och 6 pedagoger på utflykten idag. Hade picknick, barnen lekte i lekparken. Vi fröknar hade i princip rast hela dagen och fick mer betalt idag eftersom det är en dag mellan två lediga dagar ^^ Karin hade bakat goda kladdkakemuffins med en dumle i mitten till oss vuxna. Var borta typ 5 timmar. Och brun har jag blivit! Så fult! Älskar ju att vara vit som ett lik. Haha, nejrå. Mena att det är fult när jag haft linne. Hade sån, typ brottarlinne, ser lite kul ut, men hoppas jag kan sola bort det imorgon. Hörde att det skulle vara lika fint imorgon :) Och då drar jag mig hemåt till köping igen ^^

Idag borde väl snöhögen i Köping smälta bort?


Ledig torsdag :)

Kristihimmelfärdsdag = ledighet! Jag gillart verkligen. Vaknade vid nio, tittade på one tree hill i väntan på att Louise skulle vakna så att jag kunde börja dammsuga. Lägenheten behövdes verkligen sig en sväng om med dammsugaren och dammtrasan. Har också skrubbat badkaret, så nu är det "nytt" igen ;).
   Behöver dra mig iväg till affären för att köpa saker till pastasalladen jag ska ta med mig imorgon. Vi ska nämnligen på utflykt imorgon med jobbet. Det är 11 barn på 5 personal, det kommer bli jätte mysigt! :)
På lördag någon gång drar jag hem till Köping igen, är ju ledig på måndag igen så det blir lång ledigt ^^

Är även sugen på daimglass efter Sophias sms igår
"Mmmm! Daim! ^^"

RSS 2.0