Köping! <3

Slutade tidigt igår, vilket betyder att jag åkte tidigt till Köping. Gick på marknaden med mamma, Åsa och hennes mamma. Det dåliga är att västerås har västeråsmarknaden samtidigt som köpingfesten, självklart väljer försäljarna att åka dit och sälja. :/ 
  Vi stannade inte så länge på stan utan åkte och handlade till tacosen. Hem och lagade iordning maten. Jag tror jag åt för snabbt. En dåligt vana efter jobbet, där man näst intill kastar i sig maten. Fast jag har aldrig fått sån magknip jag fick igår. La mig på sängen med värmepåse runt 7taget. Och somnade. Vaknade ett i natt och bytte om till sovkläderna. Sen gick jag upp halv 6 imorse, jätte pigg. Har hunnit titta på en film och klockan är inte ens 8. Det är ju lite skönt ;) Fast det blir att sova mer, eftersom det är fest ikväll! ;D

Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka kläder jag ska ha :S Om jag ska ha en grön klänning eller shorts + leggings/leggings/jeansleggings med nått av alla de linnen jag tog med mig. Bättre att ta med mig för mycket än för lite känner jag, HYFF liksom.

Men ikväll blir det åka av. Som Sara brukar säga:
- "vi ses i dimman"

Vita sådana

Efter jobbet stannade jag på stan, köpte en ny parfym och så gick jag in på Åkes skor för att köpa vita converse. Jag satt med en hög och en låg kant i mitt knä (alltså, två par skor), och hade bestlutångest. Kunde inte bestämma mig. Ringde till Sophia för hjälp, och hade sån tur, hon var på stan så hon kom till mig och hjälpte mig att bestämma att jag skulle ta de med hög kant, eftersom de går till allt! :D
   Följde sen med henne och hon köpte en byxdess. Det är fan riktigt snyggt! Och speciellt (sitter och tittar på det ordet, speciellt, ser ju helt stört ut! Det känns som att jag stavat det fel! Eller? Det passar inte i min hjärna) den hon köpte! :)

Jag förstår att min bror blev arg på mig när jag tittade på oth förut. Att jag ville ha avsnitt efter avsnitt inlagt på USBminnet. Jag blir som besatt när jag tittar på nån serie sådär. Jag typ längtar hem från jobbet för att få titta :P

Jag är arg dessutom på Pelmatic. Hela april månad jobbade jag 100%, 8-16.30, men jag har bara fått betlat för 90%. Och inte fan svarar de på mina mail. Skickade ett i tisdags eftermiddag utan svar. Skickade ett till idag eftermiddag. :S Blääää på dom!


GI chokladkaka

Nu har jag fått mer ansvar. Denna vecka har jag börjat planera. Igår var jag med på ett utvecklingsamtal, bara för att se hur det gick till. Eftersom jag ska ha sånna i höst. Har även börjat med att planera. Men jag tycker att det är svårt att veta vad jag ska göra:S Jag vill ju jobba med portfolio, men det var nått som jag skulle höra med dom om innan jag kör igång med det.
  Var på föreläsning i tisdags, (Grattis mamma igen i efterskott 17/5) om den reviderade läroplanen. Förstod inte så mycket, eftersom jag inte hade läst läroplanen. Men satte mig på min planering och läste den. Hann inte med hela. Men när jag läste den på gymnasiet fatta jag den inte. Den var svår och tråkig. Nu, var den inte alls tråkig att läsa och inte alls svår. Faktiskt skoj att läsa :)

Idag skulle jag och fisen städa. Var hemma till typ halv 6, och orkade verkligen inte! Jag gjorde en provomgång av GI chokladkaka som jag tänkte bjuda på på lördag. Den ser ni inte skymten av folk, för jag slängde den. :p Det smaka alldels för stark choklad och så var den ju GI, inget bakbulver, inget mjöl. En platt chokladmousse liknande kaka. Nje, så vill jag inte ha det:P
   Blir annat att bju på istället :)

Imorgon kommer min storebror hit!! :D Han köper med sig kebab :) Han slutar jobba kl 18 dock, men det gör ju inget. Den andlening till att han vill hit, är egentligen inte för att träffa mig. :p haha, utan han ska in i stan (någonstans?) och köpa väktarsaker, som batong typ. Men det gör vi på lördag :) Sen på lördagkvällen blir det sexpart :)


Hallonparfait

Lördagen tillbringade jag i min enamhet med ostbågar och limesaft. Kära vänner, prova inte det tillsammans. Fun light smak lime och ostbågar. Det smakar inte gott tillsammans! Tittade på eurovision song contest (heter det så..?). Riktigt spännande när Sverige låg etta, men en tredje plats är ju inte fyskan.
  Knas egentligen. Jag brukar Aldrig till på melodifestivalen, och när jag väl gör det, får jag sitta i min ensamhet och titta på det.  Louise var iväg på fest. Blev bjuden, men var inte så sugen. Lite synd nu i efterhand, hon berätta att det fanns en söt kille med där. Damn ;P  

Idag gick jag vilse. Bestämde mig för att ta en motionsrunda. För att upptäcka andra ställen i Örebro. Gick mot Mellringestaden, sen fortsatte jag någonstans. Hamna tillslut i en skog. Var helt inställd på att jag skulle gå åt ett visst håll för att komma till Vivalla. Så när jag kom ut till en cykelbana så var jag säker på att jag skulle svänga höger. Såg sen på cykelskyltarna att det var fel och jag vände tillbaka och kom till Vivalla, för att sedan gå in på maxi och köpa saker.

Ikväll blir det zucchinigratäng med kycklingfilé och mozzarellaost:) Och till efterrätt har jag gjort hallonparfait, för att försöka så vara så mycket GI som möjligt, tog jag bort sockret. Återstår att se om det blev nå bra eller inte :)


It´s friday, friday

Jobbelibobbat. Men nu är det helg! :) Fick ett sms från Sara som fråga om jag ville ha  besök av henne och Anna ikväll. Det finns väl bara ett svar eller hur? -NEJ FÖR I HELVETE, KOM INTE HIT! Så hade jag ju kunnat svara om jag inte hade velat att de kom hit. Men nu vill jag det som tur är och mitt svar blev då - Ja! Ja! Ja! Det vill jag! :) Myselimys. Vet inte vad de hade lust att göra, men det löser sig ju alltid ^^
  
Kom inte på nå bättre fredags mat, så det får bli baconkuber och pasta ;) Gott är det ju faktiskt! Har inga andra planer i helgen förutom att de ska komma hit ikväll :) Det kan vara rätt skönt det med att inte har nått planerat.
Puss på er gullefjun

Måndag och motion

Inlägget jag skrev igår vill inte läggas upp, har försökt och försökt även idag men det vill sig inte. Bajs på bloggen..
Mamma ringde och sa att hon bokat hotell i Göteborg och bokat sovplats i ullared nu till v 29 då mamma, jag och pappa åker på semester tillsammans. Toppen! :D vi ska in på liseberg och åka massa karuseller, iaf jag och pappa. Vi är lika glada i berg och dalbanor båda två ;)
  Soffi och jag har tagit en motionsrunda idag efter jobb och skola. Vi cyklade förbi ett jordgubbsstånd på stan när vi skulle cykla hem till henne och det luktade verkligen jordgubbar! Underbart! Så efter vi kände att vi gått färdigt, gick vi till stan och köpte ett paket och åt hemma hos henne :) Tittade även på en film ;)

Den 21 maj ska jag och kompisarna på sexparty. Alexandra som fixat, men jag har det hemma hos mig. Eftersom hon inte bor i öre längre ;)

Söndag igen

Igår grillade jag, louise och ida. Blev sååå gott! Fläskfile, potatissallad, beasås och sallad. Mumsigt värre. Drack alkohol och fick senare sällskap av Soffi då vi spelade TP. Hann inte spela klart, för soffi skulle iväg och jobba. Louise vann dock över oss tre som var kvar. 
   Vid elva, halv tolv ungefär drog vi oss till stan. Skulle gå in på Satin, krog, men sen såg louise några bekanta så vi drog med de till stallycktan istället. Dock var de töntiga och drog på en gång. Men vi hade trevligt ändå och fick sällskap av en nyss fyllda 18årig kille som sa ca 40-50 ggr hur fina vi var och att vi skulle ta åt oss av det. Det första han berätta för oss när han slog sig ner var att han nyss gjort slut med sin tjej. Vid tio i 2 började personalen att städa där och en ung kille (personal) började prata med oss. Kvart i tre slängde de ut oss:p Inte nå illa ord inte, bara sa att vi skulle gå =)

Drog hem och sov. Gött gött=)
   Vakna, tittade på askungen, tittade på törnrosa med louise, tvättade, ätit spagetti och köttbullar, tittade på save the last dance, somnade. Och nu sitter jag här. Funderar på vad min tunga är sugen på.. Har min roliga vecka nu framför mig och nått vill min tunga känna smaken av, men vad vet jag inte!
Choklad...?

Jag skulle ju lägga upp bilden på blommorn...

bild0241 (MMS)

Jag skulle ju lägga upp bilden på blommorna, men det glömde jag ju :p


Har nu nyss vart ute och pw och joggat lit...

Har nu nyss vart ute och pw och joggat lite. Sjukt dålig kondis. Men det är ganska kul fast jag inte orkar så långt. Hittade massa vitssippor på vägen och tyckte att det vore fint om det kunde pryda mitt köksbord :) nu blir det frukost, dusch sen möter jag louise och hennes bror på stan för shopping :) new yorker har ju öppnat här i öre så nu ska det shoppas ;)


1 maj

Första maj och igår var det fest hos Madde. Jag och Sara hade förfest hemma hos henne från kl 3 ungefär och vi spelade canasta. Hann dock inte spela klart eftersom tiden bara försvann.
  Vi grillade hos Madde med de andra människorna och hade det jätte mysigt. Drog hem vid 1 ungefär och sov så gott:)
  Idag ska jag iväg och få massage av Anna och knäcka min nacke. Härligt härligt. Hoppas på att jag får ett sms av Marie som säger att jag kan få komma och klippa min lugg idag innan jag åker hem. Hade vart toppen!
   Imorgon är det sista dagen på kattungen, funderat på om jag ska köpa glass och bjuda på som visar att det är min sista dag där, men jag har ett problem, jag tror nämligen att glassen hinner smälta innan jag hinner fram till förskolan... Dessutom har jag inte prata om de andra personalen om det. Så det ska jag fundera lite på.

Snart börjar jag på mitt vikariat som är i 1 år och en månad! på onsdag för att vara exakt. Var jag ska jobba på tisdag, vet jag inte än. De ringer väl på tisdag morgon och talar om var jag ska vara. Skoj skoj. :p

RSS 2.0