Eyelinervingen med tejp

I tidningen Cosmopolitan skrev de om att man kunde sätta dit en tejpbit på ögonlocket för att få lite hjälp med att göra en vinge med eyelinern. Väldigt galen ide tyckte jag. Men eftersom jag är jag, och jag har tråkigt och är rastlös såhär en lördagskväll kunde jag lika gärna ta och prova.
   Jag har dragit slutsatsen att det kan nog bli rätt bra, måste bara få den att smälta in bra, men det känns ganska omständigt och jag föredrar att måla på fri hand!
 
 
 
 
 

Skara Sommarland

Klockan 7, onsdag morgon, sätter jag i mig i bilen och åker till Örbro. Inväntar Sophia och Anna. Så vid åtta drar vi mot Skara!
   När vi ser skaraskyltarna upptäcker vi en låååångbilkö. Står i den jätte länge, blir mer och mer frustrerad och irriterad. Eftersom de stänger klockan 19 och jag hade ju en överraskning när vi kom fram. Vi skulle vart där vid tio, vi kom inte in förrän närmare halv ett.
   Där sitter min vän Alexandra, hon bor i Mellrud och träffar inte hennes så ofta. Det var överraskningen till mina två brudar! :D  Det var så fantastiskt roligt att se henne igen!
 
Här kommer sakerna jag måste klaga på:
-Bilkö ca 1,5 timme
-Kö till parkeringsautomaten
-Kö till entrébiljettköpet
-Kö till rutschkanorna. Vi åkte nog bara tre stycken för att vi inte orkade stå i så långa köer...
-  1,5 timmes matkö, för att få hamburgare och strips!
  
Vi hade ju faktsikt planerat denna dag innan, vi hade åkt dit fast det hade vart regn. Men självklart blir det strålande sol, kanske 2012s varmaste sommardag. Och självklart skulle det vara säsongsrekord på ca 13700 besökare. Vilket skit, så vi stod mest i kö. Åkte till Skara sommarland för att stå i KÖ!
 
Men jag fick umgås med tre underbara brudar, tur det, annars hade dagen vart alldeles förjävlig! :)

Veckorna går i ett

Vecka 30 nu. Om två veckor minus en dag börjar jag mitt nya jobb. Känns bra, tycker att veckorna ser lika dana ut, fast jag gör olika saker. I lördags t.ex. åkte jag till Örebro och firade Sophia, fick äta pannkakastårta. Efter det, är det nästan bara pannkaka som finns i mitt huvud. Vill ha mer! Ge mig mer!

Imorgon får jag äntligen lite utflykt, ska åka till Skara sommarland med Sophia och Anna B :) Ska leka en massa och bara njuta av att det faktiskt är semester! Knasigt nog så är nog 7 veckor lite för länge! Man uppskattar inte ledigheten på samma sätt då. Dumt nog.

Toppenhelg!

I fredags kom Sara, Johanna och Anna hit och vi hade trerätters med twilightmaraton.
Dock orkade vi bara se två filmer. Längtar tills vi ser fortsättningen!
 
Lördag förmiddag kom Anna B och Louise hit och umgicks med mig! :D De fick smaka på Köpingskebab, vi drack lite vin (utom Anna) och åkte till power meet i Västerås. Det det var mindre kul. Vi gick och gick och gick i princip vilse. Jag köpte en langos för första gången. Det var inte speciellt gott. Smakade inget.
   Hemma vid sådär runt halv elva tände vi grillen och åt hamburgare! ;)
   Sen var vi tvugna att åka tillbaka till Västerås och hämta Annas jättefulla lillebror.
   Somna runt två halv 3.
 
Söndag, helt trött och borta, pallra jag mig iväg till Sara för att hämta Molly (hunden). Var hundvakt tills idag måndag.
   Sov lite halv taskigt inatt, vakna flera ggr och var rädd för att hon skulle kissa i sängen. Men det gick bra! Vid 6tiden gick vi ut och kissa, hon trotsa dock lite, bara för att jag skulle få kunna slappna av sen ;)
    Runt sådär halv ett tiden, var hon nog uttråkad. Jag låg i soffan och  hon bara tittade på mig. Antingen var hon uttråkad eller så ville hon såå gärna komma upp i soffan. Vi tog iaf en promenad till farmor Maja, där fick hon gå lös och jag käka jordgubbar.
 
Nu är hon hos sin farmor och farfar och jag ska ut och motionera med mamma! :)

RSS 2.0