VI VANN!

Eller vi hade ju faktiskt kunnat vunnit en varsin medalj. men vi alla fick en varsin guldmedalj av palex i fredags :D Det var ju massor med godis! Jag har aldrig sett så mycket lösgodis någonsin. För jag har aldrig vart in i godisbutiken i hummelsta. Det var inte lika mycket som i hummelsta sa Fisen, men jag tyckte det var mycket ändå!


27 februari

Igår tränade jag med Soffi. Sedan åkte jag hem och gjorde ingenting, för att sedan möta Sopan vid ica maxi och vi köpte saker till tacos. Vi tittade på disneyfilmer jag fick av min bror. Vi tittade på skönheten och odjuret, lilla sjöjungfrun och micke & molle. Fast vi somnade nog lite grann där i sista filmen. Hon sov över här och jag följde henne en bit på vägen imorse för att jag tänkte få lite motion. Ska snart träffas igen och träna på gymmet. 
   Så måste jag skicka in semesteransökan idag. Nu fattas bara ett frimärke så är det klart. Eller, måste ju lägga det på lådan också ;) Så ska jag lägga lappen om att ge bort en gratis VR tidning, och den ska Sara få :)  

Sitter i bilen med brudarna anna, louise o...

bild0217 (MMS)

Sitter i bilen med brudarna anna, louise och soffi till mariestad och ska äta på frasses. Sitter och sjunger och pratar. Jätte mysigt! Alex ska vi möta upp i laxå, men hon tar egen bil den tönten. Hon förstod nog inte att halva grejen med denna roadtrip var att vi skulle åka tillsammans! ;) imorse gick jag till jobbet. Hurtigt värre :p


Torsdag

I måndags kändes min hals bra. Igår börja den göra ont igen. Jag får suga strepsils i mängder! I tisdags skulle jag och Sophia ha gått på core. Men jag var för trött efter den dagen så vi tittade på film istället. Onsdag, skulle träna core, men hon mådde illa och var trött så vi sket i det då också. Men vi tränade hemma, lite granna. Tränade med Blossom, hennes dvd alltså. Var ganska kul, men det var ännu roligare att köra bodyjam dvdn hemma hos henne. Kändes inte alls löjligt ? Så bestämde vi tjejer att vi skulle ta vår roadtrip till Mariestad och äta på Frasses imorgon istället för det andra datumet vi hade bestämt:p

Idag när jag kom hem åt jag med och tittade på vänner. Jag hade bestämt mig för att städa, men jag vill inte/har ingen lust! Får se när jag orkar ta tag i det. :S Men jag åkte iaf väg till ica och pantade, fick ihop hela 35 kr! YEY ;D tanken var att jag och Louise skulle iväg och dansa zumba men hon dissade visst. Får se om jag går ut och går istället. Eller om jag är för lat för det också..


Igår tog jag kort på min lavalampa som har fått en pung. Nu vet jag vilket kön han är iaf ! :)

Denna present fick jag av sophia! :D den är klockren. Det finns en unge på en förskola jag vart på som säger just det där. Den kommer in i rummet, har ingen aning om vad de andra gör, men ändå säger den sådär för att just den också vill vara med! Så nu kör jag på dennes uttryck!


Jag är lite sent ute med denna bild, men nu läggs den upp, för att jag vart lat. Jag fick detta presentkort av Alexandra, Anna och Louise :)


Och en present av Sara, Louise och Jonna :D


Trevlig fest :)

Igår var ju festdagen hemma hos mig. Jag hade bjudit många, men inte ens hälften kom. Men jag är jätte nöjd med festen ändå. Alla verkade att ha trevligt, vissa mådde dåligt och vissa mådde bättre. Jag tillhörde den sistnämnda kategorin för en gångs skull. Jag fick en leksak av Sara, Louise och Jonna och ljus + ljusstakar av Emma och kusin Eveline. Jag trodde att jag skulle somna vid 10 eftersom jag vaknade kl åtta, men jag klarade mig fram till tre. Är lite imponerad faktiskt. Alla utom en tyckte att det var bra att vi stannade kvar hemma och bara chillade än att gå ut på krogen. Tack alla som var här igår och gjorde festen till asbra! :D
  
kl 3 ringde det på dörren och en bitchig granne säger "jag har försökt sova sen klockan tolv men bara hört dunk dunk dunk. Nu är klockan tre och nu är det bra. (eller nått liknade sa hon)." Då sa jag "men då hade du kunnat komma upp och sagt till", för jag hade sagt en lapp på porten att de gärna fick komma och säga till om vi störde. Hennes svar blev då "jag orkade inte". Men hallå! Då är det ju inte mitt problem. Sånt där irriterar mig som tusan. Dessutom tror jag att hon bor längst ner i trapphuset, och jag bor längst upp. ^o) Bor man i lägenhet och är lättväckt, så skaffar man sig öronproppar. :S Aja, tur att festen var slut liksom.

Idag så sov jag till typ 10 och satte mig och åt frukost tillsammans med fredriks kompis christian. Satt och bubblade och åt. Efter typ 45 min tyckte vi att fredrik skulle vakna som låg i soffan så vi satte på vänner och satte oss i soffan. Han vaknade:p Så tittade vi också på filmen Upp av disney. Jag och fredrik somnade i mitten av filmen. haha, jag får kolla på den igen. Vid fyra följde jag med grabbarna till tågstationen sen så promenerade jag till Sophia och tittade på film. och drack cola (A) (japp sara, jag fuskade lite idag. men inte av nå skräpmat, bara cola) och åt popcorn. Och det borde inte vara onyttigt eftersom det är majs!


Detta är den sura tanten. Eller hon kanske är i 40-50års åldern, men är man bitter så blir man nästan automatisk en sur kärring!


Festdagen

Igår efter jobbet gick jag och soffi en promenad en sväng och såg 9 rådjur tror jag. Sen till affären och handla lite saker. Därefter drog jag hem. Jag hade tänkt att städa, men inne på affären blev jag super trött. Helt plötsligt. Jag gjorde mat och diskade iaf. Lite bra det. Nu är det bara sakerna på golv som ska bort och dammsuga. Jag låg och tittade på vänner. Men, somnade i soffan till kl halv tre i natt. Då var jag ju nästan pigg! Men lyckades somna iaf till kvart i 8 imorse. Det är ju festdagen och jag vaknar kl 8. Inte okej. Men får nog ta mig en tupplur igen senare idag. :P

Födelsedag

Jag fyller år idag, bara så ni vet. haha. Jag hade sovmorgon idag, började kl 10. Vart lite körigt idag. Så var lite uppe i varv, plus att vi var en man kort också. Jag fick blommor och en flaska vin av mina kollegor :) super söta! Efter jobbet cyklade jag till stan och in på claes ohlsson för att köpa en gräddspritser. Hittade en och cyklade hem och började med tårtan. Den blev ganska fin och god, bara att jag inte ville ha kakan/brödet :p jag ville bara ha bären och grädden haha. Mina vänner, Anna, Palex, Fisen och Soffi kom och åt tårta med mig. Jag fick ett presentkort på Underbar och ett jätte fint armband som Fisen gjort själv ^^ glömde ta kort på det och orkar inte göra det nu. Får göra det en annan dag ;) Vi åt tårta, spelade kort och sedan med andra ord.
   Mitt i spelet kommer en försäljare av Telgeenrergi och jag tyckte det lät bra det han sa och skrev på. Efteråt så fråga han om det finns någe bra uteställe här i Örebro, och jag svara att jag inte vet eftersom jag inte är härifrån. så fråga han var jag var ifrån och han skämtade med mig som nästan alla gör "haha en annan del av köping" och fråga om jag sett de på stan. sen så fråga han om jag hade lust att följa med han och hans kollega och ta en öl eller nått senare i veckan, men jag sa att jag skulle ha fest så det gick liksom inte. :p Men ändå, jag är ju så jävla ovan att bli frågad nått sånt där, så jag blev ju helt till mig efteråt! Jaja, bättre lyckat nästa gång. Men nu är jag lite nojig om det var nått bra jag skrev på eller bara skit. :(

Här är min tårta och lite annat:D



Där är armbandet jag fick av Louise förresten :D


Tårtbotten

Fick jobba längre idag än vad som står på schemat. En timme längre. Jag ringde därefter till Ernst (soffi) och mötte upp henne utanför ica på stan. Vi bestämde oss för att gå ut och gå i kylan. På med varma kläder och så gick vi en lång sväng in i skogen. Såg fyra rådjur i mörkret.
   Efter det så cykla jag till affären, köpte rotfrukter för jag skulle prova mig på rotfrukspytt. Blev sådär gott, men inget jag kanske gör igen direkt:p och så gjorde jag tårtbotten från leila lindholms bok.
4 ägg
1 ½ dl socker
1 ½ dl mjöl
Inget mer! Vad hände? kakan blev ju platt. Så jag gjorde mig en ny, men hittade bara massa recept med potatismjöl på internet, vilket jag inte har hemma. Men hitta ett utan det. Så gjorde en sådan också. Har nyss tagit försök nr 2 från ugnen och den ser också platt ut? :S Men nu har jag två tårtbottnar så jag kan säkert skära i en utav dem så får jag tre delar ;) Det borde räcka. Så mina vänner som är inbjudna, hoppas det smakar ändå! Haha

Smörgåstårta

Var iväg till Marie och klippte mig i morse, skönt att bli av med det slitna på topparna. Sedan åkte jag hem till Maja och hjälpte henne med smörgåstårtorna som vi skulle ha på eftermiddagen, för att vi skulle fira mig och min 21 års dag. De blev jätte fina, och fan säger jag nu, för jag hade ju tänkt att ta kort på de och lägga in på bloggen. Men ack, det glömde jag när jag började hugga in och smaska i mig det jätte goda!
   Halv 7 tog jag tåget hem och tåget rullade jätte sakta in till perrongen så det blev ca 5 min sent och jag var nära att missa bussen för folk på perrongen går så jävla sakta! Man kommer ju inte förbi heller. Hade jag vart 30 sek sen så hade jag fått gå hem istället. Men nu hann jag =) Ska snart äta lite passionsfrukt och kolla på wallander :)


Disneyfilmer!

Igår stängde jag på jobbet. Tog bussen hem och hämtade väskan. Gick sedan till Ica maxi och mötte upp Kirre som skjutsade hem mig till Köping. Åt god tacos och sedan slappade jag i soffan med mamma. När jag sitter där går mamma ifrån mig och sedan kommer hela familjen med paket. Jag fyller år på onsdag, men vi hade tänkt att fira mig imorgon eftersom det är onödigt att hela familjen åker till Örebro tyckte jag. Men min pappa jobbar helg så han kan inte vara med imorgon och på presentöppningen. Därför tog vi det igår. Av min bror fick jag en potatisskalare, för min är kass! Och två filmer, lilla sjöjungfrun och pocahontas. Av mamma och pappa fick jag en ungsform, två dvdfilmer, bakplåtsställ, en juicepress, bunkar, tårtkupa och pengar. Sen så går min bror iväg och hämtar ett till, tungt paket. När jag öppnar det ligger det MASSOR med filmer där i! När jag börjar kolla vilka det är så är det bara disneyfilmer! ALLA! Helt jäkla sjukt. Så som han har jobbat med dessa filmer och jag är så sjukt glad över att jag verkligen har alla! Det är fan status ;)

Idag så åkte jag till Anna och fick massage- och knäckbehandling. Nu är jag öm i skinkan där jag hade skit ont. Sedan åkte jag hem och ställde mig och lagade pannbiffar. Mamma njöt massor;p
  Mamma vilar alltid efter maten, och idag gjorde jag med det. Bredvid henne i hennes och pappas säng. Jätte mysigt;D Fast jag sov lite länge. Mamma kom in och puttade på mig flera gånger, men mina ögon ville inte vakna. Jag drömde ju att jag kunde flyga med bara tanken. Jag tänkte på ett visst sätt och då flög jag, då jag tänkte samtidigt "fyfan vilket partytrick!"
   Snart ska jag få köpingkebab!!! Så gott det ska bli. Har längtat massor. God, mumsig, smarrig, superläcker kebab! Därefter drar jag till Louise och leker med henne och Sara :)


Bakat

Slutade tidigt idag. Gjorde nått ärende på stan innan jag tog bussen hem. Idag fick jag lov att bara äta grönsaker eftersom det var skinkfrestelse med bara potatis typ. Så, jag måste köpte mig nån GI-snabbrätt och ha i frysen på jobbet om det händer igen att jag bara kan äta grönsaker. Eller kan och kan. Jag har valt att göra det. Får se hur länge jag orkar med detta ;D dag två bara, men jag har bestämt mig!
   Ställde mig och bakade krämbullar när jag kom hem. Imorgon är det min tur att bjuda på fika på jobbet. Självklart var jag tvungen att smaka, om det hade blivit vidrit så hade jag inte bjudit på dem. Men de blev bra :)
  Idag provade jag nått nytt till middag. Det blev blomkålsmos. Det var helt okej gott. Ett annat alternativ till potatismos. Så kycklingfilé och champinjoner till :)

Klockan 8 tänkte jag "jaha, vad ska jag göra nu då?" klockan var ju så tidigt att jag inte kunde gå och lägga mig och det fanns inge skoj på tv. I-landsproblemet igen. ;)


Ångest

I natt vakna jag vid tre, gick upp och kissa, sen la mig ner igen. Men då började jag tänka så himla mycket istället för att förstå att jag var trött och skulle somna. Jag är ju vikarie för en personal som egentligen inte finns än där jag jobbar nu. De har mig tills de hittar en förskollärare som vill jobba där. Så igår så kom deras chef in med några ansökningar på tjänsten och de ska ha intervju med de på tisdag. Och jag började, då i natt, få ångest, för jag vill inte därifrån! Det där är ju en sån trygg plats nu för mig. Jag trivs med barnen och alla pedagoger. Men jag vet ju att det bara är ett vikariejobb fram till de hittar någon. Men jag vill inte! Tanken på att åka runt till olika förskolor igen och jobba gör mig ångestfylld!

Efter jobbet idag följde jag med Soffi hem, för jag skulle låna hennes kakform som är formad som ett hjärta. Vi på förskolan ska göra en sockerkaka i den och ha den på måndag då det är alla hjärtans dag. :)
   Sen så åkte jag hem, lämnade väskan, sen iväg till affären och köpte saker till mitt nya liv :p Alltså, i matväg. ;)

Nu känner jag för en lång varm dusch :)
 
Och Grattis Emma Wilhelmsson som fyller 21 år idag^^

Skönaste dagen

Började 8 imorse och jobbade till halv fyra. Det skulle ha vart tolv barn tror jag idag, men det kom bara fyra st. En som gick hem kl 12, en annan som gick halv två, så då var det bara två kvar till mellis. Underbart skönt! Lite små mysigt. Det var få barn igår med. Det är många nu som har feber, som att en förkylning/feber-våg har dragit över våra barn. 

Handlade lite på vägen hem. Fick låna en GI-bok av min kollega som jag ska kolla lite i senare och börja med det. Inte bara för att jag vill gå ner i vikt, utan att få mer energi. Hon säger att hon fått mer energi efter att börja med det där och det kan jag mycket väl tro på :)  

Jag är duktig!

Slutade halv 4 idag, hade tvättid kl 4. Det som är tur är att man inte får ta någon annans tvättid även om det gått en halvtimme, eller vad regeln nu brukar vara för det där. Jag skyndade mig in på Ica också och köpte lite saker för att sedan trampa fort hem och upp och hämta tvättpåsarna och sedan ner och över gården till tvättstugan. Var massor med trosor och strumpor som låg där.
   Jag är fast besluten om att jag inte ska ha det stökigt någonstans. Så efter att jag slängt in tvätten i maskinerna så packade jag upp min väska som jag hade med mig till köping och la upp den i skåpet! Sen när tvätten var klar så la jag in allt som var torrt in i garderoben på en gång! Lagade mat och diskade bort allt på en gång efter jag ätit. Jag är upp i varv nu. Känner för att torka golvet lite för det är lite smutsigt när jag gått in med skorna. Men det tänker jag faktiskt inte göra! Någon måtta får det vara med duktigheterna.

För att vara jag så är detta otroligt ovanligt att göra detta. Framförallt att lägga in kläderna in i garderoben på gång.


Bakis

Igår var jag på Peters avskedsfest. Det var riktigt kul. Tills den sista droppen kom och jag blev alldeles för dragen. Igen... Jag kan verkligen inte dricka mycket, och framförallt inte vin längre. Jag mår verkligen pyton. Förstår inte. Jag som tyckte jag hade allt under kontroll. Nu hade jag ätit bra, sovit massor men ändå blev det bara kaos av allt i slutändan. Mamma hämtade mig kl 12 då jag redan hade vart på toaletten och gjort vad jag kunde för att må bättre. Min hjälpsamme vän Sara spolade åt mig när hon tyckte det behövdes. Sen så hjälpte hon mig att klä på mig mina ytterkläder. Eller hon gav mig mina skor och satte på mig jackan. Så följde hon med mig ner till bilen. Men jag var den smarta iaf som la mattan som dörrstopp till porten för det tänkte inte hon alls på.

Men allt var riktigt kul fram till det sket sig. Jag trivs verkligen att festa med det där gänget :)

Trött tjej

Igår efter jag kommit till köping åkte mamma och jag till Kirin och köpte kinamat. Och då var kl 6. Sen blev jag verkligen skit trött! Duschade sen somna jag i soffan. Halv nio sa mamma att gå in och lägga mig i sängen och sova. Okej sa jag och la och la mig och sov. Sov väldigt bra. Gick upp kl 9 imorse. Dock är jag fortfarande seg, kan ha vart för att jag sov för länge. Men jag ska ju festa ikväll, så behöver nog en powernap innan det är dags för fix ;P

Igår Så berättade jag för min kollega att med bara ett A4 papper och en sax så ska man kunna ta sig igenom pappret. Pappret får inte ha gått sönder någonstans. Allt ska vara ihopsatt. Så jag skulle visa henne, men jag kom fan inte på hur!? Så det gjorde mig irriterad, men för alleldes nyss hittade jag en video där en kille berättar och visar hur man ska göra. Så nu har jag lyckats. Får visa henne på månadag hur tusan man gjorde ;)

Kladdigt öga

I natt vakna jag och var kissnödig och var desperat efter att få ta nässpray då min näsa var en enda stor grötig massa. Öppnade ögonen, men det ena ögat var liksom "igen limmat" med massa "sömn" som jag kallar det. Det där kletiga som blir i ögonen när man sover. Tog ett tag innan jag fick upp ögat. Är lite rädd för att jag är på G att få ögoninflammation eller nått, eftersom det är smittsamt och barnen på jobbet har det. Men mina ögon kliar inte. Det är bara halsens om gör. Dessutom så är jag lite lätt röd runt/i ögonen. Jag ser mer sjuk än vad jag känner mig.

Imorse så regna det, eller iaf ett tag, för när jag kom ut genom porten så var det uppehåll. Men jag hade redan bestämt mig för att ta bussen iaf. Var riktigt skönt att åka buss för en gång skull. Slippa motvind bl.a. Började 9 och slutade 14.30. Jätte skönt. När jag kom hem la jag mig och sov till kl först 16, när jag hade satt en påminnelse på mobilen så jag vaknade, sen vakna jag 17 då jag satt larm, men det var för skönt i sängen för att ta sig upp så jag låg kvar till kl 18 istället.
  Då gick jag upp och ställde mig och gjorde stuvade makaroner och falukorv. Och så packade jag sakerna till i helgen och jag åker hem till Köping:) 

Imorgon ska jag få kinamat och jag hoppas verkligen att det inte händer något dumt, alltså att min förkylning bestämmer sig för att "nej hon ska fanimej inte känna någon smak", för då blir det typ skapligt onödigt att ens köpa kina ju.. Men än så länge är det inget sånt :) Jag är taggad till helgen!

Hamburguesa

Dagen idag har vart bättre. Gick och la mig typ halv nio igår och sov till kl 8 imorse. Dock några väckningar i natt, då jag blev kissnödig, och sen behövde jag nässpray. Kanske vakna jag också av att det var en jätte jätte stor mega hund som var min vän som sedan blev elak. Sen så var det en bamse stor gorilla jag skulle fightas med. För han letade efter det magiska svärdet, och det visade sig att leksakstempern jag hade i handen var just det svärdet. Tryckte på en knapp så förvandlades det. As coolt;D

Snart ska jag iväg till Fisen och äta hamburgare, för hon har ordnat med tjejkväll :) ska bli mysigt ^^


Tung dag idag

Dagen idag har gått jätte sakta. Tung dag idag med andra ord. Kan inte gå in nått mer på det..

Nu har jag bestämt mig för min outfit på lördag. Bara att jag undrar om grått och brunt fungerar? haha. tänkte ha min nya gråa midjetröja och sen det bruna snöret från klänningen och ha på höfterna. Svarta jeansleggings och svart linne under. Vad tror ni? Jag tyckte faktiskt inte att det såg hel galet ut. Men jag är ju inget proffs när det gäller kläder ;D Tänkte ha min kjol jag hade på nyår och så midjetröjan, men jag tyckte inte att det klickade.

Ikväll ska jag äta potatissallad och rostbiff. Varken mamma eller Sara sa några rätter jag var sugen på tyvärr. Fast de försökte och sa lite saker jag kunde äta till kvällen. Så nu behöver jag bara skära en sallad och lägga upp på en tallrik ;) Slappt och skönt

RSS 2.0