Fortsatt på "dumma mage"

Har vart hemma sen i tisdags, pga dum mage.
  Fredrik kom hit och fixade mitt norton som gått ut. Vi åkte in till akuten och fick vänta i 7 timmar innan vi slutligen fick åka hem. De rönta mig och sa att jag var förstoppad. Mindre kul. Fick lavemang.
   Läste någonstans att om man kan få väldiga magsmärtor om man går med det förlänge. Och det måste jag då ha gjort.
   Jag misstänker att det är all den pasta jag ätit som har gjort detta. Nu blir det verkligen att dra ner på/utesluta pasta. Vill verkligen inte ha detta tillbaka. Det har vart skit.

Idag är det lördag och peppar peppar, jag mår bra. Har gått och sjöngt för mig själv, kanske ett tecken på att jag mår bättre?

Jag har adressändrat nu också, skickade in papprerna till den nya lägenheten igår. Så nu är den min från den 1/6. :)

Ska snart ta mig till affären :)

Dumma mage

I fredags efter jobbet åkte jag till Köping. Tittade på en lägenhet, men den passade mig inte alls. 
  Jag har ju fått en känsla för en viss lägenhet som jag verkligen hoppas på är fin! Har dock inte sett någon planlösning eller bilder på den, men jag har iaf en känsla!

Lördagen började inte alls bra. Gick upp klockan 4 och kissa, kände att jag hade ont i magen. Sen slumra jag bara till och från fram till typ 8 då jag gick upp.
  Fick massage hos Anna, sen hem och hade verkligen jätte jätte ont! Ringe 1177 och fråga vad det kunde vara. De trodde att det kunde vara förstoppning. Lite konstigt tycker jag eftersom jag inte har några problem med det där alls.
  På apoteket frågade de mamma (hon fick åka och handla) om jag drack mycket vatten, och det gör jag ju dock inte. Så hela min lördag låg jag och hade såå ont. Värdelös dag..

Idag däremot har magen vart mycket bättre. Lite knas bara.
  Träffade Emma och kusin Eveline. Käkade kebab, åkte och tvätta Emmas bil. Eller Emma tvätta, vi tittade på. Sen åkte vi till faster och farbror och satt på deras altan i solen :K

På tåget hem satte jag mig bredvid ett barn på kanske 7 år. Han satt och tittade på Nalle Puh, och jag hade så svårt att hålla ögonen därifrån, så jag frågade om jag fick titta med honom. Så snällt barn. Han t.o.m vred skärmen så att jag skulle kunna se bättre :)

Väl hemma, gick jag till baronens kiosk och köpte de gröna Pringles. Jag tycker ju faktiskt inte att de är speciellt goda. Men kryddan är ju god! Så hur gör Josefine då?
- Hon slickar bort kryddan och slänger chipset! Då får jag det godaste! ;) perfekt enligt mig.
 Har rensat lite i garderoben, som jag ska ge bort till Myrorna.

Dumt att min mage är så dum. Fick ju bara en dags helg, :(


Mot Köping!:D

Igår ringde de från jobbet jag sökt i Köping och sa att jag fick det! :) Mamma berätta att det är 16 platser som ska sättas in, men att de har inte fått ihop tillräckligt. Inte tillräckligt många bra, hihi och jag är en av de som är bra! :D Känns lite skönt att de inte tar in vem som helst. Som på bemmaningsföretaget jag jobbade för förut. De tog in vem som helst. Jag som jobbade och tyckte det var roligt. Tog ansvar och gjorde allt annat som ordinarie personal gjorde och de som bara satt i soffan och tittade på när barnen lekte. Ändå fick vi samma lön. Det tycker inte jag är rättvist.
  Nu kommer det nog kännas betydligt mer rättvist! :)
  Och alla ska gå ICDP-utbildningen. Känns mycket seriöst. Såå nu är det bara lägenheten som fattas! :D:D

Efter jobbet gick jag och Louise ut på en promenad. Väl hemma åt jag mat och orkade verkligen inte packa en köpingsväska. Så jag bestämde mig för att göra en "Sophia" - gå upp tidigare och packa då.
  Det var ju inga bekymmer med det. Jag vakna klockan 6 pga vårfåglarna. Inte fullt så mysigt.. :/ Har ju sovmorgon och börjar kl 9.30 :(

Ha en bra dag i vårsolen! :)

Rullirolldojjor

Idag på jobbet kom de från nå skoföretag och sålde skor. Inpulsshopping för min del. Beställde ett par sånna inneskor som är som en båt, rulldojjer liksom. Kändes väldigt sköna! Dock inte så skönt i plånboken kanske, 995 kosta de. Men jag ska försöka sluta vara dumsnål, de kommer säkert hjälpa och hålla min kropp längre! :)

Haft APT (arbets plats träff) idag. Kom ifrån runt 19. Så blev sent ikväll, men det behövdes.

Jag skulle behöva äta, men är inte sugen på något! Och inte orkar jag laga mat heller.
-"Oj då, stackars dig. Du orkar inte laga mat! Nä sluta var sån i-landsmänniska!" tänker jag lite för mig själv. Mycket i-landsproblem man har :(
  Appropå det liksom, jag skulle gärna vilja vara fadder och skänka pengar. Bara det att jag litar inte på de organisationerna. Jag tror ju att om jag skänker 100 kr så går 5 kr till de behövande och 95 till fonden liksom... Synd...


Igår, hos Louise


Hos Louise hittade jag ett par väldigt stooora skor. Syns dock inte här hur stora de faktsikt var:p


Är jag ensam om att faktiskt tycka att orange ögonskugga och grön topp passar bra ihop? :)


Städning pågår

Oj oj, jag är en riktig slarvig en och en lat en! Min lägenhet är ett bombnedslag. Därför håller jag på att städa. Ska snart ner och tvätta också. Vill tvätta upp alla mina Ullaredskläder. De luktar ju så mycket, så därför känner jag att jag vill tvätta kläderna innan jag använder dem. Tänkte att jag ska ta kort på allt jag köpt och lägga ut här, men eftersom det har vart så stökigt här så har jag väntat med det:P

Igår var jag till Louise som bjöd på barnkalas :) De blev varmkorv, massa fika, popcorn och fiskedamm! ;) Mysigt värre. hihi

Och i fredags var jag på after work hos min kollega och tillsammans med nästan alla på jobbet. Vi börja diskutera spöken på jobbet. Det är något skumt med en cykel som står utanför huset. Så fort vi tar bort cykeln, flyttar på den, så är den tillbaka på samma plats (där vi inte vill ha den). Så det är någon på natten som ställer dit den! Skit skumt.
   Så i onsdags, flytta jag bort cykeln lite längre bort. Då står det en ny cykel där nästa morgon! 
   Det finns olika teorier om detta.
- Att det är en avliden person som vill berätta att jag dog här i närheten på min cykel.
-En dement person som har gått på den skolan som barn (förskolan jag jobbar på är en gammal skola), och det var ett cykelställ där förut. Men är borttaget efter att de byggde om. Men då kan man ju undra, vem släpper ut en dement person ut mitt i natten?

Då kom vi överrens om att vi ska övernatta på jobbet! Stå och kika ut genom fönstert på natten och bara vänta. Ooo läskigt!

Ullaredsresan

I onsdags eftermiddag blev min näsborre täppt.
På torsdags morgonen kände jag att jag inte var helt frisk. Hade nog feber hela dagen. Satt och frös under två filtar i två timmar.
Sov dåligt på natten. Men jag strunta faktiskt i att jag var sjuk! För jag skulle ju åka till Ullared på fredagmorgon.

Klockan 5 kom Sandra och Sara och hämtade mig. Jag satte mig i baksätet och slappa, nästan hela vägen.

Denna resa har vart något extra den. Det har hänt massa saker som gjort att tiden har förskjutits. På vägen dit börja motorlampan lysa. Vi fick köra in i en by/stad och hittade Gstar. Vi fick aldrig någon hjälp det stod en lapp "'är i verkstan" men brudarna hittade ingen jävla verkstad. Därför bestämde vi oss för att köra tillbaka till ett ställe vi åt frukost på. Dit hittade vi dock inte, men vi tog första bästa mack. Tjejerna kom på att det kan vara motoroljan. Och de fyllde på den, och lyckades bra. För lampan slockna! (som ni kanske märkte så skrev jag "de" hela tiden. För vad gjorde jag? Ingenting! :P jag kan inget om bilar. Lantisbrudarna klarade det där galant!)

Två timmar försvann där. När vi kom fram till ullared störta vi in och plocka på oss massa saker!

På kvällen däcka jag nästan på en gång, jag var ju inte riktigt kry heller.

På morgonen, städade vi, packa ner sängkläderna och börja leta efter min plånbok. Leta massor, sen hitta
Sara den i min jacka. Korten låg lösa i ett annat fack på jackan. Bra, jag tog dom, skulle stoppa ner dem i min väska. Men något på vägen hände. Eller jag kom på nått annat jag skulle göra på vägen. Virriga människa... Jag tog upp skräp ur en påse i köket för att slippa slösa på påsar och slängde det i en annan påse.
   Sen så var korten borta. Och jag mindes inte var fan jag lagt korten. Hade städat toaletten och trodde sen att jag spolat ner korten!

Sara hitta dem sen efter lååång stund, att jag kastat korten i skräppåsen. Hur borta får man lov att bli?

Till Gekås och åt frukost på cafét.

Massa shopping!

Upptäckte att jag nog har tappat min headsfree.

Sen till bilen och knappar in på GPSen "hem", vilket betyder hem för Saras pappa, som bor utanför Arboga. Vi kör, kör kör kör kör och kör. Åker mot katrineholm och börjar tänka "tänk om den tar en annan väg än genom Örebro för att släppa av mig. För att det går fortare att åka genom Katrineholm till "hem"? Och så var ju fallet. :S

Åkte en massa fel, tror nog att det var en och en halv timme senare än beräknat, men jag kom ju hem!

Jag har haft det jätte mycket mysigt! Trots alla denna saker som gick fel. :)

Tack för en mysig roadtrip!

Aj aj aj!

Dagen började med att jag åkte och fick en hemskt ond massage. Jag har ju sånna jävla problem med stätesmusklerna så det strålar ju ner i benen. Och hon tröck på dem idag. Det gjorde så jävla ont, så ont att jag börja gråta. På riktigt alltså, börja gråta! :S Hon berätta även att stress och sånt sätter sig där nere på kvinnor. Så hon satte väl igång mina känslor så jag blev bara ledsen :P Bläää på ont!

Vid halv tre åt jag en god lunch tillsammans med Sara och Sandra på Café latte för att planera Ullaredsresan på fredag. Vi ska ha en stor godispåse med oss och moffa i bilen ner! ^^
Efter det så drog jag till Åsa och hälsa på henne, var väldigt längesen. Var kul att få prata av sig och få nytt skvaller :)

Imorgon är det dop för mina kusinbarn. De ska ha dubbeldop. :)

RSS 2.0