Öppning

I söndags blev det nästan en hel dag tillsammans med Snorlund - Töntlund - Lappfan. Med andra ord Sophia Nordlund. Efter att Palex åkt till fisen (jag fick köra bil till henne och jag fickparkerade!!!) så gick jag och soff på stan. Åt på la baguette, gick hem, en timme senare tillbaka till stan och på bio. Filmen Bridesmaids var riktigt kul! En sen när hon kör bil, fram och tillbaka så kan jag inte sluta skratta. Skratta högt och skratta länge. Underbart!
   Tanken var att vi skulle ta bussen hem, men det gick inga bussar precis då, så vi gick in på donkan och köpte cheeseburgare som färdkost för att sedan ta oss hem med våra ben - gå alltså. Det var väldigt kul. Prata och skratta massa :)

Idag, tisdag, öppnade jag. Det är faktiskt tufft att sätta klockan på 04.15 för att sedan snooza 30, 40 min, men ändå! Börja jobba klockan sex. När kom den första personen? Det första barnet skulle komma 6.15, men istället kom min kollega först klockan 6.50. Så där var jag själv... Mindre kul. För övrigt har jag tyckt att min dag har vart bra! Jag trivs i den nya barngruppen och trivs med mina kollegor. Det är ju kanoners  ;)


Sitter på la baguette tillsammans med dåre...

bild0295 (MMS)

Sitter på la baguette tillsammans med dåren på bilden och äter kycklingbaguette :)


Gustavsvik

Igår, lördag, ringde Louise och väckte mig. Tur var väl det, annars hade jag inte hunnit med det jag skulle göra innan jag promenerade bort till gustavsvik för heldag med Alex, Soffi, Anna och Louise. Eller Anna kom senare pga jobb. Forsen, den är nog den allra roligaste! Vi åkte den om och om igen. Jag hann aldrig tröttna på den faktiskt! 
   Såg en snygg pappa och en snygg badvakt som vi alla kunde lägga ögonen på och vila lite ;) haha. Det var riktigt mysigt att vara där och bara ha kul! Vi låg även i bassängen och bara pratade också.
   Efter ca 5 timmars bad så tog vi och duschade, klädde på oss och åkte iväg till my way och åt pizza. Hyrde burlesque på ica (för endast 9kr!). Tredje gången jag såg den, lika bra fortfarande.

Alex sov över här och vid tolv i natt så tog vi oss nästan en timmes promenad. För att få lite luft och bara prata. Gick sedan in och började titta på en skräckis, men vi satt och bara prata under de första 20 första min, och jag kände mig trött så vi stängde av.

Soffi kom hit imorse och så tittade vi om på nytt den filmen vi börja titta på. When a stranger calls hette den, inte särksillt bra tyvärr.

Min helg har vart så himla jätte bra! :) Tack för det mina kära små vänner.


Borta

Jag är väl alltid lite borta i huvudet, men idag kände jag mig lite extra borta. Hade min första öppning på det nya schemat. Satte klockan på fyra, snooza en halvtimme, upp, kläder, lite smink, borsta tänderna, cykel, jobb klockan sex. Jag hade humöret uppe tills det blev lite små tokigt (använder ord som tokigt och knasigt sen jag börja jobba med barn.:P) när barn var "morgonledsna", när de blev lämnade av föräldrar/släkt. Mitt tålamod tog slut när jag hade ett barn som bara grät och grät, nöjde sig bara med att sitta iknät. Men det går ju inte att göra hela tiden. 
    Blev bättre efter att vi kom ut då jag fick lite frisk luft, andas och få nya krafter.
    Slutade klockan ett och hade planering. Därefter åkte jag till banken och satte in mina pengar från skatteåterbäringen. Fick checken i torsdags :)

När jag kom hem så var min kropp helt slut, mina ögon ganska pigga men inte mitt huvud. Satte mig i soffan, men la mig på sängen så småningom och somna såklart.


Och vad har denna bild med texten att göra?
- Inte ett skit! Ville bara lägga in den. ;p


Min snuggis! ;D

Tittade på mobilen vid ett taget och där hade jag fått ett sms:
"Ditt paket från Coolstuff.se finns nu gos OKQ8 Baronbackarna Hjalmar Bergmans väg 1 A. Ange nr ****. Ta med leg. Mvh Posten"
   Yeeeay sa jag då tyst för mig själv. Så direkt efter jobbet cykla jag dit och hämtade ut en kartong.
   Cyklade hem och öpnnade. Min snug rug låg där i! =) Den är så mjuk och skön. Lång och härlig. En riktig bästa kompis. Klagar aldrig om jag lägger mig på den. Spiller på den. Dregglar på den. Snurrar in mig i den. Sitter på den. Den bara är. Mysig vän det där. :)



(kunde inte bestämma vilken bild jag skulle ta, så jag tog alla tre)


Köttbullesöndag

Idag stod det städ på mitt schema. Det behövdes verkligen! Det här är första helgen på 5 veckor jag är hemma. Så det var rätt smutsigt. Fast jag har inte hunnit med lilla sovrummet än. Tiden räckte inte till. (plus att jag segstädade. Satt vid datorn lite då och då också:P). Har vart iväg till affären med Soffi. Köpte massa saker till kylen och köpte saker för att bjuda henne på köttbullar och potatismos. Ställde mig och gjorde en brownieskaka, (blev dålig, inte smeten, men kaka. Hahah jag ska sluta upp med att ens försöka nu med kladdkaka. Jag kan helt enkelt inte!) och började med smeten till hemmagjorda köttbullar. När ströbröt stod på svällning kom jag på "fan Soffi jag har ju inte köpt potatis!" Så jag gick/sprang ner till cykelkällaren, hämtade cykeln, men då kom soffi ut på balkongen och sa att hon hade potatis hemma. Så jag behövde bara cykla en gård bort och hämta potatis :P

Blev en sen kvällsmat och jag orkade inte göra upp all köttfärssmet. Ställde in resterande i kylen och gör färdigt imorgon. Men det blev gott och jag är proppmätt.

Nu ska jag prova nått som jag såg på nått engelskt städprogram för ett tag sen. Det luktar så mycket avlopp i badrummet. Så nu ska jag prova att ta lite bikarbonat + vinäger. Så det börjar skumma. Sen hälla kokande vatten så skummet försvinner. Måste ju prova iaf :)

Sitter hos fisen och dricker strawberry da...

bild0290 (MMS)

Sitter hos fisen och dricker strawberry daquris. Ser ju jätte gott ut men louise tvingar i mig det där. Det är inte gott! Det smakar så mycket alkohol och nä usch. Men nu kom malin och jag hoppas att hon dricker upp den ;)


Ja, jag lever

Japp jag lever ju. Men jag har bara inte orkat skriva nått.

Jag jobbar min andra vecka efter semestern. Idag så hade jag möte med en kvinna om ett barn. Inge allvarligt, men det var intressant. Jag tycker det ska bli kul. Vågar inte gå in så mycket mer på det pga sekretss och vågar inte skriva allt för mycket av olika skäl. Så jag säger bara att jag tycker det var kul och ska bli kul att få hjälpa :P
Imorgon och på fredag är det studiedagar, vi ska planera vad vi ska göra inför kommande läsåret. Vi har ett tema påhittat redan. Alladin! Emma har köpt en lampa, så ska vi flyga matta och hälsa på olika delar av världen är tanken. Se hur de har det där och vad de äter t.ex. Hur de ser ut, hudfärg, kanske mat. Lite sånt där :)
   Jag tror det blir jätte kul tema! :)

Jag försöker beställa en snug rug från coolstuff.se men det blir nått knas så jag kan inte direktbetala. :S Irriterande. Ska prova igen, men sidan är jätte seg..

Mysiga helg

I fredags så umgicks jag med Emma hela kvällen. Tittade på Saw sista filmen. Jag tycker jätte mycket om sånna där filmer men ändå är de så äckliga. Visste inte rikigt var jag skulle göra av mina armar, det blev ju så obehagli känsla så mina armar var bara ivägen... Haha, hade de bakom huvudet ena stunden, sen för munnen, sen tog jag min halsduk och virade runt huvudet. Vid 8 var filmen slut och tur var att jag inte behövde åka hem då, vi satt och pratade massa istället.

Lördagmorgon, halv elva ungefär vakna jag av sms från Sara och sa att vi skulle åka till Arboga vid tolv. Det var medeltisdagarna plus att Sara skulle hämta sin bil hos sin pappa. Jag, Sara och Johan tog en liten runda på stan i arboga och kollade in alla stånd. Köpte en sur rem. 
   På kvällen åkte jag till Clasps och drack öl och spelde monopol. Tidigare i veckan var jag så jätte festsugen, men det försvann i lördags. Tanken var att vi skulle dra till Arboga på kvällen och festa, men vi satt hemma istället med människorna och mös :)

Idag åkte mamma och jag till Kirin - kinaresturang och lunchade. Såå gott, bara pinsamt att jag kan äta så mycket! :p hade kunnat äta mer om jag fick. Tog bussen halv fem och nu sitter och här hemma igen. Helgen går så fort :S

Sitter nu på tåget hem till köping. Emma h...

Sitter nu på tåget hem till köping. Emma hämtar mig på stationen, så ska vi till videobutiken och kolla om de har saw 7. Och vi tänkte kolla på den också om de har den. Inte bara gå in i butiken bara för att se om de har den, också hyra den. Hahaha. Äta mat vill jag också göra. Denna vecka har gått fort! Skönt. Kan vara också för att vi har haft det så lugnt men ändå haft saker att göra. Känner mig lite små trött faktiskt. Började jobba kl 9 men var på jobbet kl 8 istället för att planera. Det var 5 vuxna och 0 barn kl åtta. ;)


Redan onsdag?

Det är ju faktiskt redan onsdag! :) De två dagarna som var innan idag så har vi städat och möblerat om på jobbet, för att försöka få ner springet så mycket som möjligt. Just nu håller vi på att testa om vi ska ha så, om det går bra att springa eller om vi ska flytta på bokhyllan.

Jag tycker att Sara ska vara frisk så hon kan festa på lördag! Jag är supersugen ju.. Och så är jag sugen på korvstroganoff som jag åt igår. Har kvar, men det är förtidigt att äta nu. Eller är det? ;P


Tillbaka efter semestern

Första dagen tillbaka på jobbet efter semstern. Super slitigt, hade fyra barn på tre personal :p Vi bestämde oss för att ta och städa och röja undan en hel del. Nu känns det bra att komma in, inte en massa saker som ligger på skötbordet som störande moment. Fast märker att jag är helt ovan. Glömde plånbok, solglasögon, mp3 och satte på mig klänning imorse. Blev väldigt kall om bröstet. Inte så smart:p
   Efteråt så åkte jag hem, hann lägga mig och sova 20 min för att sedan sätta mig på cykeln och åka iväg på utomhuszumba. Jättekul! Har ju dock kört koregrafin förut, men det var längesen jag rörde på mig.

I söndags när jag vakna tänkte jag "fan vad otaggad jag är till att festa nästa lördag:S", men nu, så lyssnar jag om och om och om igen (kommer lyssna sönder låten, sånt jag alltid gör) på Nicki Minaj - Super Bass. Gillar det där bom bomgrejet hon kör ;)

Vem vann!?

Vi var iväg som sagt till Boda Borg igår. Fyra tjejer tävlade mot fyra killar. Eftersom jag, Sara och Sandra var där ganska nyligen plockade vi ihop ett par stämplar ganska fort. Fast det blev ju svårare och svårare eftersom inte kunde alla banor och vi provade även att köra de svarta = bara klättra banor. Vi fick nån tror jag iaf. Jag och Johanna höll på att klara en till, fast var på sista banan och Johanna var jätte duktig att ta sig genom massa ståltrådar utan att röra dem! Sen blev det nått knas i sina banan. När vi väl skulle börja om så tabba vi oss tydligen, fast vi egentligen inte gjorde det. Vi gjorde samma sak som vi hade gjort innan, men det blev ändå fel. Då gav vi upp.
Fan vad älskar att göra sånt där. Leka av sig liksom! Idag har jag dock ont i hela kroppen, helt och hållet jätte värt det!
Men ni kanske undrar vem vann då? Liksom vad tror ni? The slapps snopps mot the best brutts? Det hörs ju bara på namnet vilka som var bäst liksom ;) Fast jag blev faktiskt imponerad av killarna, de fick ihop tio stycken banor och vi elva. Trodde faktiskt inte att de skulle få så många.  Liksom vad hade vi gjorde om det blev lika? :S Vi hade ju bara diplom till fyra och pris till fyra. Tur att vi inte behövde lösa det ;)

Åkte till Max därefter och åt. (Nä vi åkte till max och satt oss vid ett bord och gjorde ingenting...!? -ironi- Lite knas att lägga in ordet "åt" där för vad gör man annars liksom). Satt och diskuterade banorna.
Hemåt, hemma 20.15. Bara in i duschen, smink och kläder och iväg till Bobba för inflyttningsfest. Det var trevligt, Emma var där. Så satt och pratade med henne och Sara hela kvällen. Drack en halv flaska vin. Var så otaggad för fest, trött efter dagen på BB.

Följde med till Emma och Agge till stan, de skulle på krogen och mamma fick hämta mig :P

Taggar inför boda borg

Har vart upp på stan och köpt mig en sallad till imorgon. Även en flaska vin, verkar som att jag följer med på inflyttningsfest imorgon. Emma hörde av sig och tyckte att jag skulle följa med. Man sviker väl inte då eller? ;) Kommer troligtvis vara helt slut, men vad gör man inte för laget liksom? ;)

Jag är så fruktansvärt taggad inför imorgon! Vi ska vinna det där! :)


Efter maten drar jag över till The Clasps (Claesson och Asp) och spelar tvspel :)

Tips till min möhippa!

När jag väl ska gifta mig, så hoppas jag ju såklart att mina få men bra vänner fixar en möhippa till mig. Jag sitter och pratar med en människa och då sa jag att jag skulle vilja hoppa hoppborg. Det är ju bara massa ungar som får hoppa ju! Det är så fruktansvärt orättvist. Men jag då? Var ska jag va? Han säger att jag är för gammal. Är det verkligen så? Att åldern har betydelse? Vissa säger att åldern har ingen betydelse, det borde ju nästan vara samma sak i sånna fall som "storleken har ingen betydelse", men det har den ju?
Så nu skriver jag det, när det väl är dags för min möhippa, gör så att jag får hoppa hoppborg!


Canasta

Klockan 9 imorse var jag i väg till Anna för att få massage. Hon masserade brösmusklerna och fan vad ont det gjorde! Plus att hon massera mina käkar, har ju så ont där och det gjorde ännu mer ont när hon tryckte och hade sig där!
Drog hem och la mig sen, var skapligt trött. Sov några timmar. Vid fyra drog jag hem till Maja för käk och canastakväll med henne och Eveline. Eveline vann dock. blev arg på Maja att hon la så fruktansvärt fel kort som gjorde att jag inte fick ta upp högen! Inte okej:P

Imorgon är det fredag och jag har inga planer. Iväg och köpa en sallad till på lördag då vi drar på utmaning! :)

Bloggen2

Nu börjar det ordna sig lite mer med bloggen. Kanske inte min drömdesign, men bättre än vad den var innan ;) Sorry soffi, härmade dig med conversen. Men jag gillar också de you know ;) Fast jag vill flytta mitt namn i headern, fast fattar inte hur jag gör:S

Idag åkte mamma, jag och Fredrik till kusin Malin och hälsa på lillskruttan Selma. Såå söt! :D Fick hålla henne läänge:K

Därefter träffade jag Sara och vi skulle fixa priserna tills utmaningen på Boda Borg på lördag :)

Bloggen

Jag håller på att testa mig fram och försöker göra om utssendet i min blogg. Fast det syns bara när jag förhandsgranskar:S Just nu är det inte snyggt, och jag hinner inte göra mer just nu. Ska in i duschen, sen iväg till min kusin och hälsa på deras nyfödda dotter :)

Solat hela dagen

Sol sol och massa sol:D Semester, sista veckan. Mamma och jag drog iväg till Skillingeudd och badade. Kom dit typ halv elva och åkte hem vid typ tre. Anne-Louise (min första tsplärare) kom dit med sina barn och åh vad barnen växer fort! Saga ska liksom bli tio i höst och jag var barnvakt till de när hon vart typ sju tror jag:P 
Nu är jag brun och snygg. Okej, snygg är jag väl alltid, men extra snygg nu när jag är brun ;)

Bokat och klart! På lördag drar vi till Boda Borg! :D Jag är så fruktansvärt supersjukt taggad :D Vinnaren får ett hemligt pris.

RSS 2.0