Lördag

Igår kväll tittade jag och Soffi på en skräckis jag fick i julklapp. Var inte sådär superläskig, men jag valde att sova med lampan tänd iaf. Tanken var att jag skulle vakna mitt i natten, se lampan lysa och släcka den för att spara på energi. Fast jag valde tydligen att sova hela natten och vakna vid 9 och släckte lampan då. Lite onödigt kanske :P

Idag åt jag frukost vid typ halv elva. Precis efter skickar Sophia och tycker vi ska luncha på stan. Inte speciellt hungrig, gjorde jag mig i ordning, satte på mig mina nya walkingskor för vi skulle gå till stan. När jag mötte henne tycker hon att vi ska ta bussen istället.
 Vi åt på Gröna Grodan, gick sedan mot stan, där jag köpte mig en ny mascara, och sen in på Bananamoon och köpte en film.
  Jag har fått för mig att jag vill ha barnprogramet Från A till Ö. Älskade det som barn och vill uppleva minnen igen. Fanns dock inte inne på Bananamoon, men finns på CDon.com för 249. Tyckte jag var lite dyrt för programet, men får nog kosta på mig det sen. Det är ju bara att klicka lite där, trycka lite där och vips så har man beställt en film. Låter ju inte så farligt.

Nu på kvällen stekte jag pannkaka. Igår var jag sugen på tacopaj, men sen på stan upptäckte jag att jag var sugen på pannkaka. När jag väl ätit upp pannakorna upptäckte jag att jag nog visste var sugen på tacopaj.  Synd då att det är sent och att jag var mätt. Så jag får nog ta mig till affären imorgon istället och äta den på kvällen ;)

Btw, jag har fått en ny tjänst. Nu jobbar jag istället som resurs. På samma ställe som förut, men en nytt uppdrag. Spännande! :)

-God helg

Hemma igen

Jag har vart på teneriffa. Jag skrev inte ut det, pga, min mamma sa att jag inte skulle skriva det för man vet aldrig med folk. De kanske letar upp var jag bor och gör inbrott.. Men jag har vart på semester och blivit lite brun :)

Så jävla ovärt, jag hade ställt kl på 05,15 för att snooza i 45 min. Kl 6 går jag upp, rostar mackor, går på toa, hämtar mobilen och tittar på den. Där står det att klockan är 4. Då inser jag efter att ha kollat omkring på alla klockor i lägenheten, plus texttv, att jag har ställt om radioklockan på någon vänster... Jag gick upp kl fyra!!! :O inte okej..

Har en bra dag på jobbet. Fick ett erbjudande på jobb, kvar på samma plats, men annan tjänst. Men allt är inte klart än.

Snart ska jag iväg och äta en bit mat med mina kollegor och så ska vi prata jobb, alltså planera ting :)

Städdags

Jag har städlust! Det hör liksom inte till vanligheten. Kanske har att göra med att jag vill få bort allt juligt? Eller kanske har det att göra med att jag snart åker till Teneriffa och därför håller på att tvätta? Nått knas är det iaf, dock har jag inte kommit så långt. Håller på att skrubba badkaret just nu. Eller inte just nu kanske, för nu skriver jag ju bloggen. Men nästan typ just nu ;P

Igår kväll var jag hembjuden till Soffi (och Andreas, fast han bor ju inte där. Men nu är han där och lagade mat till mig, så därfår får det blir "och Andreas") på lasange.  Såå gott som det var. Goda grönsaker, god mat, rolig film, skön soffa, trevliga människor. Det är ju livet :)

Bubbelvatten

Igår när jag kom hem, eller satt på bussen hem, kände jag ett starkt sugen efter bubbelvatten med citron. Jag är inte så förtjust i det ens, men då var jag, och idag! Bra konstigt.
Bara verkligen helt onödigt vetande. Men jag måste ju skriva nått!

Var även in på Ecco och provade walkingskor. Fast färgen jag valde hade inte min storlek inne på lagret. Därför måste de beställa de från en annan butik. Så måste vänta... Mindre kul.

Konstigt det där med nyår

Tack för ett bra nyår! Sara, Johanna och Madde gjorde ett jätte bra jobb med dukning, servering, dricka, allt var jätte bra gjort! :)

Jag tycker att det är konstigt, och jag är säker på att jag inte är ensam. Dessutom blir det så varje år, även i år.
"Ja nu måste jag ta tag i träningen ordentligt. Nu ska jag klara detta." Var eviga år. Men detta år så tänker jag även lite annorlunda. Eftersom det kommer ske förändrigar framöver, så vill jag ta tag i mig själv och träningen ordentligt också. Hehe, vi får väl se hur det går med det ;). Jag har ju kunnat träna, dock så finns det (som alltid) borförklaringar till varför man inte gör det.
-min förkylning
-trötthet
-lathet
-mina skor gör så jag får ont i tån.
Just därför, ska jag in på en eccos butik imorgon och be om hjälp för vanliga walkingskor. Eftersom jag har löparskor så blir det fel med rullningen och grejer (berätta tjejen jag får massage av) så då blir det lätt att tån domnar bort. Löparskon är med platta, och walkingskorna är med runda. Så det inte blir sådär platt och på så vis skönare för fötterna. Så det ska jag inskaffa, då har jag väl inget att klaga på? :P

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0