2013-08-11

I morgon börjar jag jobba. 
 
Satte klockan på 8 imorse, snoozade i 50 minuter. Är ju lätt att göra det när man är ledig. Tanken var att jag skulle upp tidigt för att hinna bli trött i tid ikväll. Börjar klockan 7.00 imorgon. Skönt och inte skönt att komma tillbaka till vardagen. Pappa räknade ut att om 7 veckor åker vi utomlands. Inte långt kvar med andra ord!
 
Mamma och jag cyklade till gammelgården och tittade på hantverksdagen där idag. Hittade inget intressant. 
 Åkte hem och gjorde järpar. Sedan ner till mamma och pappa där Marie var för att klippa mor och mig. 
 
Har plockat och gjort fint i städskåpet. Har kört på "kasta in och stäng fort"-taktiken med det skåpet, men inte nu längre :) 
  Gjorde nyss dinkelplättar. Har ätit det förut, men nu var det inte gott, tror att jag råkade ha i för mycket salt. Bajs... 

Ommålning

I måndags bestämde jag mig för att jag skulle ta tag i att måla om mitt bord ute i köket. Har velat måla om det i ett år nu, men bara inte gjort det för att pappa sa att man var tvungen att göra det med slipmaskin. 
 
Så på tisdagen jag åkte ner till Cheapy och köpte slippapper. Åkte hem, plockade i sär bordet och började slipa och slipa. Det hände liksom ingenting. Blev bara en massa slipdamm. 
 
I onsdags åkte jag ner och köpte ett slippapper med grövre korn och grundfärg samt en burk färg som är reptåligt. Åkte hem och då minsann hände det grejer med slipningen. På kvällen började jag att måla benen och en kant under bordet. 
 
Torsdag åkte jag spelade kort med Sara och Johanna, därefter åkte jag hem och fortsatte att måla bordsskivan. Eftersom jag inte fått bort all den bruna färgen blev bordet liksom "fläckigt" men jag gillar det, det ser liksom hemmagjort/amatörigt ut. 
 
Mitt underbara kock och konditor trollpar :
 
 
 

Idag är en sådan där dag...

Idag har jag en sådan där nedstämd dag. En kille på pannkakan hade skrivit lååångt mail och jag tyckte att han verkligen såg ut som en kille som en gång skickade och fråga om han kan få betala mig för att få ligga lite. Fast jag tror fortfarande att det är han. 
  Jag sa det till han att jag tyckte att han påminde för mycket om någon som jag blivit arg på, och han börja härja om en massa skit. Tänk att sådana puckon kan få en att känna sig nedstämd. Tror faktiskt att det bara var droppen och att jag blev så himla trött på killarna på dejtingsidorna. Så har pausat mina medelmskap. 
 
Igår när mamma slutat jobbet åkte vi till Västerås med syftet att leta rätt på en ny bra säng till mig. En riktig säng med specialister som vet hur det ska se ut när man ligger i en säng. Åkte till tre ställen, men efter det tredje och sista stället kände både jag och mamma och SOVA var det bästa. Jag kände att försäljaren där visste verkligen vad han pratade om och jag fick förtroende för honom. 
   I en annan butik var det en kvinna som hjälpte mig. Jag hann ligga fem sekunder innan hon frågar "hur känns den där?" haha ja jag har inte riktigt hunnit känna efter än :P 
   
Sängen jag köpte gick på 14000 ca allt som allt. Då är det säng, ben, bäddmadrass, madrasskydd (som hjälper att sängen håller längre), hemlevererat till min lägenhet, de monterar och tar med sig min gamla säng. Jag hade räknat med att det skulle gå på runt 18000 så när jag såg beloppet blev jag överraskande glad. Har aldrig handlat något med så många siffor förut. Någongång ska vara den första! 
 
Vi tog även en trip till IKEA där jag köpte lite nya gröna plastväxter som får pryda hemma hos mig. 
 
Hämtade en spegel i Köping som jag "vann" på köp, byt och sälj på Favebook. Vann auktionen och fick den stora 160X70 spegeln för 210 kr. En sådan spegel kostar ca 500 kr på ikea, I Love It! =) 
 
Min nya säng, valde att inte ta gaveln, den var på rea dock men nä. Den levereras om ca 4-5 veckor :) 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0