Nu mobil

Efter att sista inlägget så har jag vart iväg, åkte dagen efter faktiskt, till västerås och köpte den telefonen jag blivit betuttad i. Så nu har jag haft den i några dagar och är inte riktigt helt med på den. Fick faktiskt lite hjälp med den igår av en person, för jag kan ju faktiskt inte, är helt oteknisk! Men nu fattar jag faktiskt lite mer. Tack för det! :)

Denna vecka har det vart jobb. Studiedag i tisdags. Det var föreläsningar + sitta på möte efteråt och prata om barnen.
Igår var jag iväg och tittade på en film med denna person och jag är förvånad själv, jag åkte hem vid elva cirka och jag somnade inte under filmen! Plus till mig. hehe.

Denna fredagskväll håller jag på att tvätta. Så måste ner snart och hämta tvätten, lite osmart att tvätta en fredagskväll kanske. Men ändå lite skönt, då har jag hela helgen på mig att göra andra saker:)
 


Betuttad

Denna dag gick jag upp vid nio, för vid tio kom Sara och hämtade mig och vi drog iväg till Västerås för att köpa en nya telefon till henne. Inne på netonnet hittar jag en liten telefon som passar mig, så  nu är jag lite betuttutad. Vill ha den!
En touchtelefon! Ojoj, grejjer. Att jag - Josefine!- kan tänka sig nu att ha en. Jag har hittat min lööv. Eller nått..
Så nu väntar jag bara på ett bra tillfälle jag kan få åka och köpa den :)

Ingen påsk för mig

Vi skippar påsken i år. Vi körde på pannbiffar, potatis och sås istället;)
Dock var jag iväg och köpte godis till ikväll, då jag ska leka med Sara och Sandra. Det blir film och påskmust (så där är jag väl lite påskig^^)

Ledig tills på tisdag, alltså att jag börjar igen på tisdag. Och så var jag ledig igår. Då körde jag på en städdag, så åkte jag med Kirre till Ping på kvällen :)

Nervösa jag

Sånt här blir jag så nervös på!


Jag sa ju upp lägenheten den sista mars, då borde det ju vara att jag ska få flytta tre månader efter, alltså den sista juni. Jag har skickat mail till dem med ämnet "svara gärna snarast, pga jag blir lite nervös". Tänkte att om jag skriver så i ämnet så bör de ju läsa de typ ganska först. Onödigt att skriva det i slutet av mailet eftersom det ser de ju ändå inte förrän de öppnar mailet.

Ska jag kunna sova med detta i vetenskap? Jag gillar inte sånt här, jag blir så himla nervös och när klockan är såhär mycket får man ju inte tag på dem heller!

Dumma!

Nu ska jag äta mat sen över till Soffipropp och spela Cluedo med henne och Andreas :)

Tadaaa

Här är ett skåp i mitt badrum


Vad kan tänkas finnas i detta skåp?

Taadaaaaaa!
När jag var inne i min "svacka" då jag ville skapa, pyssla, ändra, syssla så kom jag visst fram till att jag skulle göra om och ta bort allt skrot i detta skåp och lägga in alla badlakan där.
Sen gäller det ju bara att komma ihåg var fan man lägger saker sen också...
Sedär jag hade lagt det på ett smart ställe! Som man sen ska komma ihåg också


Var är mina badlakan?

Har en rensa och tvätt dag. Tänkte sätta in städa också, men det skiter jag i, för jag har inte städat ett skit. Kommer nog inte göra det heller.
  Jag har tappat bort tre badlakan! Hur är det möjligt. Jag skulle hänga in tvätten (hehe jag har inte lagt in det efter jag tvätta sist, för två veckor sen) och tre stycken, olika färger är borta! Med vidare eftertanke kanske det är fyra? Var fan är dom? :( Jag vill ju ha samma färg på handdukar och badlakan i badrummet, men det går ju inte för de är ju borta!? Jag blir ledsen på sånt där. Men jag måste ju ha lagt dom på nått smart ställe som jag inte sen kommer ihåg. Jag ska ringa till FinFast imorgon och fråga om det kan vara så att jag glömt bort dem i tvättrummet. Fast det tror jag ju inte, brukar alltid kolla en extra runda innan jag går... 
 
Negativ söndag det blev helt plötsligt....

RSS 2.0