Typ mycket..?

Först vill jag bara tala om, som folk märker tror jag (?) att jag är dålig på att blogga. Jag orkar liksom inte! Är inte speciellt sugen på att sitta vid datorn alls känns det som :S

Nått som jag tycker var bra av mig idag på jobbet, var att jag blev arg på ett barn (okej det är inte bra, men jag kommer till saken) och sa ifrån. Kanske är bagateller tycker vissa, men den var helt sandig om händer och med flit torkade av det på min jacka. Klart jag blir arg? Sen är det klart att den tittar bort när jag ska förklara varför jag blev arg. Hela tiden tittade den bort så det tog längre tid än det skulle ta. Jag stannade kvar fast jag slutat bara för att reda ut saken och förklara varför det inte var okej. För jag vet att den hade blivit arg om nån gjorde så på den. Men det jag skulle komma fram till var att jag tyckte att det var bra att jag inte bara gick hem när klockan slog halv fem och vara osams med barnet. Jag frågade om jag fick ge barnet ett kram innan jag skulle gå, men det gick den inte med på. Troligvis för att den inte är sån kramig typ, lite svårt att kramas även om vi inte är osams. Men en High five gick bra. Så då kändes det fint att gå hem sen. 
  
Åkte till Kristina skolans förskola och hämtade new bodygrejer jag beställt av en kollegas dotter. Blev trosor, en sportbh och strumpor med värme... hmm, nått i strumporna som gör att de håller värmen bättre. Tänkte att det vore bra till vintern ;)

Förresten så har jag sagt upp mig från pelmatic och den 4 maj börjar på kristinaskolans förskola på ett mammavik på mer än 1 år :) Grattis till mig.

Så vill jag tala om att jag blir fruktansvärt irriterad på folk som cyklar ibland! Dels så kan de inte göra tecken när de ska svänga. Hemma i Köping, sket jag i att göra tecken. Men här gör jag det. Konstigt fenomen, kanske för att det är mer cyklister och sådär, vet inte. Och så folk som kliver av cykeln, eller ställer sig ner på marken men beredd att cykla iväg, vid ett övergånsställ med trafikljus. Då det finns ett räcke att hålla sig i, där tryckknappen också sitter på. Alltså, jag menar att de kliver av cykeln vid just sånt där räcke så jag också måste ställe mig ner på marken! Det irriterar mig riktigt, för jag vill inte kliva av cykeln och vill hålla i räcket. Varför ställa sig precis där om man ändå inte ska hålla i räcket!! För många cykelövergångar känner av att det kommer en cykel och "trycker på knappen automatiskt" så man behöver ju inte ens trycka på knappen! Grr. Ilska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0